- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Teljesen jo, most mar csak ki kell centizned. 25Mhz-enkent told fel az egeszet, ugyanugy 950mv-tol. Ereszd ra a benchmarkot, aztan ahol fagy ott menj vissza a kov stabilra.
Nekem pl 950en 1925ig megy pont. Ami teljesen jo eredmeny. Emellett van 1v-ra is egy profilom 2k mhz-cel, de azt sosem hasznalom igazabol, mert csak jobban melegszik, teljesitmenyben meg nincs erezheto kulonbseg. -
RazoR
veterán
Grat, ezt bemákoltad! Majd írj már, hogy megy rajta a gsync légyszíves.
Én most ezt néztem ki, az Oázis tesztelte és tökéletesen megy NV karival. -
Puma K
nagyúr
Megemlítem ezt: LG 32GK850G-B
És hogy ennek lement az ára az elmúlt időszakhoz képest: [link]
DE most látom, hogy max 150-ért vennél monitort
Pedig a fenti LG:
- 2560x1440
- G-Sync
- alapból 144Hz-en megy, de a menüjéből 165Hz-re át lehet állítani
- állítható magasságú, dönthető, forgatható és tud portré módot is tehát elég jól be lehet pozicionálni
- a hátuljában van 2db USB 3.0-ás csatlakozó
- van teljesen kikapcsolható RGB LED a hátulján kör elrendezésben...
- és ugyan VA paneles, de én kalibrálva kértem amely keretén belül a menüjében beállították és van hozzá minden körülmény között betölthető színprofilt és ezek ellenére sem érzem gyengének a korábbi IPS megjelenőmhöz képest amit 4 éven keresztül használtam
- egyszerű csicsa mentes kinézet... olyan mint egy monitornak lennie kell
-
gbela
senior tag
Nézz azért utána, hogy megy e a Gsync, mert nem minden Freesync monitoron működik jól. Bekapcsolható persze, de ismerős épp most vett egy 27es freesync Samsungot és nem megy vele, ugrál a kép. Utólag rákeresett és másnál is ez, szóval érdemes utánanézni.
Amúgy én ilyet nyúzok: lg 32gk850g, nagyon pöpec. -
marcarc
senior tag
Nagyon max 3440X1440 (UWQHD 21:9), azt hajtom én is most. Ez a teteje amit a 1080Ti ki tud hajtani, értelmes frame rate-el. Előtte 165hz-es monitorom volt 2560X1440, az lett volna a sweet spot, ha nem TN paneles és nem kell egyre többet dolgozni is otthon.
Mondjuk attól is függ mik az igényeid. Ha elvagy 4K 30 fps-el akkor működhet, ha szeretnél 4K 60+ fps-t akkor le kell adni a felbontésból.
-
Ano
senior tag
Igazából program függő, hogy melyik melyiket mennyire terheli ...
PL. az új TR-ben is (SOTR) full hd max grafikával észre vettem, hogy van ahol leesik az fps a stabil 100-120-ról olyan 40-50re és utána néztem, hogy a CPU 100%-on megy a GPU meg csak ilyen 50-60%-on ...
Kb ugyanez a helyzet Quake Champions-ban is ... proci folyamatosan 100%körül megy de a GPU az csak 40-50%-on ...
Szóval kell majd CPU-t is fejlesztenem majd a nem túl távoli jövőben, de jelenleg tökéletesen elegendő a mostani is nekem ...
@(#10626) abridabri: csak meglett a probléma ... ez a G-Sync nem tudom miért zavar bele, de pl a 3DMark is kiírja, hogy kapcsoljuk ki mert beleszólhat az eredménybe ...
-
Ano
senior tag
Csináltam egy tesztet én is gyorsba ... indítás előtt nulláztam az értékeket és rögtön utána csináltam a screenshotot:
Még annyit vettem észre, hogy a CPU vajmi keveset dob ennél a tesztnél szerintem, mert az enyém szó szerint semmit nem csinál ... kb 15-28% között ugrál a terhelése és nagy ritkán felmegy 35%-ra!
Afterburnerben lévő OSD-vel figyeltem ....
Szerk.: bocsi ez a válasz (#10621) abridabri-nak akart menni
-
Ano
senior tag
-
-FreaK-
veterán
Semmiképp. Az Asus Strix a legjobban sikerült hűtésű 1080 Ti variáns. Ezt nézd meg. (tényleg nagyon jó kártya, ilyet vettem végül, játék alatt olyan vagy picit talán kisebb hangerőt tud mint az előző Gainward Phoenix 1080-am)
Az, hogy gyárilag milyen órajelen fut meg kb. irreleváns, AB-ben két kattintás magasabbra rakni. -
-
-
KAMELOT
titán
Ezeknek a kártyáknak az árát csak a név dobja fel semmivel sem tud többet. Feleslegesen kidobott pénz! Ami megmaradt volna pénz vehettél volna vizet. Továbbá vizet összerakhatsz apróról is. Én is onnét vettem fillérekért. 2,5 éve megy!
Amit újat vegyél az a CPU blokk és a csövek, csatik. Többi mehet használtan. -
Puma K
nagyúr
Az a kártya még mindig egy hibrid megoldás és elsődlegesen víznek kellene keringenie benne.
Amúgy normális amit tapasztalsz:
Asus ROG Poseidon Hybrid GTX1080 Ti Review Air & Watercooled - videó
Lehet 400k Ft-ért vetted a kártyát, de még van vele teendőd... úgy mint levizezni, mert arra lett kitalálva.
-
bombibmw
veterán
Mikor terhelve van a kártya, például pubg alatt, nyomd össze óvatosan a kártyát a sarkánál!
Ha csökken a hőmérséklet, akkor a hűtés érintkezésével van gond.
Panaszkodtak erre neten is, hogy nagy súlya van a blokknak és elválik a GPU-tól.
Aztán lehet, hogy ennyit tud a hűtés a tiéden. -
A.C.E.
aktív tag
Szia, igen. A youtube-on vannak videók az összeszerelèsről, azzal a 360 as radiátorral simán a cput is bekötheted a vízkörbe, viszont ha valami pl szivattyú... nem fèr el a házban akkor barkácsolnod kell....már èn is cumiztam ilyesmivel pl a alaplap hűtőbordája miatt nem fèrt el a hűtőradiátor stb..
-
2thletme2day
őstag
Full terhelés alatt is soknak számít a 85 fok még olyan kártyáknál is amiknek köztudottan gyengébb a hűtése. Egy Posseidon esetében meg hatványozottan soknak számít ez az érték. Az fps dropok lehetnek a thermal throttling miatt is. Mennek a kártyán egyáltalán a ventilátorok?
-
Devid_81
félisten
Ameddig engem 1440p-ben az 1080Ti kiszolgal, addig tutira nem lesz masik VGA.
Ertem itt ez alatt a legalabb atlag 60FPS-t, es meg az sem fog kulonosebben zavarni ha itt ott kicsit lazitani is a grafikai beallitason
Ilyen VGA arak mellett nem igazan erzem a kesztetest az elorelepesre -
Devid_81
félisten
Ahogy bejott a 10-es szeria a GTX980Ti a GTX1070 araban volt, mert tulajdonkeppen annyit is tudott.
Akkor marad az ar, ha a next gen egy elcs.eszett valami lesz es nem jon a nagy teljesitmeny ugras. Vagy az arak olyat ugranak most felfele, hogy az 1170 $699 lesz es akkor maradhat az 1080Ti is ott ahol most van.
De egyik verziot se akarjuk inkabb -
keIdor
titán
Nem tudom mennyibe került a jelenlegi kártyád, de én nem cserélnék ugyanolyan kártyát ugyanolyanra.
Tapasztalatból beszélek, volt MSI GTX-980Ti Gaming X 6G után Asus GTX-980Ti Matrix Platinum.
Oké szebben néz ki, meg hűvösebb is volt, de nem érte meg, akkora rajta a bukta, hogy nem igaz. Főleg így a generáció végén, én is 2016 elején szórakoztam vele, semmi értelme. -
VTom
veterán
Én személy szerint 1080p-re nem invesztálnék bele +200 ezer Ft-ot, főleg, ha az adatlapodon szereplő TV-n játszol.
Legfeljebb az új játékok tudják megfogni a 980Ti-t még 1-2 évig, főleg ha gond van az optimalizációval. Nem lennél annyival előbbre a 1080Ti-vel, hogy megérje ezt a befektetést szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest