- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz
pilu85 #39893 üzenetére
Igen az jó program, azt használom én is, és told maxra a temp és power limitet, és a kis nyíl a temp-re mutasson, akkor nem fogja dobálni az órajelet ha minden igaz. A feszt pedig azért ne (vagy igen, oly mindegy) mert nagyon minimálisan folyásolja be a dolgokat, én alapon használom, pedig még van egy LN2 bios gomb is a kártyán amivel 1.27V-tot ad a gpu-nak (a gyári 1.21 helyett), na ez ér is valamit de ha a gpu anti tuningos akkor ez se segít, a sima szoftveres fesz emelés meg mintha meg se történne, hardveresen van korlátozva a kártyán a feszültség.
-
cyberkind
félisten
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
pilu85 #34301 üzenetére
Tényszerűen nem tudom, mert sok dologtól függ és nem találkoztam olyannal, aki ugyan abban a házban lemérte volna, de elméletileg jobb, mert kétszer annyi hőcső van, valamint a borítás is fém a G1 esetében nem pedig műanyag.
Állítólag a G1-eknek jobban kell mennie alapból, de volt rá példa, hogy a WF3 volt a jobb. Én személy szerint azt tudom mondani, hogy már a második G1-em van, ami jól megy, hűvös és jól tuningolható. A hűtése is hatékony a három ventinek köszönhetően, elég max 60-65%-on járatni.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
pilu85 #34301 üzenetére
Tuning lutri, backplate, disz, esetleg merevit...eVGA-nal van egyedul thermal pad a hatlap alatt, de az is max 1-2 fokot, ha hoz.
1400-1450/7800-at azert illene mennie. de 80%-ban 1500/8000 igy v ugy mukodik a 970/980 nal (feszemeles).
Egyebkent kifejtettem mar mas topikban, de lehet itt, hogy az alapfesz 1.21V szoval, ha alatta vagy, akkor alulfeszeli a vga. Tdp es hofok limit kitolasaval azert kicsi az eselye, hogy OC-val, nem emeli a feszt. 1.23-ig elmehetsz amugy vele. -
-
Televan74
nagyúr
A ref után,ez a következő alapszintű 970-s kártya a zotac kínálatából.Nem nagyon vásároltak a fórumtagok még belőle,ezért nulla tapasztalat van róla.
Legtöbben a Giga G1,MSI Gaming,Asus Strix és Giga WF3 -as kártyákkal rendelkeznek.Ezekből a típusokból bővebb információkat lehet olvasni a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest