- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Persze, mert sima CPU AIO-t linkelt.
Accelero Hybrid, Frostflow 240G amik kész megoldások (persze a hűtőt le kell venni, és ramsüniket, VRM-re vordát kell tenni)
G10-G12 már kicsit drágább mulatság, mert az AIO-t küldön meg kell venni hozzá.EVGA Hybrid kitet a legegyszerűbb felszerelni, cserébe az a legdrágább megoldás.
A Corsair-nek volt még hybrid megoldása, de úgy tudom azt már nem gyártják az új szériákra.
Én azt tanácsolnám, hogy az első kettőből válasszon, mert a legutolsó opció legyen egy garanciális termék lecsiszolása.
-
VTom
veterán
Ez most komoly? Ez a tanácsod, hogy vegyen tizenezerért egy G10-et, és reszelgesse le?
Ott az Accelero Hybrid.. Külön VRM bordájuk van minden típusra, és semmit nem kell kókányoni..
Annyi pénzból, amennyit ráköltene a G10-re meg az aio-ra, majndnem vehetne egy EVGA hybrid kitet is.A gyári ventik egyébként az összes kompakt vízen cserések, ha normális teljesítmény szeretne csendesen az ember, a LF-en a push-pull meg kb. annyit ér, mint a puskagolyónak az integetés
-
Dyingsoul
veterán
Bocsi az értetlenségért, de most ebben a kontextusban mit nevezel "rack"-nek? És honnan látszik az egy ilyen hűtőnél, hogy kell-e csiszolni bárhonnan?
Ezt a modot néztem még, ilyen ram süniket hol lehet venni? Nem kell attól félni, hogy belepotyognak ezek a ventilátorba?
-
Dyingsoul
veterán
Köszönöm a választ!
Közben én is megtaláltam az NZXT G12-t. Nekem szimpatikus ez a megoldás. Viszont ha lehet, akkor egy sima 120-as vagy 140-es radiátort tennék rá, az nem elég hűtésként? Nem akarom nagyon megbolygatni a házon belül a dolgokat és mivel majdnem komplett rendszert cserélek (lap proci memória és egyéb bővítőkártyák) majd októberben, könnyebben tudnék tervezni ha az alsó 140-es rács elég lenne neki.
Ez a legolcsóbb amit találtam, de ez csak 120-as. Persze néztem én az NZXT Kraken X42 AM4-et is, de a G12-vel együtt az már bőven 40 ezer fölött járna...
Nem akarok rá sokat költeni, a ledek hidegen hagynak, egyszerűen csak az FE hűtéstől kell, hogy jobb legyen de persze nem árt, ha hozza az átlag custom hűtők teljesítményét.Ugyanitt az is érdekelne, hogy ezeket az AIO-kat hogyan kell karbantartani? Arról néztem már videókat, hogy 1 illetve 2 évente szokták cserélni a vizet a EK meg egyéb komoly rendszerekben, de mit lehet kezdeni az AIO-kkal?
-
VTom
veterán
Ramsüni mindenképpen kelleni fog, főleg, ha a VRM-eken nincs gyári borda.
Ha a G10 még nincs meg, akkor nézd meg az arctic accelero hybridet és az ID Cooling frostflow 240g-t, ezekhez jár ramsüni, az arctichoz vrm borda is (itt figyelni kell a kártya típusára)
99%, hogy mini pwm van rajta, de lehet venni átalakítót. -
csibuka85
őstag
Nekem volt Inno3D 1080 X4 es karim. Nagyon halk a hűtése és 2012 mhz-re boostolt alapból , mondjuk 80-85 %-os ventivel volt 70 fok a plafon , de még így is halk maradt. Túl olcsón 177-ért adtam el amit megbántam, mert 2 nap múlva egy 197 ezres ajánlat érkezett rá , akkor voltam csak igazán mérges. Magyarországon sok pénz 20 ezer forint.
-
Vigilante
őstag
Elvileg faszinak ez így jó volt. Game Rock Premium -os BIOS-al cserélte le a Gaming X-est.
-
TTomax
félisten
Megtaláltam a hiba forrását,ki kell kapcsolni az alaplapi biosban a CSM-et (Compatibility Support Mode) és akkor eltűnik,csakhogy ehhez újra kell raknod a Windowst ugyanis ha egyszer bekapcsolva telepítetted akkor már nem lehet kikapcsolni csak ha újrarakod.
Szóval ez nálam marad igy,érdekes egyébként mert eddig egy kártyával sem jött elö.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én raktam fel a strix-re, EVGA-t, és Zotac-ot, mindkettővel ment gond nélkül. A zotac volt ebből a "legcombosabb" ugye ~385W, de semmit sem hozott.
Ami érdekes, hogy hiába próbáltam bármit, nagyobb terhelés mellett ugyan úgy volt powerlimit. Viszont, pl.az EVGA bios-sal magasabb fesz mellett kicsivel jobban tartja az órajelet, mint a gyárival, és ott nem volt powerlimit sem.
Én elengedtem a témát, ennyit tud a vga, marad a gyári bios, poseidion órajellel, vagyis +51MHz (1620) és ennyi, kész. Feszt sem adok neki, felesleges.
Elvileg nem, lehet, hogy valami félresiklott.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Olvasnivaló a témában, sokadszorra.
Weareus: De, ha eu-n kívülről jön, akkor értékhatártól függően vámkezelés költsége, + áfa összege.
-
sqpp
őstag
Ha a resolution scale-t felveszed azt kb semelyik kártya nem hajtja ki
Aminek van értelme szerintem, az a 4K felbontás (NVIDIA Control Panel) és úgy mindent csutkára kivéve az AA-t, aztán úgy gyönyörű lesz minden és nagyjából megvan a 60 FPS is, ami azért nagy szó, mert szó szerint 4K-ban fut a játék.
-
Lann
tag
Giga kártyák garanciavesztéssel járnak, ha szétszedi az ember:
Habár, azt nem tudom, hogyan fogják megtudni, hogy szét volt szedve, mivel nincs matrica sehol.
Meg akartam tudni, hogy mi vezérli a különböző aljzatokat, erre azt a választ kaptam, hogy küldjem el a kártya teljes serial számát a "pontosabb információ nyújtása" érdekében. Nyilván, csak ezért kellett volna nekik a száma.. -
sqpp
őstag
Nem e? A Windows meg amit használok mellette mind eredeti vagy ingyenes...
Most komolyan nem értelek.
Nagyon sok embert ismerek, aki megveszi a játékokat a torrent helyett.. Az az 1080ti meg csak 2 hét kérdése, ne baszogass már te is, haver is mindig ezzel van
Könnyen pofázik úgy, hogy eladtam neki az 1070-et xd
-
Siszibatya
tag
Szia !
Szét ne fúrd a házat a kártya hőfokai miatt ! A levett oldallap segített egy kicsit a hőfokokban.
Tuningot szerintem ne erőltesd , nem ér annyit , pláne úgy , hogy nálad nem volt stabil és fagyás lett a vége.
Másik házat tervezel szerintem inkább add el , eredeti állapotban ahogyan van, vagy félrerakod emléknek.
A levett oldallappal légáramlat útja így megtörik és nincs a kívánt légcsatorna elvileg. Nemtudom milyen minősítősű a tápod, de nem kell feltétlenül lecserélni. Lehet venni 24pines és 8pines hosszabítóból is minőségi harisnyázottat , többféle színben a táphoz. pl. Bitfenix
A ventillátorokhoz nem kell külön ventilátorvezérlő. Pl. Lepa Bol.Quiet veszel annyi db-ot amennyi kell a házba , ezt tudja az alaplap is vezérleni . Y elosztó kábeleket veszel és rákötsz mondjuk 2db ventit.
Inno3d biztos nem vettem volna , Aorus ha jól tudom van néhány fórumtársnak . Nem szabad azért figyelmen kívül hagyni a többi márkát : asus, msi ,hof, zotac, evga kártyáit Ezek árban drágábbak valószínűleg ,mint az Aorus.
Egyébként Aorus xtreme változata is volt már itt valakinek ha jól emlékszem.
-
Siszibatya
tag
Szia !
A gépházad lecserélése jóval nagyobb , nagyon jól szellőző házra , minőségi ventikkel sokat segít a hőfokokon.
Ezek a kártyák leadnak 250W + hőt amit el/ki kell vezetni a házból . ( + a proci által termelt hőt )
A Bitfenix Neos nagyon rosszul szellőző , zárt ( oldalt és felül is teljesen zárt ) házadba egy founder edition kártyát tettem volna , az legalább kifelé tolja a házból a hőt és nem a házat és a többi alkatrészt melegíti .
( az igaz , hogy hangosabb és melegebb (84fok ) , mint a custom kártyák )A többiek segítő hozzászólása is nagyon hasznos .
A 1080ti kivannak nagyon hegyezve tuning szempontjából és kb ugyonaddig húzhatóak .
Nem fog sokkal jobban menni egy játék , attól a néhány MHztől , cserébe jobban melegszik és fűt.
Más márkájú kártyával , talán jobban jártál volna hőfok és halkság szempontjából szerintem .
-
RazoR
veterán
Nem tudom egyel lejjebb rakni mert egyrészt az a pci "csak" 8x másrészt valami agymenés folytán az usb3 alaplapi csatlakozót az atx csati mellől lerakták a lap pci csatlakozókkal párhuzamos oldalára mer kellett a hely a Type-C-nek!
Illetve ott megfulladna a plexi mellett a vga.
(#4228) ÁdiBá igen 1080
Bocs a dupláért, most keltem...
-
RazoR
veterán
Nem tudom egyel lejjebb rakni mert egyrészt az a pci "csak" 8x másrészt valami agymenés folytán az usb3 alaplapi csatlakozót az atx csati mellől lerakták a lap pci csatlakozókkal párhuzamos oldalára mer kellett a hely a Type-C-nek!
Illetve ott megfulladna a plexi mellett a vga.
-
bombibmw
veterán
Szia!
A Gigák pasztázázása állítólag elég szarul sikerült a Ti szériában.
Kis tuningal nekem is felmegy 75 fokig, pedig Aorusom van(3 slot).
Próbáld meg kicserélni a pasztát, ha gondolod!
Ezzel akár nyerhetsz is, de az is lehet, hogy nem sokat.
A tuning pedig lutri.
Ha bírja a 2050MHz-et, akkor az már nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest