- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
MaxxDamage #10121 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a 400 felettiekben van benne az RTX support.
A hírekben úgy van, hogy a 411.63 ami már támogatja a Turing architektúrát [link]
Szerintem ami előtte van, az csak GTX-hez van.Lidl
-
ates2
senior tag
válasz
MaxxDamage #10121 üzenetére
Jah passz azt nem tudom
-
ates2
senior tag
válasz
MaxxDamage #10119 üzenetére
Szerintem írja ott a support résznél nem ?
-
ates2
senior tag
válasz
MaxxDamage #10115 üzenetére
399.24-et raktam fel és jobb.
-
ates2
senior tag
válasz
MaxxDamage #10115 üzenetére
hát tévedtem érdekes BF1 be ilyen stuttering van nem annyira jó
-
ates2
senior tag
válasz
MaxxDamage #10113 üzenetére
385.69 én ezt olvastam egy forumban 1080ti hez :p
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #10104 üzenetére
Gamekat újra raktam, mert a rendszer hiába pár hetes, ha a gamek másik meghajtón voltak, az is egy hibaforrás lehet. Steam pl. nem mutatta a játékok listáján a telepített gameket (pedig mikor felépítettem a Steam klienst - és a többit is) akkor úgy telepítettem a gameket és a meglévő könyvtár helyét adtam meg) majd este felé lesz időm, tolok majd pár gamet, tesztképp.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #10088 üzenetére
Ez már döfi.
1. a PCI-express csatlakozót vedd szemügyre, hogy nem koszos, sérült-e.
2. az alaplapon van 5 db PLX csipp, ami a csatornák szétosztását végzi a portok között, ennek a beállításait kellene lecsekkolni a biosban.
-
Bossp
addikt
válasz
MaxxDamage #10097 üzenetére
Ilyet nekem is csinált bzonyos játékoknál. Windows vagy Vidia driver bug... egyre idegesítőbb.. Már csak az AC nem indul és a BF V-nél vannak fura anomáliák ilyen olyan beállítások mellett
tuti nm az űrajel a gaming X-em 1900-ra boostol és azon dobta ezt a hibát de 2050-en is hibátlanul megy
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #10097 üzenetére
Btw.., nekem még mindig meggyőződésem, hogy softveres problémád van.
-
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #10094 üzenetére
3 Giga Aorusom volt, ebbol 2 nem tudta amit rairtak
-
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #10091 üzenetére
Vedd vissza a gyari OC-t, probakeppen egy 30MHz-el.
Viszont eleg sok bajod van vele, akkor mar inkabb vidd vissza tenyleg -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #10090 üzenetére
Most meg megint úgy fagyott ki mint elsőre ahogy (kép megfagy, majd gameból kilép instant)
Asszem garis csere lesz itt kérem (azt fogok kérni és szó nélkül cserélniük kell) venti is kerreg mikor bekapcsol rajta (pillanat erejéig hallani) és az RGB LED is rakoncátlankodik a VGA-n/ez már nem fér bele a gyártói specbe... nálam nem/
-
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #10088 üzenetére
Ugy latszik valaki jatek kozben kivette a VGA kartyat a gepbol
Probald meg alul orajelezni, lehet nem birja a gyari OC-t (ha van persze)
Szerk: jah azon a Zotac kartyan van boven gyari OC
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #10086 üzenetére
1 Próbát megérne.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #10084 üzenetére
Nekem a túl tolt memória időzítés jutna eszembe, ismerős a dolog nálam 1800X 3200CL14 úgy lett hosszútávon is stabil, hogy a memória időzítéseket autón hagytam, csak a feszültséget és az órajelet adtam meg kézzel. A cpu-n nincs OC.
-
GAbre
veterán
válasz
MaxxDamage #10000 üzenetére
Nekem tökéletesen ment,aztán 1 fagyás után gondolta az ssd-m leformázom magam.
Újrahúztam,itt olvastam módszered,beraktam,és elkezdett 1 játék ledobálni.
Nem sok időm volt még tesztelni ezt a fajta tuningot.
De eddig minden ok volt.
Újrahúztam rendszert azóta megint csinálja,ha resetelem msi-t vagy beállítom régi órajelet,akkor tökéletes. -
GAbre
veterán
válasz
MaxxDamage #9863 üzenetére
Olyankor mit tudok tenni,ha van olyan game ami kidob,ha curve beállításokon van?
Nem driver hibával csak kidob.
Viszont simán tuningolva a kártya jó. -
Gyula84
veterán
válasz
MaxxDamage #9976 üzenetére
téged üldöznek ezek a LEDes dolgok
-
ates2
senior tag
válasz
MaxxDamage #9963 üzenetére
oké. THX
-
olta
aktív tag
válasz
MaxxDamage #9959 üzenetére
Persze, kivettem 2x is, hogy meggyőződjek róla.
-
olta
aktív tag
válasz
MaxxDamage #9957 üzenetére
Lehet holnap teszek még 1 próbát, de most itt elindult, ott pirosan világít az 8 PIN csatlakozó LED-je, nem értem miért...Lehet utánanézek lapomnak, van-e frissebb BIOS esetleg.
-
MPowerPH
félisten
válasz
MaxxDamage #9955 üzenetére
Az a gond, hogy nala azt irja, hogy 2x -es. Ugye az nem mind1...
-
olta
aktív tag
válasz
MaxxDamage #9950 üzenetére
Közben átraktam másik PCI-E portba, ott jó...Érdekes, előtte egy 1060-as kártya üzemelt a helyén, mielőtt helyet cseréltek hibátlanul.
Ér-e bármilyen hátrány abból kifolyólag, hogy nem az elsődleges portban használom?
-
Bossp
addikt
válasz
MaxxDamage #9943 üzenetére
Köszi a segéd program a linkben egyből leszedte nekema frissítést. Amivel aztán nem indult el a BF V. Hosszas keresgélés után nem leltema választ visszaállítottam a 1803-at és azon töröltem a frissítéseket valamelyik bezavar nem válogattam ki melyika 4 ből. A 1803-as egy egy hónapos verzió azt tettem dmfel eredetileg. Csak úgy indul a aBF V. X-akta.
-
Bossp
addikt
válasz
MaxxDamage #9905 üzenetére
Nálam csak nem akar jönni a 1809-es win frissítés de vannak gondok foleg BF nel. Honnan szedted le? 🤔
-
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9935 üzenetére
Klón vagy teljes gyalu volt?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #9915 üzenetére
Újrahúztam a teljes rendszert. Gamek D: meghajtón voltak, így minden játszható, Steam és a többi program scannelte magának és úgy néz ki fut minden ahogyan kell.
-
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9905 üzenetére
A legújabb driver-t tedd fel, és a játékokat is töröld le majd rakd újra.
-
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9902 üzenetére
Én a klónozást csak akkor használnám ha dolgozok a gépen és meglévő projekt(ek) miatt nem húzhatom csak úgy újra a rendszert.
A változó komponens(ek) miatt mindenképpen a tiszta telepítést választanám ha olyan hibákba ütközök és anomáliákba mint amit te is tapasztalsz...
-
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9899 üzenetére
Ez manapság nem tart semeddig SSD-vel a gépben és több száz Mbit/s letöltésre képes nettel...
A szoftverek olyan anomáliákat tudnak okozni főleg egy jó ideje fent lévő OS-nél, hogy néha tényleg csak ez a megoldás marad a gondtalan használat érdekében.
Ez még mindig egy Windows amit használunk játékra.
Ezt pedig érdemes a nyugalom megőrzése érdekében x időnként újratelepíteni. -
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9882 üzenetére
Én ilyen anomáliák mellett simán legyalultam volna már az OS-t és újra húztam volna a nulláról.
A játékokkal ugyan ez. -
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9877 üzenetére
Lehet egyértelmű vagy említetted korábban de akkor vissza van véve a TDP limit 225W-ra?
Milyen tuning programot használsz?
Nem villog, csak annyira amennyire kell az intro miatt.
-
Puma K
nagyúr
válasz
MaxxDamage #9873 üzenetére
Csak kapjam meg a ma rendelt 860 EVO 1TB SSD-t, felrakok egy Windows 10-et, hogy naprakészebb OS-t használjak mint az amúgy számomra tökéletesen bevált Win7 és jön a mérés: [link] + azóta megjelent driver(ek)
- 3DMark
- Basemark GPU
- Final Fantasy XV Benchmark
- PassMark Performance Test
- User Benchmark
- Unigine Superposition
- Unigine Heaven- Assassin's Creed Odyssey
- Batman - Arkham Knight
- GTA V
- Middle-earth: Shadow of War
- Rise of the Tomb Raider
- Tomb Raider 2013A fenti játékokban vannak beépített mérési lehetőség, de ezeket is megnézném:
- DOOM 2016
- Witcher 3viszont ezekkel meg játszani kellene... ennyi erőm-kedvem meg nem biztos hogy lesz a méricskélések közepette... 3x futtatok mindent majd a kapott értékeket átlagolom minimum, átlag és maximum FPS szerint címenként és driverenként.
Már el akartam kezdeni, de közben megdöglött az AIO-m pumpája... aztán a gép darabokban volt és nem volt kedvem foglalkozni vele... jó volt addig a laptop is míg erőt vettem magamon, hogy összerakjam és a ventilátorokkal is variáljak...
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #9871 üzenetére
Az új driverek nem biztos hogy minden esetben jobbak, mint az elődeik. Én akkor rakom csak fel, ha egy játék megkívánja azt vagy olyan hibát javít, ami nálam esetleg jelentkezhet.
Mindenesetre Nálad nem semmi anomáliák vannak állandóan... -
mormota79
tag
válasz
Nekem ugyanazt csinálja a poseidonom csak 2025ről kezdi csökkenteni érintetlenül gyári beállítással. A legrosszabb hogy vízzel se tudom hűteni felmegy 65fokig. Csere is lesz.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Szerintem TDP be ütközhet, nem?
-
keIdor
titán
válasz
MaxxDamage #9645 üzenetére
Amíg nincs RTX-et használó játék, nem is érdemes early adopternek lenni. Árak miatt is indokolatlan, szerencsére nyugaton van több önkéntes bétatesztelő és ezek kiderülnek.
-
Srob
tag
válasz
MaxxDamage #9610 üzenetére
Hát nagy menet lesz!
Főleg az utolsó mondatuk,ami rám is vonatkozik.Nevetséges!De szerintem erre fognak hivatkozni.[kép]De többet megtudsz az LG topikban.
-
Srob
tag
válasz
MaxxDamage #9606 üzenetére
Igen.De azt elfelejtették közölni az emberekkel,hogy azt konkrétan milyen felbontásban tudja a tv.Pl az enyém 120Hz tud 1080p-n fölötte 60.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Én is utánaolvastam, ha már ez itt felvetődött, de még említés szintjén sem találtam infot hogy tudná a készülék a 100Hz-et.
-
Habugi
addikt
válasz
Ok ---> Okozat.
Hiába mondod miszerint ők ezt-azt állítanak, mivel az már az okozat fázisban történt, minket pedig (vagy legalábbis engem..) az érdekelne nagyon, hogy eleve miért kezdted el keresni a 100Hz-et, hol láttad/olvastad, kvázi honnan szedted?!
Érted, nyilván nem megálmodtad..
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #9603 üzenetére
Valami linket adhatnál arról, ahol az LG (bármilyen gyári felületén/specifikációban) olyan infót közöl, miszerint ez egy 100Hz-es készülék aminek minden felbontáson tudnia kell ezt a képfrissítést..
Kezdem magam totál hülyének érezni mivel rászántam 5-10percet a keresgélésre de a világon semmi ilyesmit nem találtam.
-
Srob
tag
válasz
MaxxDamage #9601 üzenetére
Mielött levernéd az LG-ist!https://www.displayspecifications.com/en/model/af87b5d
-
válasz
MaxxDamage #9601 üzenetére
Na erre kivancsi vagyok ,hogy egy 150 ezres TV panelja ,hogy tudna 4k ban valos 100hzet ,majd irj ha kiment a szerviz
-
GAbre
veterán
válasz
MaxxDamage #9597 üzenetére
Véletlen V-sync nem maradt bekapcsolva vagy vmi?
Nem foglalkoztam a hz-ekkel.
Csak hátha valami ilyen alap dolog lesz. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #9595 üzenetére
Na ma beszéltem az LG-vel és ezt ajánlották fel: "Rögzítek egy munkalapot és kimegy Önhöz a márka szerviz és bevizsgálják a tévét erre vonatkozóan."
A TV-nek tudnia kellene a 100Hz-t minden felbontáson... VGA adott és HDMI 2.1-es kábel is.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége... vagy most megvettem ezt a kábelt (sima HiSpeed volt ügye és az új kábellel is dettó azok a Hz-k érhetőek el/felbontáshoz) és teljes rendszer/driver/szoftver (újrahúzás) kellene, hogy tudjam 100Hz-t állítani 1080p feletti felbontáshoz (vagy mi)?
Sokan 100Hz feletti kijelzőt használtok, ez hogyan van most? -
válasz
MaxxDamage #9591 üzenetére
A LG®55UJ6307 (adatlapodrol) sose fog tudni 100hzet . Az igazabol 60hz +kamu hz duplazas (Auto Motion Plus -opcio a TV menujeben bekapcsolva ). De attol ugyanugy csak 60hzet tud a panel 4kban, szoval tobbet nem tudsz beallitani driverben sem .
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #9591 üzenetére
4K 100Hzes TV?
-
GAbre
veterán
válasz
MaxxDamage #9586 üzenetére
Nem lehet feszt állítani msi kártyákkal.(ezzel legalább is)
-
GAbre
veterán
válasz
MaxxDamage #9583 üzenetére
A bioetanol órajel vhol 1950 körül van,ha így értetted.
80tol 100on mennek már ventik
Vrm-eket nem néztem -
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #9313 üzenetére
Ezt nevezik védelemnek. Pont azért van, hogy a hozzá nem értő usernél is hosszú-hosszú ideig működőképes legyen különböző körülmények között.
-
Weareus
addikt
válasz
MaxxDamage #9285 üzenetére
Azért egy ilyen kártyánál alap, hogy 4k-ban (ha nincs 4k-s monitor, akkor "emulálva") futtatjuk le ezt a tesztet.
Btw miért ennyi a pontszám?
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #9298 üzenetére
Igen ez a reális légen, a nagyon kivételes darabok mennek 2050-2063MHzet alapfeszen léggel,általában ehhez viz kell,vagy igen jó gpu,vagy fesz. emelés.Nem fogod észrevenni azt az 50MHzet,de legalább így stabil.Nem hiszem,hogy az eladó mokoltra volna a BIOSt,merthogy nem lehet.Nála azért nem jött elö a hiba mert bányászni általában TDP limittel szoktak így nála a kártya soha nem boostolt fel eddig,hamarabb kapott TDP limitet.Azt sem tartom kizártnak,hogy a Zotac vacak programja kavart be,beragadt valami OC mode,ami igy már az új biossal nem aktív.
-
Habugi
addikt
válasz
Trolling On:
Némmá'.., hittél azoknak akiktől eleve azért kérdeztél mert tudtad, hogy jobban értenek hozzá és igazuk lett?
Há' mik vannak mán' emitten hö?! Csudák világa-e
Trolling Off.
Viccet félretéve.., favágó egy meló volt de végülis megérte, örülök hogy megoldódott!
-
Bossp
addikt
válasz
Azért igy is elég durca hogy gyárin ennyit boostol
-
Lidl
senior tag
válasz
De akkor az eladó is kamuzott egy jó nagyot, ezek szerint.
-
Lann
tag
válasz
MaxxDamage #9294 üzenetére
Gyári boost 1759-et ír.
-
Lann
tag
válasz
MaxxDamage #9287 üzenetére
Core voltage/power/temp limitet ha maxra rakod meddig boostol?
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #9279 üzenetére
A kártyán lévő bios-t mentetted le a gépre, s azt raktad fel újra - mert annak nem sok értelme van - vagy a techpowerup-ról töltötted le GPU-Z Device ID szerint, s azt raktad fel??
(#9280) MaxxDamage : Akkor sem boostol-hat 2000MHz fölé.
-
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage #9269 üzenetére
Mentsd le a mostanit és rakd újra azt
Illetve,ha dualbiosos a kártya,akkor nézd meg leírásban,hogy nem e a kapcsoló egyik állásban standard boostol,a másikban pedig OC-zik -
Weareus
addikt
válasz
MaxxDamage #9273 üzenetére
5301-es hozzászólástól olvasgass.
Egyébként ffodi kolléga hozzászólásait (is) ajánlom, nekem is Ő segített, írt valami jó kis progit, amivel viszonylag könnyen lehet cserélgetni a bios-t. Ezt a progit linkelte is valahol itt a topikban.
-
Weareus
addikt
válasz
MaxxDamage #9271 üzenetére
Nekem 1080 Ti Founders Editionom volt, (vízhűtéssel.)
Egy rakat biost felpróbáltam rá, mindegyikkel ment. Zotac-kal is...Strix biossal ment a legjobban:
[link] -
Weareus
addikt
válasz
MaxxDamage #9259 üzenetére
Van ahhoz bios! (Ha tényleg az kell).
[link] -
F e Z o
veterán
válasz
Nem lehetséges, hogy az előző tulaj módosította a kártya bios-át?
Itt találsz hozzá bios-t...
Esetleg Afterburner full uninstall és install egy próbát megér. -
TTomax
félisten
válasz
Vissza fogják vágni gariból,mert náluk nem fogja produkálni ezt...Én egy Win reinstall csinálnék első körben,úgy hogy semmiféle OC programot nem raknék fel,csaka gpu-zt.Biztos vagyok benne,hogy beragadt valami reg. bejegyzés és a miatt boostol a kártya abnormálisan,csakhogy gariban ezt nem fogja majd produkálni.Ne bánts a biost se,win gond lesz ez...
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #9257 üzenetére
Márpedig egy 1080Ti sem megy alapfeszen stabilan 2063MHzet... +fesszel talán,csak akkor meg melegszenek is.A probléma forrása itt keresendő,mert az az órajel túl magas a garantált boost órajel 1759MHz... [link]
-
Weareus
addikt
válasz
MaxxDamage #9252 üzenetére
Jaja, sok lesz az a boost...
-
Bossp
addikt
válasz
Olyan 1080 Ti biztos nincs ami gyári órajeleken eddig boostolna xd
-
TTomax
félisten
válasz
Tul magasra boostol,ugye nem maradt benyomva valami OC mode abban a hulladék firestormban uninstall elött??
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #9246 üzenetére
Szedj le minden tuning progit,DDU,driver reintall,és ha akkor is előjön akkor bizony gari.Igy látatlanban nagy eséllyel sajnos gpu hiba....
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #9241 üzenetére
No offense, néha nagyon nehéz megfejteni, hogy mit is szeretnél..
Kérdőmondatnak induló kijelentő mondatok és vica versa, az írásjelek sem segítenek a rejtvényfejtésben.
Elindított de a második-harmadik tagmondatra önmagukba omló gondolatmenetek, írsz tehát nyilván interakciót szeretnél kezdeményezni, az viszont nem világos hogy olyan kérdésekkel minthogy a GPU-nak árt-e ha 60°C feletti valójában mit is szeretnél, tudván hogy ~90 a temp limit?!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
MaxxDamage #9197 üzenetére
Meg bizony, cseles vagy! Köszönöm szépen!
Egyébként azért is kérdezem, mert lehet, hogy kapok "cserekártyát". Nagyon bonyolult ilyen több emberen keresztüli garanciás téma ez, de így megkaptam annyival olcsóbban ami nekem megér akár 4-6 hét szerviz időt is. Viszont ha visszajön a kari akkor kérni fogom hogy ezt a szervizelt karit juttassák vissza hozzám szem előtt tartva a fent leírtakat.
Az enyémet Németországban szervizelik majd, meglátjuk. -
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage #9197 üzenetére
Értjük mire célzol,de ott már megjárta a szervizt a kártya és kicsit más a szitu,mint egy érintetlen kártyánál.
Ott már mint ahogy írták is " "már szétszedett" kártyára (persze szerviz által) nem kerül csavarzáró matrica és erről tudnak már és a rendszerbe is nyoma van" -
Laraxior
titán
válasz
MaxxDamage #9173 üzenetére
Legközelebb, így egybe pls, mert ezeket össze lehet vagdalni bárhonnan
De így már a szenzor is rendben van -
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #9167 üzenetére
A 841 rpm-es ventifordulat sem sok..
-
Laraxior
titán
válasz
8K Superposition-t neki.
-
TTomax
félisten
válasz
A venti fordulatszám kijelzés biztos nem jó.Ha 8% 800rpm akkor a 100% 9600rpm???Az kizárt,hovatovább a szerintem a 800rpm is több lehetett.
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #9164 üzenetére
Ott valami nagyon nem stimmel a számokkal...unrealisztikusak.
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #9150 üzenetére
"és a HDMI kábelt megmozgatva helyreállt a rend és minden OK. Vélemény?"
Kontakt hiba.
Elfáradt a kábel és/vagy valamelyik aljzat, ha több HDMI van rajta próbáld másikba dugni, kártyán ugyan ez.
Ha minden variációban előjön akkor másik kábel kéne, bár eleve kezdheted ezzel is.Utóbbi megvolt ahogy olvasom, innentől aljzatra gyanakodnék.
Szokott lenni a TV-ken hátul kábeltartó, hogy a csatlakoztatott kábel(ek) (ön)súlyát ne azt aljzat tartsa/viselje mert hosszútávon ehhez hasonló végkifejletekhez vezethet, amennyiben esetleg eddig nem így tettél, mostantól érdemes lehet használatba venni.
-
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #9079 üzenetére
Ha vasarlas utan 1 honapon belul regized akkor elvileg 5ev gari lesz ra ha jol tudom.
De a kiskergari lejarta utan (2-3ev) mar neked kell intezni kozvetlenul a Zotac-al.
Legalabbis kulfoldi oldalakon ezt irtak, aztan nem tudom pontosan, hogy mi merre.Viszont a ledek hianya miatt, ha amugy a kartya jol mukodik, megeri a garizasos nyuglodes majd neked?
A legtobb ember annak orulne ha nem lenne a VGA-jan a sok karacsonyfa izzo -
Devid_81
félisten
válasz
MaxxDamage #9077 üzenetére
Ha tudtad regizni az jo jel.
Igy viszont akar 5 ev is lehet a gari ra ha minden igaz.
De jol ertem a dolgokat amiatt a baj, hogy a ledek nem vilagitanak?
Lehet az elozo tulaj kihuzta a ledek kabelet mert idegesitette a csillamponi effekt.
Zotac emlekeim szerint engedi a huto cseret amugy. -
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #9074 üzenetére
Zotac-nál nem tudod beregelni a kártyát?
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #9071 üzenetére
Most játszani akarsz, vagy azt lesni hogy mikor döglik meg a kártya? Elmondom hogy én buktam a 2020.03-ig tartó garit azzal, hogy levettem a gyári hűtőt. Nem tudtam úgy levenni az Anusról a csavar matricát hogy ne sérüljön meg. Na tessék, te még jobban is állsz mint én.
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #9064 üzenetére
Én is 980Ti-ről váltottam és sokkal jobb az 1080Ti.
Meg az ár érték mutató is, mert az 1080Ti-t használtan vettem.
-
keIdor
titán
válasz
MaxxDamage #9068 üzenetére
Nekem is volt 980Ti Matrix-om, brutál kártya 1500MHz-en, de a mostani 1080Ti Strix 2000MHz-en egy jó +40-50%, játékfüggő. 1440p.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest