- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
envagyok #13484 üzenetére
Igen, utólag már én is tudom, hogy mit kellett volna tennem. Nem csak elhozni simán, hanem megnézni még ott, még az eladónál és miután láthatóan már volt bontva, megkérni, hogy vegye le bordát, majd jól otthagyni a fenébe az egészet. De ugye én magamból indulok ki mindig, és én minden esetben tisztában vagyok vele, hogy mit árulok és milyen állapotban! Gondoltam, hogy egy szintén régi tagtól ez elvárható. De sajnos úgy néz ki, hogy most befizettem életem legnagyobb tanulópénzét. És mivel az eladó is olvassa a fórumot és jó alaposan megtámogattátok az áldozathibáztatással, valószínűleg csendben el fog sunnyogni.
Ha milliomos lennék, lehet hogy nem fájna annyira ez a 200.000.- forint. De most őszintén, kinek nem fáj ennyi pénzt kidobni??
-
GAbre
veterán
-
gbela
senior tag
válasz
envagyok #10898 üzenetére
Ezek csak MSI afterburner profilok amit én beállítotatam és mentettem, azaz custom curve-ok. Nem letolthető, mert minden kártyán más azért, rá kell szánni fél órát és beállítani.
Ez a klasszikus video amit linkelni szoktak a hogyan kell beállítani témában: [link] , de talán vannak már jobbak is. Nem ördöngős -
gbela
senior tag
válasz
envagyok #10870 üzenetére
Nekem Zotac blower van, szóval hasonló hűtés, nem kell tőle beszarni. Alulfeszelés piszoksokat segít, én 0.95V-nél maradtam, de van profilom 0.9re meg 1V-re is. Még a 0.9 -ből is sikerült magasabb órajelet kihozni (~1860Mhz) mint amire defaultban boostol
Így 70fok max (130fps átlag így Apexben pl, ugyanennyi PUBG-ben), custom venti profillal, ami 70foknál is még csak 50% ventit jelent, igaz már így is van hangja, de nem vészes.
0.9Val mégjobb, ott 65 fokon megáll, fps meg alig kevesebb, de mert fülessel játszom leginkább így aztán pláne nem zavar. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
envagyok #10877 üzenetére
A Strix 1070 az nagyon huvos. Ott a jo hutessel joval kisebb TDP tarsul. Itt alapbol hangos a hutes, mint egy porszivo, es a TDP is magas. Lehet a 120 -as is eleg lehet, csak oda is kell egy fullon jaratott 12-14cm -es venti. Attol fugg, mennyi helyed van.
Van matrica a csavarokon? A gari miatt kerdem. Ovatosan leszedheto, akkor a gari sem ugrik, mert kesobb vissza tudod ragasztani.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
envagyok #10870 üzenetére
Egy huszast hozzádobsz abból megvan egy custom hűtésű és nem kell porszívóhangot hallgatni a családnak ha játszol és szerintem az élettartam is hosszabodik ha 85 fok helyett 65 ön üzemel.... Csak ennyivel jobb egy custom példány,az a plusz 50-60 mhz meg nem oszt nem szoroz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest