- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én pont tegnap/ ma zongoráztam végig ugyanezt a gondolatmenetet. (970-et 70-ért eladni, 980ti-tjó áron megcsípni)
De 140-ért nem éri még 980Ti-t venni aprón, amikor 153-ért iponban kapsz egy zsír új 1070-est. Nem kérdés.
Max. 120-at érne meg. De lealkudni meg nem lehet, mindenki foggal körömmel ragaszkodik a 140-hez, az alá nem mennek. (Legalábbis a mostani hirdetők). Ennyiért rajtuk is marad.
Ha még normalizálódik a 1070 piaca, még lejjebb mennek az árak, de ha már az eddigi áresést sem tudják feldolgozni, később sem fog menni.Motion Blur: 130-ban már annak is benne kell lennie, hogy lecummant a barátnője
Amíg +22-ért ott egy újabb, gyorsabb, halkabb, 100wattal kevesebbet fogyasztó, bontatlan, bolti kártya, addig nincs realitása.
Pedig nem vagyok egy fillérb@$zó alkat. -
VTom
veterán
Én azt mondom, add el a 970-et 70K-ért, 980Ti-t meg alkudd le 120-ra. Szerintem ennyiért már ki lehet fogni, és így már igencsak megéri.
A 980Ti kb. a 970SLI szintjét hozza, így szerintem reális a különbség, FullHD-re sem overkill mindenhol, az új címek (Division, Rise of the Tomb Raider, stb.) megfogják, ami meg nem, annál be tudod kapcsolni a DSR-t.Ha 1440p-ben gondolkodsz a közeljövőben, akkor mindenképpen megéri. 1070-et még mindig nem kapni 160 alatt, de egy jó tuningos Ti le is lépi, bár erről már sok vita kialakult
Én nem bántam meg, 970-ről váltottam Ti-re, FullHD @60Hz, Division-ben minden maxon van, amit állítani lehet, fix 55-60fps, Witcher 3-ban 1440p DSR-rel hairworks-szel 55-60fps, AC:Syndicate minden maxon, élsimítás van visszavéve talán, fix 60fps. Nekem megérte.
-
myckey
veterán
A majdan megjelenő kártyákat nézve, vagy ami már kijött / szerintem nem éri meg 980TI -be fektetni közel 150 ezer forintot.
Úgy gondolom, ettől jobban is kijöhetsz Teljesítmény/érték szempontjából.
(#37949) GeneraL_XTX
Amennyiben jó áron lehet kapni 970-et, minek is kellene temetni?
Én bevallom, ájemdí párti vagyok, de ennek ellenére volt már ződ kártyám is, nem is egyszer, mikor éppen teljesítmény/ár viszonylatban az volt a tuti .
A 970 úgy fest, be tud esni elég jó kis ár kategóriába, nem igen kell azt temetni, már aki nem néz túlságosan előre.
Az rx480 meg lesz olcsóbb is, és a custom variánsok nem picivel erősebbek lesznek.
Kérdés, hogy mennyit kel még addig aludni.Aki ezt nem tudja kivárni, annak egy jó áron lévő 970 teljesen jó lehet.
-
-
-
Sose használtam semmi ilyen cuccot. De próbaképp felraktam. Átlőttem a TDP limitet 100-ról 110-re, majd vissza, s lám, megjavult.
Szóval valamiért a TDP limit beállítás összekakilta magát, ugye a képen jól látszik, hogy 60%-on tetőzik, s a Perfcap is azt mutatja, hogy power limit van.
-
Tékozló
tag
Szia! Igen rajta az AB mert azzal monitorozom. Rajta a Fraps is, már kikapcsoltam mindegyiket, de akkor meg nem tudom mérni, de szemre ugyanolyan. Igaz nem indítottam újra és magától indítja a rendszer. Egyébként a legújabb verziók. Van más monitorozóprogram, mert AB-vel hajtom túl a vga-t?
-
Köszi.
Alapon a Valley ezt dobta:
FPS: 55.5
Score: 2322
Min FPS: 25.5
Max FPS: 105.5Win10 alatt egy i7-2600k társaságában legújabb driverrel. Ahogy nézem a korábbi eredményeket, ez elég harmatos... Viszont 65 fok volt a maximum úgy, hogy előtte már ment több percig a Valley nem benchmark módban (bemelegítettem a kártyát
)
Tuningot úgy csináljam, hogy MSI AB-ben a Power és Temp limitet maxra húzom, majd az órajeleket is növelem? Mennyivel érdemes kezdeni? Ha Valleyt folyamatosan járatom kb. 10 percig és hibátlan, akkor nagy valószínűséggel jó lesz?
Más: GPU-Z-ben hol kell beállítani, hogy a max értékeket kiírja? Látom néhány screenshoton, hogy zölddel ki van írva, hogy max. Vagy azt automatikusan odateszi, amikor a GPU-Z-ből képernyőmentést készítek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Automata kávégépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest