- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Bontatlan volt a csomagolás, ebben biztos vagyok. Ez nem az eladó hibája. Valszeg kicsit én is kényes vagyok és talán kifogtam egy problémásabb darabot. Ez van... Azért nem örülök neki, de jelenlegi felállás szerint anyagilag csak bukhatok, ha visszaadom. Majd a 960 utódja lesz az én kártyám.
-
-
Cs1csó
titán
Üdv ilyenem van, kicsivel több mint egy éve, a legjobb benne, hogy játékon kívül leállnak a ventik tehát nincs hangja és van ez a vaslap backplate vagy mifene ami tartást ad neki ez sem utolsó. Játékon kívül nálam 39-41 celsius fok körül van - házventik minimumon szobahőmérséklet kb. 25 celsius. Játéknál beindulnak ekkor a fifa 16-nál no fps limit értéknél hallani valami cicergést amíg beáll gondolom memória - ha leveszem 60 fps limitre akkor ez sincs - de mint írtam ahogy beáll ez már nem hallható. Játék alatt felveszem maxra manuálisan a házventiket - egy-egy elől hátul és ekkor max 69 celsius fokig engedi a vidikarit 40%-os ventiteljesítmény mellett. Ekkor ugye már van hangja de ez játék közben nem zavaró 2.1-es hangrendszerrel nem nagy hangerő mellett már nem hallani. 1 db 22"-os FHD monitorral használom.
Használd egészséggel - olvasom hogy itt tuningláz van - én úgy vagyok vele ameddig röccenés nélkül fut ezen a konfigon minden addig nem eröltetem. -
Ha van rá lehetőséged inkább a Gaming G1-et válaszd, komolyabb hűtése van
Gaming G1 ----- Windforce (amit linkeltél)
Sok különbség amúgy nincs a kettő között, csak akkor éri meg a G1 ha pár ezer forint különbség van közöttük. De az alap Windforce is kellemes kis hűtésű, jó kártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest