- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
#35434496 #5772 üzenetére
Sziasztok
Nálunk svédben is katasztrófa a helyzet, de nem annyira rossz mint otthon. Tegnap vettem egy Aorust, 265K volt átszámítva [link] Pár boltban még van belőle készlet, talán még olcsóbban is van másik 1080 Ti.
Azt meg tudnátok mondani, hogy hol kell regelni, hogy megkapjam a 4 év garit rá? Giga oldalán nem találtam lehetőséget rá. -
ÁdiBá
veterán
válasz
#35434496 #4229 üzenetére
Ez a Noctua az egyik legjobb hütő simán versenyezik a kompaktokkal, én azért várltam meg töle mert baromi nagy.
Igazából, nem is volt rá szükség, az összes új intel processzor vásárlása napjainkban már úgy kell hogy kezdődjön, hogy.:
Melyik proci?! i7 7700K? Hozzá tartozó Delide Készülék, és egy hűtő!
Sajnos a szomorú igazság az hogy az összes intel procit kupaktalanítani kell.(#4232) arnoldito
Te hogy csináltál a Ryzen 5 el ennyit?
Azt nézem, hogy valamit kikapcsoltál?
Látom ez is 6 magos, de én ha elindítom, nálam igaz Intel van... 270 Gflops indít kezdésnek.
Vagyis arra célzok hogy akkora különbség nem kellene hogy legyen az Intel i9 és a Ryzen között.#4233) arnoldito Nálad AVX terhelés alatt is 40 szorzó van beállítva?
-
Laraxior
titán
válasz
#35434496 #2772 üzenetére
Ez elég jó hír. Szerintem nem kell neki annyi fesz, már 1.1V-on is megy az szépen, ha nem korlátozza be a TDP limit.
Mondjuk ahogy látom, süllyesztett csavart használtak a ge*ik, hogy véletlenül se lehessen szétszedni a VGA-t, úgy van lematricázva
Mondjuk szép ez a VGA így is, nem kell rá víz.
Én kíváncsi vagyok rá, hogy mit megy -
-
NFree
addikt
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#35434496 #2200 üzenetére
Ez a neve?! Esetleg csak prémium OC csapatnak érhető el ez a BIOS?!
Láttam hogy két BIOS-t csináltam az ASUS STRIX OC GTX1080Ti kártyának, egy Silent, és egy Def. biost.
De ilyen extrém bios-t gondolom akkor csak az OC császároknak van kitalálva.(#2202) jones965 Ez azért már nem semmi, ilyen szinten nem akarok hozzá nyúlni a kártyához, nem értek annyira hozzá.
Maradok 2000Mhz GPU-nál! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest