- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Joco_77 #32232 üzenetére
Single core performance-ben ugyan ott leszel vele. Nagy csodát ne várj. A 6 mag meg mindenhol jó, kivéve játéknál, mert néha még kettőt se használnak normálisan.
Én nem sok értelmét látom a váltásnak.
Összesítésben több pontot kapsz, de ezek alapvetően szerver processzorok, játék közben aligha fog érvényesülni az erő többlet.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Joco_77 #32155 üzenetére
"Lehetőségünk van a 75 helyett 72 Hz-es frissítés alkalmazására is (egyes esetekben DisplayPorton eleve csak ez működik), ami meg főleg filmnézéshez ideális, tekintve, hogy ez éppen 3x-osa a mozifilmek ~24 fps-ének, így a mozgások, főleg az oldal irányúak egyenletesebbek lesznek, mivel az egyes képkockák mindig egyforma ideig jelennek meg a képernyőn -- ellentétben azzal, amikor a 60 Hz-es frissítés mellett hol két, hol három frissítésnyi ideig."
660Ti-nél nem tapasztaltad a jelenséget?
Most olvasom, hogy nem. Akkor valószínűleg más lesz ott a probléma. -
Joco_77
senior tag
válasz
Joco_77 #32144 üzenetére
Nincs erre megoldása senkinek? Lehet egy windowsinstall lesz a vége, úgyis gondolkodom egy SSD-n.
Kicsit olyan mintha túl gyorsan akarná a vga a monitorra rakni a képet vagy nem is tudom...mindenesetre furcsa. Nem is mikroakadásnak nevezném hanem nem folyamatos nem smooth, vízszintes scrollozásnál. Biztos, hogy köze van a vsynchez, vagy a 24p hez.
Nem hinném, hogy a vga a hibás mert pl ha játszok semmi baja nincs, csak a filmekkel, youtubeal van problémám.Szóval furcsa. -
-
balint107
aktív tag
válasz
Joco_77 #31931 üzenetére
Igen a WF3-on a venti teljesen műanyag. A G1-en pedig mindössze a venti lapátok vannak műanyagból a fekete színű keret fémből van, meg ugye a hátulján van backplate. A G1-en ledes a Windforce felirat, míg a wf3-on nem. A G1-ek általában picit több órajelen mennek gyárilag, bár ennek komoly haszna nincsen. Nálam a WF3 1342 mhz-en ment. Az első G1 1380-on. A második 1392-őn. Egyébként ettől függetlenül nem kell félni a sima WF3-tól sem. Ami zavart, hogy ki és berakásnál folyton attól féltem nehogy baja legyen, ahogy hajlott rajta a műanyag
.. Féltem megfogni a kártyát, de nem lett soha semmi baja. Ha hasonló árban vannak, akkor jobban megéri a G1.
-
balint107
aktív tag
-
-
davidsone
addikt
válasz
Joco_77 #31914 üzenetére
én minden vga-nál nyomok "hang tesztet" uh az biztos h a 660Ti egy picivel csöndesebb de nem azért mert jobb a hűtés alatta hanem mert közel sincs akkora teljesítmény, egy 780 v 780Ti dcuII már hangosabb (volt 2db780om meg 1 Ti
) mint a 970WF3 közel azonos teljesítmény viszont más architektúra alapból jobban melegednek, meg ott kezdett elvérezni a dcuII
-
-
sheep
addikt
válasz
Joco_77 #31871 üzenetére
Ezért mondom hogy ez csak az én véleményem, mert nekem nagyon pici lenne a 22" monitor, igazából ahhoz eszembe sem jutott volna 980-at venni.
Én személy szerint egy 970-est vettem volna és maradt volna némi pénzem. Nem sokkal lenne gyengébb azon a felbontáson.
Nekem 27" monitorom van de azt is kicsinek érzem
Nem vagyunk egyformák..
Ne értsd félre nem belevau, csak elmondtam az én álláspontomat. -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Joco_77 #31871 üzenetére
22 colos monitorod van, oda megfelelő a 1680*1050-es felbontás. Fölötte viszont nagyon ajánlott a FHD. Egyébként ízlések és pofonok, de sokunknak már a 22 col az egérmozi kategória. ( Én speciel 27 col alá nem adom, mert alatta nagyon kicsinek érzem már a képernyő méretét ).
A monitorod pedig biztos, hogy jó minőségű, ha te elégedett vagy vele, akkor használd nyugodtan maximális jókedvvel, mert a saját szubjektív véleményünkön kívül nincs vele semmi gond!
-
sheep
addikt
válasz
Joco_77 #31867 üzenetére
Nekem valahogy a full hd az alap manapság, főleg ha van pénz 980-ra. Valahogy olyan elavult az 1680, most amikor már 4k monitorok vannak. A gamerek 90%-a kb. full hd-ban játszik.
Kb. olyan érzésem van mintha egy Ferrarival csak boltba járkálnál a városban.
De az csak az én véleményem. -
sheep
addikt
válasz
Joco_77 #31698 üzenetére
Én 560ti-ről váltottam 970-re (full hd, i5 2500k ~4.2ghz), és durva a javulás nálam is. W3 majdnem ultrán megy 60fps-el, előtte alapon volt minden és még úgy sem volt 40-50 fps-nél több. És ez igaz majd minden játékra.
Szóval szerintem simán megéri váltani, én nem aggódnék a helyedben emiatt.
Mondjuk ekkora felbontásra kicsit túlzásnak érzem a 980-at, de ha jó áron volt akkor miért ne. Meg az is igaz hogy biztos van ami abbana felbontásban is meg tudja akasztani a mai fantasztikusan optimalizált játékok között. -
-
válasz
Joco_77 #24817 üzenetére
Sajnos barmelyik cicereghet, sokan kuzdottek mar itt ezzel a problemaval, tobb kartyat is kiprobalva, ki kell fogni. Azert nem erdemes pluszban fizetni, hogy alapbol huzott legyen, afterburnerrel 10sec alatt be tudod loni az oc orajelet.
En ezekbol valasztanek.:
Giga WF3
Giga G1 Gaming
MSI Gaming
MSI 100ME
Asus Strix
Asus BlackVegulis amelyik szimpatikus. Gigak/msi-k altalanossagban jol mennek tuningban, garancia semmire sincs itt sem, ez a tapasztalat. Nekem asus black-em van.
szerk Nem kellett frissiteni a biost. Az en lapomon a legelso bios van, amivel anno eladtak a lapot.
BomiBoogie GTA5, Project Cars, Metro Redux, Metro Last Light Redux. Nekem eddig ezekkel kellett kompromisszumot kotni.
demmer123 Nalam 1480-1490 korul kifullad.
-
válasz
Joco_77 #24814 üzenetére
En is 1680x1050-ben jatszom es meg sosem ment a memoria hasznalat 3400 mb fole, pedig mindent kimaxolok annyira, amennyit bir a gpu meg normalis sebesseg mellett. Szoval erre szamithatsz te is. Nekem volt 980 a 970 elott, azert irtam amit. Termeszetesen ha 980-ra vagysz, akkor vedd meg nyugodtan, kihasznalni nem fogod tudni azt gondolom. En semmivel kevesebbet nem kaptam a 970-el ezen a felbontason, ellenben 60 forintom van pluszban.
-
válasz
Joco_77 #24809 üzenetére
Szia!
En is ebben a konfigban vagyok (920/V2 Deluxe). A procko 3800-on fut. Azt tanacsolom, hogy vegyel inkabb 970-et, ket dolog miatt is. Erre a felbontasra eleg lesz ez a kartya. Kell majd kompromisszumot kotni, de ott kellene a 980-al is. Masodsorban nem nagyon fogja kihajtani az a proci a 980-at, ha kinyirod akkor sem. A 970-el meg elboldogul azert.
-
mlinus
őstag
válasz
Joco_77 #24809 üzenetére
hpeter10-el ellentétben szerintem teljesen jó, főleg 3.6ghzn nagyon jól megy még ma is az a cpu. a felbontás valóban kicsi, de őszintén szólva már most van rakat olyan játék ami 1080p-ben nem megy stabil 60fpsel 980-on(max grafikával, szürőkkel), szóval... szerintem teljesen korrekt bővítés lenne.
-
válasz
Joco_77 #21616 üzenetére
érzékelte már valaki GTA5 nél a 970 vram problémáját? akár fullhdben, maxra húzva a játék fullhdben talán eléri a 3,5 gigát[link]
Én igen,a játék csak addig megy folyamatosan amíg el nem érte a 3,5gigát utána érdekes laggolás formájában mutatkozik a dolog tehát érdemes játszani a beállításokkal,az élsítmítást szerintem nem érdemes piszkálni helyette az advanced menüpontba érdemes sok effektet lekapcsolni,illetve levenni a csúszkát.[link]
Es ez csak full hd.
steinmacher ezzel semmi gond nem lenne, ha nem egy viszonylag uj, 100-120 ezerbe kerulo kartyarol beszelnenk.
Joco_77 allitolag a 980-nal nincs ez, en is ezert valasztom inkabb azt a kartyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest