- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #38923 üzenetére
Vram miatt en is 1060-t valasztanek.
-
Teaway
veterán
válasz
FollowTheORI #38917 üzenetére
Kiegészítés: 4,4GHz-re csak maximum 2 maggal tud boostolni, 4 maggal csak 4,2-re.
-
torreador22
senior tag
válasz
FollowTheORI #38914 üzenetére
I7 böl melyiket ami nem arany árban van? Ár érték arányban melyik a jó? Tuningolva biztos nem lesz!
-
F e Z o
veterán
válasz
FollowTheORI #38840 üzenetére
A gond az, hogy amíg a használt garis 970-ek 72-75k körül mozognak, a 980-ak 90k alatt nem nagyon látni, e közelebb vannak árban 100k-hoz, mint a 90-hez.
-
Cs1csó
titán
válasz
FollowTheORI #38418 üzenetére
Szerintem nem jó húzás ez a gigától hogy fixen megy a venti, nekem egy srix-em van és állnak a ventik és netezés - chrome hardveres gyorsítás -mellett is 39 fok celsiusban a kártya. Most, hogy melegebb van a szobában felmgy 43-ig de a házventiket manuálisan kicsit feljebb vettem - elsőt hátsót és már csak 37 fokos. Amennyiben egy nap megy a gép 10-12 órát és ebből 1-2 óra játék akkor túlzásnak tartom a folyamatos ventilátorpörgést főleg ilyen nagy fordulatszámon, ha tudna mondjuk 300rpm-et az okés lenne, talán de még azt sem indokolja ez az álló veintis hőmérséklet.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #38418 üzenetére
Olvasd az 1080/70 topikot, ott mondták, én ezt megcáfolni nem tudom, nekem állandóan megy, ez a "ficsör" sose lesz szempont nálam, ja és itt is egész nap megy a gép, még 35+-ban is.
-
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #37003 üzenetére
Köszi..erről a driver mizériáról tudsz egy linket dobni nekem..nagyon megköszönném...
-
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #37001 üzenetére
Köszi szépen...mindenképpen átnézek mindent, a win új tegnap előtti telepítés.....
Ez a "last resort",mi lenne,mit jelentene?
Afterburner fenn van évek óta használom nem volt semmi gondom vele soha....
A lényeg, hogy 3 monitoros rendszerem van,és ha minden jó akkor a win boot logo a középső monitoron jelenik meg....viszont ha törlöm a drivert valami miatt és újraindítok, akkor a logo "driver nékül" a jobb oldali monitoron jelenik meg....és ezt produkálta mostanában 1 héten belül kétszer is, a jobb oldalin volt a logo és olyan volt mintha driver nélkül indulna a gép... -
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #36999 üzenetére
Köszi...de mindig a DDU-t használom
....... az utóbbi két drivernél csinálta , tegnap tettem fel az újat...ddu,meg minden...azóta párszor már bekapcsoltam a gépet, az előbb meg megint eljátszotta ezt,mintha letörölném a drivert,majd indítanám a gépet és telepíteném a drivert ilyesmi a hiba....
A táp 750 Corsair... -
Cs1csó
titán
válasz
FollowTheORI #36878 üzenetére
Köszönöm, ki is próbálom majd ennek a funkciónak a kikapcsolásával is hogy mükszik.
-
Cs1csó
titán
válasz
FollowTheORI #36875 üzenetére
Üdv, nem bírom én sem az NVIDIA EXPERIENCE izét, de a játékoptimalizálós részét nem tartom rossznak mivel ugye egy gtx 970-em van i5-el és csak egy monitor FHD-ban ezért minden fut maxon de pl. a fifánál is bekapcsolt egy olyan funkciót ami a nvidia vezérlőpultban is elérhető, de ezt honnan lehetne tudni hogy van még olyan funkció amit érdemes lehet egy adott játékhoz bekapcsolni anélkül hogy ez a bloatware izét feltenném. Az MFAA az amit bekapcsol bár a Battlefield 3-hoz is ugyancsak ennyit változtat az alaphoz képest. Persze ha megszokott játékot teszek fel - most is nincs fent az experience de ugye ezekhez a játékokhoz tudom hogy mit változtat és azt manuálisan is meg tudom tenni. De ha egy új játékot teszek fel akkor annyi időre tegyek fel egy experience-t hogy megtudjam mivel mahinál még az optimalizáló és utána gyalulhatom és manuálisan is bekapcsolhatom vagy van más mód. Egyáltalán ér e ennyit ez az optimalizáló cucc.
-
Colos1
őstag
válasz
FollowTheORI #36872 üzenetére
És ez az expirence amúgy nagyon gázos? Nekem még nem volt fent, ha nem zaklat hülyeségekkel, meg nem okoz hibákat és nem fut miatta 2-nél több felesleges folyamat, akkor talán együtt tudok vele élni...
-
Isual
veterán
válasz
FollowTheORI #36844 üzenetére
Gtx960 strix után itt játék közben hallgatozas nélkül hallom amikor bekapcsol a venti, 960-nál nem hallottam. És ez motorhang nem szélzaj. Ebben biztos vagyok.
-
Isual
veterán
válasz
FollowTheORI #36822 üzenetére
Először is köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat!
Neked a STRIX ventiknek milyen motorzaja volt (mély búgás)? Te tapasztaltál hasonlót? Én a GTX960 STRIX-nél 50%-tól hallottam csak motorzajt, itt már bekapcstól az dominál és csak 40% felett van szélzaj, bár játékok alatt 36-38% közé forog fel, de 35%-on már bőven hallható.
400W elég. Ez egy vadi új táp, és a STRIX 970 160W-nál nem igen kér többet terhelve, de még a max sincs 180W felett. Ez azt jelenti, hogy ~70%-os terhelést kap a táp játék alatt, amit egy be quiet! 80+ bronze-os táp lazán tud. Ráadásul a 960 is evett 110-120W-ot szóval effektíve +50W--tal nőtt csak a rendszer energiaigénye, ami biztosan nem okoz a tápnak problémát.
A tápom biztos nem cicereg, mert olyan a házam, hogy fejjel lefelé van minden és legfelül van így a VGA ventivel felfelé néz. És egyértelműen hallatszik, hogy onnan jön a hang, a táp az néma.
Egyébként most megnéztem, ha Aida64-gyel terhelem nem cicereg, de játék alatt igen. Diablo alatt nagyon, Deus Ex alatt kicsit, ott nem hallom játék közben. De a ventik azok nyilván mindkét esetben motorhangosak, ha bekapcsolom.
(#36823) GeneraL_XTX: Kértem 1 hét próbagarit. De azt mondta a srác, aki árulja és korrekt, hogy mind cicereg, MSI, Gigabyte, ASUS...stb. Viszont a venti a 960 után nagyon hangos...
D3-ban V-sync On, ASUS GPU Tweakben azzal kezdtem hogy 60 FPs-re lőttem be a célt.
Viszont most figyelj!
Ha kiveszem a v-sync-et D3-ban és maxra állítom az FPS-t még jobban (!) cicereg:
ahogy a csúszkát felviszem (60-ról húzom 200-ra), egyre hangosabban és magasabb frekvenciával cicereg (nem játszok, semmi terhelés, csak Game Menu), ahogy leviszem a csúszkát a minimum 15-re akkor halkabban és alacsony frekvenciával cicereg, de fent 200 FPS-re állítva kb elviselhetetlen már.... nagyon gáz.... -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
FollowTheORI #36432 üzenetére
g1 1.6%
-
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #36432 üzenetére
Az aplapomból 14,3%
én nyertem
SSC 0%
Amúgy ebbe beletartozik vajon az elállás? Mert akkor az alaplapom statját sati húzta le
-
Ateszpapa
addikt
válasz
FollowTheORI #36301 üzenetére
Értem.
Tuningot nem nagyon tervezem.Akkor no problémó.
-
válasz
FollowTheORI #36183 üzenetére
Már több játéknál is előfordult, és egyébként is ddu-val törlök mindent. Akkor szerintem csere lesz, kipróbálok egy új geforce-ot.
-
davidsone
addikt
válasz
FollowTheORI #36113 üzenetére
+1
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #36113 üzenetére
Én úgy vagyok hogy ezért nem fogok venni a 980-at leváltó kártyákból, nekem sok vram kell hogy ellegyek normálisan, tehát maradt a csúcs ezért.
A szarnak kell ezen spórolni, nem értem miért lett volna akkora baj hogyha ezeken is 16 lesz mint a nagyokon.
-
nak0n
aktív tag
válasz
FollowTheORI #35814 üzenetére
Köszönöm a választ! Csak tapintásra elég melegnek tűnt a cső, nem voltam benne biztos, hogy a kábel borítása hosszú távon ki fogja bírni. De akkor oké, hagyom ott, hadd barátkozzanak. :-)
-
Rihard83
tag
válasz
FollowTheORI #35424 üzenetére
-
davidsone
addikt
válasz
FollowTheORI #35233 üzenetére
akkor kihagyom...
blu79: úgy tűnik csak nálad jött be ritka szutyok lehetett alatta...
-
blu79
addikt
válasz
FollowTheORI #35233 üzenetére
Nekem bejött és itt látszik hogy az Asus-nak mennyivel jobb a hűtője, legalábbis a MatriX-nak. Kár hogy gyárilag nem raknak normális pasztát alá. Ha nekem is csak 65-68 fokig melegszik a MatriX tuti nem cseréltem volna pasztát, de mivel 78 és ritkán ugyan de volt amikor 80 fokra is felment a hőmérséklet muszáj volt próbálkoznom valamivel. És örülök hogy csak ennyivel megúsztam mert maradt a gyári hűtő és az összhang , [link]
Egyébként így pár játékot kipróbálva az nV legutobbi drivere tènyleg nagyon jó lett, egy jó ideig ez marad, simábban futnak a játékok és a 980 is jobban menne
-
F e Z o
veterán
válasz
FollowTheORI #35229 üzenetére
A vramokat ugyan nem, de a vrm-eknek kell némi hűtés, mert azok azért rendesen melegednek.
-
bombibmw
veterán
válasz
FollowTheORI #35229 üzenetére
Én is így gondoltam, hiszen gyárilag ugye két venti fújja, igaz, hogy irányítottan rá a lemezre.
Akkor valószínű, hogy fizu előtt berendelek egy uni blokkkot, aztán bekötöm a körbe.
Egy ilyet fogok rátenni.
Köszi a választ! -
logitech25
tag
válasz
FollowTheORI #34872 üzenetére
Én azt veszem meg ami erősebb,es jobb hűtésileg.
Tetszik amit ajánlottál csak szeretnek meggyőződni h valóban döntés lenne megvásárolni.Iponon 121-eft. Meg is rendelném.
Szóval mit csináljak??
-
darkflamy
csendes tag
válasz
FollowTheORI #34849 üzenetére
Az a baj hogy nem tuningolom és így jóval kevesebb az órajele mint a g1 gaming-nek, amúgy ezek már nyomós érvek el is gondolkoztam
-
darkflamy
csendes tag
válasz
FollowTheORI #34846 üzenetére
Ha nem írsz okot, akkor ugyanott vagyok vele
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #34607 üzenetére
Minimum nyárig, mert nem biztos hogy akkor jönnek az új kártyák.
-
válasz
FollowTheORI #34522 üzenetére
A gépben egy Seasonic Fanless Platinum 520W van, az elvileg nem egy rossz táp, elég hosszú távra terveztem vele.
A monitoromnak van saját baja, de az másképp néz ki.
Évente 2-3 alkalommal előfordul, de egy kikapcs-bekapcs megoldja, így annyira nem para.
(#34518) TTomax (#34519) h1mpi:
Persze letiltottam az intelt, nehogy lassítson.
Mindenesetre majd valamikor újrarakom a gépet, anélkül végképp nem gariztatnám.
-
Meghivott
addikt
válasz
FollowTheORI #33893 üzenetére
Már kidobtam.
Köszi -
Meghivott
addikt
válasz
FollowTheORI #33838 üzenetére
Két évig nálam lesz, aztán pedig jó állapotban akarom eladni, szóval akkor inkább maradok olyan szinten, ahol a automatikus ventifordulat mellett max 70 fokos.
-
Meghivott
addikt
válasz
FollowTheORI #33829 üzenetére
Igen, erre kérdeztem rá: húztam a kártyát, ami bár nem hibázott, de játék közben 82 fokra ment fel. Ezért gondoltam a venti manuális állítására pl 70-80 közé. A kérdés az, hogy mondjuk 2 óra folyamatos játék alatt nem gond-e ha ennyin pörög a venti folyamatosan? Köszi
Benchmark során, ahol 75-re állítottam, nem volt gond a hőmérséklettel. -
dbdadi1221
csendes tag
válasz
FollowTheORI #33722 üzenetére
Eddig gtx 660-at használtam azzal semmi ilyesmi probléma nem volt.Tegnapig mig ki nem csréltem. Vagy a váltás kárt tehetett a monitorban?
-
Meghivott
addikt
válasz
FollowTheORI #33471 üzenetére
MSI, gondolom
-
zeee
senior tag
válasz
FollowTheORI #33385 üzenetére
hát... Mondhatom hogy eléggé.
Hétfőtől nincs karim, csak az proci hd 4600-a. Nem szeretném azzal tölteni az elkövetkezendő 3 hét szünetet. Szóval muszáj most vennem valamit, de olyat ami 2-3 évig tuti elkegyeg.
-
balint107
aktív tag
válasz
FollowTheORI #33216 üzenetére
Nem vészes még a 7970@R9 280X/ GTX 680 GTX 770 sem. Ár értékben nagyon megérik az árukat. Viszont, amint közeledünk a felsőkategóriához és elhagyjuk a 100 ezres kategóriát. Már 10% teljesítmény növekedésért is busás árat kell fizetnünk. Lásd GTX 970 és GTX 980. A kettő között annyi van árban, mint egy használt GTX 680 vagy HD 7970. Teljesítményben meg lósz*r. A m*cskos konzolokra bezzeg annyira odafigyelnek, hogy a f*s hardver, ami bennük van még jó 6-7 évig legyen megfelelően támogatva, hogy el tudják adni a sz*rjaikat. Jól ki van ez találva kérem. Így mondhatják azt, hogy konzolok előnye, hogy nem kell fejleszteni. 20K rá egy játék, de így is beveszik, mert ellenkező esetben a Pc-nél meg generálják a folytonos hardver szükségletet. És ott tartunk, hogy egy korrekt kártyáért, mint a GTX 980Ti 200X ezret kérnek. A GTX 980-al már nem is elég minden szempontból mindenre.
-
Grafirka
őstag
válasz
FollowTheORI #32901 üzenetére
Ha ujrol lenne szo akkor valoszinu MSI lenne, mert hasznaltam es nagyon tetszett, viszont azert erdeklodok mert van egy elado ~90K ft megfelelo osszegert
ami kicsit elgondolkoztat.
-
castiels
addikt
válasz
FollowTheORI #32570 üzenetére
-
Vityaa
tag
válasz
FollowTheORI #32495 üzenetére
Értem amit mondasz, én is cpu-ra gondoltam, mivel mentés közben is ugyan ez van. De az szomorú, hogy i5 nem elég egy játéknak. Ezt nem gondoltam volna. Pl. mad max.
-
DRol
csendes tag
válasz
FollowTheORI #32265 üzenetére
Előszőr én is ilyenre gondoltam, de nincs a gépemen vírus.
Integrált kártya nincs a gépemben. Csak egy Gigabyte 970 G1-es.
Ami még érdekesebb az egészben: Ugye feltelepítettem az új drivert, és még a kép is elment...(Ezt nem írtam csak az akadást.)
Na most újra indítottam a gépem, és nem csak, hogy van újra kép, de már nem akadnak. Legalábbis egyelőre.Köszönöm mindenkinek aki próbált segítenni!
-
blu79
addikt
válasz
FollowTheORI #32128 üzenetére
Ez így van, azért az árért...
-
edda80
tag
válasz
FollowTheORI #32117 üzenetére
Köszi megnéztem, olvasgatom még!
Hát akkor azok közül döntök MAJD!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
FollowTheORI #32049 üzenetére
Attól függ mennyi időre tervezel használni egy GM204/GM200 kártyát, én szerintem ezek a kártyák a DX11 korszaké ahogy a Radeonok is, DX12, re meg lefog jönni bőven még egy széria aminek a kisujjában lesz minden.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
FollowTheORI #32046 üzenetére
Ebbe nem akarok belemenni, jelenlegi információk szerint DX12 semmit nem hoz a GM200 Maxwell családnak, csak hátráltatni fogja a teljesítményt míg az AMD gyorsulni tud, de nyugi, pánikra semmi ok. Nincs értelmes, nem is lesz jó darabig DX12.
Találsz róla cikket itt fórumon. Én személy szerint szemezgettem oldalakon információkat, és tényleg gond lesz vele idővel. Itt a lényeg mikor?!
Gondolom nem holnap... szerintem simán még 2 év egy értelmes DX12 játék.(#32048) NandoXXL Ez nem jóslás barátom, ez tény le van írva, feketén fehéren.
De kár problémáznunk ezen, jövőre úgy is ilyenkor már Pascalt használunk... hol érdekel a dx12... -
odium
aktív tag
válasz
FollowTheORI #31778 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz. Meg rosszul is fogalmaztam. Nem kellett volna az ajánlott kártyákat beleírni, csak azt, hogy ha valaki használt két, vagy netán még többféle 980-ast (és ezek közül a mátrix az egyik) akkor az mondhatna véleményt. Nekem a 43 dbA érték nem mond semmit. És lehet, hogy szubjektív véleményt hallgatok, de azzal is több az információm. A matrixról nem találtam itt felhasználói tapasztalatokat. Ne mondd már nekem, hogy a ph fórumozók csak és kizárólag tesztek alapján döntenek, és nem veszik figyelembe a topikban megosztott véleményeket, pedig azok jó része szintén szubjektív....
-
válasz
FollowTheORI #31763 üzenetére
Szemelyes tapasztalatot kertek. Te bemasolgatsz teszteket, utana meg megkerdezed miert jobb a szemelyes tapasztalat.
Had dontse mar el mindenki o miben bizik es mire kivancsi.
A szemelyes tapasztalat mindig mas, kozelebbi, mint egy tesztoldal leirasa. Szerintem.
-
válasz
FollowTheORI #31758 üzenetére
van-e, volt-e valakinek személyes tapasztalata?
(#31757) gk004 Grat!
------------------
(#31762) GeneraL_XTX
-
ingalls
senior tag
válasz
FollowTheORI #31296 üzenetére
De ez az avg egy hosszabb intervallumon mért eredmény. Benne volt előtte több perc idle is. Szóval ez nem mérvadó. Ott látszik, hogy végig egy stabil órajelet tartott, ami pedig 1536 volt. Csak ezt most nem tudom bizonyítani. De akkor végighúztam rajta az egeret és végig a max beállított értékeket mutatta.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
FollowTheORI #31212 üzenetére
Remélem a legjobbakat
Köszi a segítséget!
-
válasz
FollowTheORI #31218 üzenetére
En nem ugyan ezt irtam?
-
zack
nagyúr
válasz
FollowTheORI #31154 üzenetére
Mikortól tölthető a béta?
-
imi123
őstag
válasz
FollowTheORI #31070 üzenetére
Köszi!
Én is ezt találtam de hiába állítottam át GPU-ra maradt CPU-n.
Nyilván így van megírva a progi.Köszönöm a segítséget.
-
bardi
senior tag
válasz
FollowTheORI #30939 üzenetére
Csak akkor, ha alul van, nem? Felül a szívónyílás el van takarva.
-
Felliic
tag
válasz
FollowTheORI #30743 üzenetére
[link]
Kicsit sok mindent hagytam bepipálva.. -
Felliic
tag
válasz
FollowTheORI #30741 üzenetére
közvetlenül a leállás előtt.
-
Grafirka
őstag
válasz
FollowTheORI #30632 üzenetére
Kiprobaltam egy masik DP on de ugyanaz a tortenet. Valami nagyon furcsa dolog. Hogy milyen osszefugges lehet a full screen es az ablakos futtas kozott, hogy az egyiknel mukodik a masiknal beragadnak az orajelek, el nem tudom kepzelni.
bagyulajuve: Nalam nics automatikus Java update, reg leallitottam , csak manualisan engedem havonta egyszer.
-
szallasi007
őstag
válasz
FollowTheORI #30641 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
FollowTheORI #30631 üzenetére
*4 memory IC's on the rear side of the PCB; could result in lower overclocks due to no airflow/heatsink contact, also loses potential for a full cover block to properly cool all the memory IC's
Erre gondolok pl a G1-nél
Egyébként nagyon a G1 felé hajlok....
Más: használja valaki több monitorral? Azért kérdezem, mert a 290 ha 2 kimenet van használva alapból fullon pörgeti az órajelet és +15-20 fokot emelkedik a hőmérséklete!
-
Grafirka
őstag
válasz
FollowTheORI #30632 üzenetére
Az sajnos pont nincs
, de igazad van, talan ez lenne a legjarhatobb ut .
-
Grafirka
őstag
válasz
FollowTheORI #30628 üzenetére
Azt meg nem probaltam hogy masik DP kijovetelre csatlakoztassam. HDMI nem ok mert a kepernyom 2560x1440 felbontasu.
Energiagazdalkodast piszkalo soft semmi nem volt a gepen.Kb 2 honapja lett ujrainstalalva.Elotte egy HD6850 regi kartya volt de alaposan kitisztogattam. (Safe mode, DDU ,stb) Ez az egyetlen ami meg bekavarhat,de sajnos nem igazan bizok eben az elmeletben. Epp eleget cserelgettem piros zold kartyakat es soha nem volt semmi gond.
Egyszeruen nem merek nekiallni rendszertelepitesnek mert nalam az legalabb 3 nap (melokieses) es felek utanna dobbenek ra,hogy megis a kartya a hibas.
Az a helyzet hogy kulfoldi forumokon tul sokan panaszkodnak erre a hibara es elkepzelheto hogy sokaknak nem is tunik fel mert hazaviszik , telepitik a meghajtot azzal annyi, jatszanak es nem nezik az orajeleket meg homersekleteket.Ja, semmi virus es hasonlo nincs a gepemen , erre szeretik eloszeretettel kenni ( ha ablakos modban futtatom a3D jatekokat akkor visszaveszi az orajeleket kivetel nelkul.) Gondolom a virus akkor is baromkodna
.Egyszeruen tanacstalan vagyok.
Egy masik DP azert kiprobalom, hatha, hatha megis...
-
Grafirka
őstag
válasz
FollowTheORI #30626 üzenetére
Windows energiagazdalkodas: Balanced ( ezt eddig nem piszkaltam) - default.
PCI -E : Link state power management - jelenleg " Moderate Power savings"- defaultProbaltam mar a PCIE "maximum power savingre " allitani , semmi eredmenye nem volt.
-
RazoR
veterán
válasz
FollowTheORI #30548 üzenetére
Csak kiragadtam egy lehetőséget...
-
ingalls
senior tag
válasz
FollowTheORI #30451 üzenetére
Hááát
Én tuti többet vettem volna már belőlük. Így viszont soha nem fogok venni. És biztos vagyok benne, hogy több garival sokkal népszerűbbek lennének a kártyái. Ebben a szegmensben szerintem luxus ilyen kevés garanciát biztosítani. Egy 30k-s kártyánál persze belefér, lehet fogni vele néhány $-t.
Egy kis ellenérv magammal szemben, hogy a másik oldalon a zafír cuccai nagyon mennek a 2 év ellenére is. Nekem pl 8 éven keresztül csak tőlük volt vga-m. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
FollowTheORI #30444 üzenetére
Csak én nem értem, hogyha még közük is van egymáshoz, akkor miért nem adnak mindkettőre két évnél több garanciát
-
válasz
FollowTheORI #30357 üzenetére
Nem csak SLI-nél.
-
Shodan
őstag
válasz
FollowTheORI #30221 üzenetére
Azért nem gondolok arra, mert akkor fél évvel ezelőtt a GTX760-nál miért nem csinálta ezt a hibát egyszer sem! Ugyanannyi kakaó kell nagyjából mindekettőnek.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
FollowTheORI #29972 üzenetére
i5 750 valóban nem ideális egy GTX 980 alá, de a HD 5850, amiről váltottam meg kb semmire se volt már elég + helikopterhangja volt, mert 70 %-on bőgette a mókuskerekét, hogy ne lépje túl a 78 fokot, ami fölött eldobta magát ...
Én is így gondolom :
"egy 980 OC még 80%-on is jobb lesz, mint egy 960 110%-on. "Ahol eddig zavaró CPU limitet tapasztaltam, az az Assetto Corsa, ott malmozik a GPU, CPU meg 80 %-on küzd, ha egyszerre sok autó van jelen, de a többi játékban (Witcher 3, Dying Light stb) nem vészes a helyzet, Ultra 60 FPS megvan mindegyikben,GPU 99% CPU meg 60-70 % körül és 70 fok alatt van.
Ezenfelül ez a kártya alapjáraton hangtalan, ami már egy óriási bónusz
Következő upgrade természetesen lap+proci lesz, azért is, mert a jelenlegi lapom az SSD-m sebességét is felezi, mivel csak SATA2-es.
3570K, esetleg 4670K /4690K a kiszemelt vmi Z-s lapban. Ezek már kihajtanak egy GTX 980-at.
-
blu79
addikt
válasz
FollowTheORI #29953 üzenetére
Egy i5 750 valóban kevés egy 980 hoz, sőt ha jópároldalt visszaolvasól akkor megtalálhatod hogy volt már róla szó hogy a 4670 sem hajtja ki rendesen a 970/980 -at. Nem Valleyröl beszélek
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
FollowTheORI #29673 üzenetére
Evga FTW-tol ajanlott igazan, alatta nem.
(#29671) FullGas: MSI Gaming GTX 970 4G, amit én javasolnék, ez 269 mm, nagyon halk, jól mennek és kevés cicereg.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
FollowTheORI #29658 üzenetére
Tehát ha elfogadjuk hogy egy 2600 k nem hajt ki 1db GTX 970-et, akkor egy 6700k ami 25-40 %-kal erősebb, nem hajthat ki 2db GTX 970-et
(#29659) Ren Hoek +1
Ahogy írod: használtan 4690K (szerintem 3570K is jó vétel lehet), ha újat vesz az ember, akkor természetesen Skylake
-
válasz
FollowTheORI #29641 üzenetére
-
válasz
FollowTheORI #29636 üzenetére
Ezt gondolom a 2500K-ról.
Sosem próbáltam,nálam csak 2600K procik jártak páran.Nem GTX 970,de maxwell.
[link] -
válasz
FollowTheORI #29634 üzenetére
Kevés.
Öreg.
Elavult.
Lassú.
Öreg.
Kevés.
Lassú.
Elavult.
Öreg.
Lassú.
Kevés.
Elavult.
Főleg egy GTX 970-hez. -
válasz
FollowTheORI #29627 üzenetére
Inkább az a kérdés,miért nem hallottunk erről eddig másoktól.
Épp a Skylake topicban szerzett bizonyságot,hogy a 2500K egyáltalán nem elég a GTX 970 alá.
Szóval mindenképp egy új procit raknék mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SörcsaPH!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Google Chrome
- Fotók, videók mobillal
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Gray Zone Warfare
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest