-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
&(#38762) blu79
Szóval nem tudom, az a baj ha veszek 1 karit nem tudom eladni, most eladtam a 780 at a 980 miatt, de újra meg akarom venni azt is .(elmebeteg vook kicsit)
Másik dolog csak Classi , Matrix, Lightningok, jöhetnek szóba ez az a kategória ami ritkán fordul elő nem tudom miért erre indulok be . A lényeg nem tudok olyan gyorsan mozogni mint mondjuk az apró.
A 980 is egy kingpin lessz Németből , már megvan csak a rokonok hónap végén jönnek csak .Más
Várom akkor az sli tulajok visszajelzését , hátha nem szomorítanak el annyira (970-980) mennyire remekelnek a karik.
-
NFree
addikt
Szerintem az jó boost órajel
volt 980 classi az 1400 körül ment gyárilag.
Hát ez a baj , hogy nekem még meg se jött a 980 és már a ti baszkodja az agyam.(#38757) shteer
Lehet igazad van . De oj régóta vágyom egy sli re nem tudom miért sosem volt szerintem a kiváncsiság. 780 at akartam , de lebeszéltem magam nagy nehezen aztán jön a 980 na mondom akkor azzal. de ha kevés lessz . lehet le kell tenni rólla. -
falijja
őstag
[link] Pont ma ajánlotta ismerős, nagyon jó kis progi mindent mutat..TR esetében viszont csak dx11 es módban mutatja az adatokat 12 ben nem tudja...
ZeroDK.: Na ez bizony elszomorít, maxon elvinné gond nélkül használható fps el is, de akkor így gatya
Bo3 alatt is éppen hogy nem fogy el..0.1Mb marad. -
törölt tag
Na orulok neki, aztan majd varom a beszamolot neked mit sikerult elerni. Tenyleg keves paszta kell ebbol, olyan szepen el lehet kenni a hozzadott 2db gumiecsettel, hogy hihetetlen.
(#38714) +SoulRiever-: Hajra, ne varj vele sokat.
D14 ugy latszik divat kezd lenni.
Legjobb leghuto szerintem.
(#38713) laychi: Ugy is orszagszerte olyan szellos az ido, tedd ki a hazat aztan kiportalanatija egy kicsit.
-
laychi
veterán
Jah olcsó volt.
13k-ért szereztem be, megvan minden cucc hozzá, gyári ventikkel volt. Csak a doboza nincs meg, de nem is kell.
(A 12cm-es ventit sajnos eltörtem, 14-es meg hangos, ezért vannak az enermaxok rajta)-->mondjuk gondolkodom, hogy veszek egy kompakt vizet, hogy a környező alkatrészek több levegőt kapjanak, de kicsit ellene vagyok.. a víz az víz,ha utat talál magának, az nem tesz jót... -
F e Z o
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem bo 2cm van a vga, es a cpu borda kozott, a cpu borda meleget pedig a vga nyakra tolja, a vga pedig oldalra es fel a cpu hutore, szoval csak lehet koze a melegebb hofoknak, mert sokaknal a 70 fokot se eri el, gyengebb hazal, vagy azonos szellozesel. Nekem meg 73-74fok, ezt nem tudom masra fogni, csak erre hogy a cpu/vga melege egymas ellen dolgozik.
A 2db 20cm-es ventim, meg igy is maxon jarnak ugy hogy a légszállítás 110CFM.
Nem tudok jobb szellozest csinalni. -
falijja
őstag
Helló nekem pont ilyen van, és 290 ről váltottam.
Teljesítményben is jobb, bár amíg a 290 volt is elbírt mindennel amivel játszottam, viszont hőmérsékletben szvsz az egyik legjobb 980..!
Ventik be sem kapcsolnak kb 60 fokig és utána akárhogy terheled, játék/banchmark 40 fokba zárt háznál is max a 74 fok...
1060 tól is erősebb 2-3% -al és 80 ba szereztem apróról, még garisan... -
vhunor
őstag
Én az aktuális igények alapján választok, sosem úgy, hogy vajon mi lesz 1-3 év múlva. Lehet, hogy lesz egy nagy DX12 fellendülés, akkor hirtelen a Radeon-tulajoknak fülig ér majd a szája. Lehet, hogy a 970-1060-RX480 teljesítményszint meredeken elfogy egy-két jövendőbeli AAA játékban. Én csak annyit akartam, hogy amire nekem most kell, arra legyen elég, és arra elég is. Nem megyek bele abba a hülye loopba, hogy még egy kicsivel többért már ezt kapom, meg még egy kicsivel többért amazt.
-
Interceptor
addikt
-
scr006
tag
Tudom, hülyén hangzik, de valahogy az NV 70 fok nem olyan mint az AMD féle 70 fok...Nekem 280x-em volt 970 előtt, és ez is felmegy hasonló hőfokra mint az AMD ment, de ott már éreztem a lábamnál a hőt...Itt viszont egyáltalán nem érzem, pedig ugyan azokkal játszom mint eddig tettem, de haverom is hasonlót tapasztalt, hogy őt sem vágja azóta pofán a meleg mióta NV-ja lett
Egyébként, ha egy áron tudnád megvenni a 2 kártyát, akkor 1060 lehet jobb választás valóban, ha olcsóbb érezhetően a 980, és számít a keret, akkor nem elvetendő az sem.
-
törölt tag
Nezd meg ezt: GTX 1060 IN 16 GAMES VS RX 480 VS 970 VS 980
-
vhunor
őstag
Semmi értelme 980-at venni, 97-ért már van kiskerben gigabyte g1 gaming 1060, ami cirka 120 wattból megoldja (és még többet is), amit a gtx 980 180-200-ból.
-
zack
nagyúr
Csak kilépésnél menüben, de nem ért váratlanul.
(#31115) Bandi79
Ezt én is így gondolom. Bár a monitorom gyárilag 60Hz, de simán tudja 1920x1080 75Hz-et is stabilan.
Lehet próbálkozni, de csak óvatosan. Custom Resolution Utility 1.2
Megnézem, mit szól a BF4 multi az 1550/2000-hez, aztán jövök a tapasztalatokkal. -
-
vaakuum
addikt
Kérheztnék bővebb magyarázatot erről a rev dologról, melyik gyártó melyik típusánál, miről van szó?
Lassan vissza kellene kapnom a 390x árát, és az összegből vennék vagy egy 970-et (giga vagy msi), vagy egy 980 giga g1-et (msi itt már nagyon drága), de szeretném tudni, hogy melyiknél milyen buktatók lehetnek, és melyiknél kell ilyen rev kéréseket írni a megjegyzésbe. -
szallasi007
őstag
Őszintén mondom egy monitorral nem néztem még meg. Benchmarkok alatt volt már asszem 72 fok a kártya, de úgy hogy a többi ventillátort vmi 600 rpmen hagytam (noctua pwmes ventik) aztán atraktam automatára és akkor max 68 fokra engedte de akkor sem volt zavaró. Mad maxet toltam full grafon 1920*1200-be és ott vmi hatvan fok köré ment a kártya. Most 53 fokon megy, szóval valami zavar van az erőben
De házat kéne cserélnem csak egyenlőre nem tudom mire cseréljem
Ha viszont a VGA venti profilját átrakom kézire és benyomok neki 60%ot akkor úgy lehűl hogy öröm nézni, most konkrétan 1 perc alatt leesett 41 fokra
-
-
Mármint mire gondolsz?
Ezeknek a kártyáknak nincs a hátulján semmi amit hűteni kell... de mivel ha minden jól van fémes ősszeköttetés van az elejével a csavarokon keresztül ezért minimálisan igen, de hát ez kb semmit sem számít egyik márkánál sem.Hopp... korrágálom magam... van ilyen is meg olyan is... fasza.
Akkor nem szóltam. Lehet hogy számít valahol valamelyik típuson.
-
Nos... azért dönteni csak tudsz neked mi a fontosabb.
Elviseled a hangot és a szénné húzás fontos... akkor G1.
Ha hangtalan működés, és moderált OC akkor meg MSI (esetleg Asus).
Nekem pl az utóbbi fontosabb volt, ezért van az ami (csak akkoriban az MSI épp 10kval drágább volt, azért nem az amugy). -
mcwolf79
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
MSI-n is van, mas megoldassal, de pont itt nem erintkezik az egesz hutessel, csak egy szelet hutoborda van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest