- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci12234
tag
válasz
Grafirka #37200 üzenetére
Semmi virus nincs rajta
Ha elinditom a gépet jo elkezdek játszani folyamatosan melegszik ha kikapcsolom a játékot 43 foknál nem megy lejjebb ha fulra felrakom a vidi kari ventiét akkor is max 48-49 fokig megy le azt ennyi ezt sose csinálta edig ha kikapcsoltam a játékot kb 5 perc vagy annyi se és adig lehült hogy kikapcsolta a ventit amugy alapbol automatára van állítva -
rup1u5
nagyúr
válasz
Grafirka #36381 üzenetére
Nekem OC Silent "Infin8 Black Edition" van és nagyon elégedett vagyok vele.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Grafirka #34796 üzenetére
Nem csalódtam, best buy kártya volt, illetve az is még mindig szerintem, egyszerűen csak nem használtam ki, egy évig volt meg, összesen talán 30 óra játékra volt időm, dolgozni meg tudok enélkül is.
Ha valaki megkérdezi milyen VGA-t vegyen, én mindenképp a 970-et fogom ajánlani.
(#34797) BiP
Remélem nincs igazad. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Grafirka #34429 üzenetére
Valahogy igy gondoltam en is. Esetleg, ha delidelik a CPU-t jobb a helyzet, de azért ki van szamolva a radiator, 4690k 1,2V-ig es egy 970 1.21V ig talan eleg es nem hangos. Lesz ez meg jobb is, de az ára marha jo. Kivancsi lennek, egy 360-as verziora, vagy 280+120-ra.
Generális: akkor pancsikázz (7:04-tol)
En nem birizgalnam meg a gepet akkor, szerintem jol van az, ahogy van
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Grafirka #34429 üzenetére
Egyre inkább úgy érzem hogy ez nem éri meg, legalábbis drasztikus javulást nem fog hozni. Jelenleg a CPU-n egy CM Hyper212+ teszi a dolgát, játék közben nincs 50 fok felett a 4770 és még a hangját se hallani. Linx alatt max 68fok körül van.
MSI 970 meg csak néha mászik fel 70 fokra tuning mellett, hangja megint csak nem sok van, épp hogy csak egy pici.
lehet nem kéne ezt piszkálni
csak valamiért vonz a víz
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Grafirka #34395 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi. Le van szigetelve a házam normálisan, úgyhogy nem sok por megy bele az biztos, de azért szoktam takarítani is időnként.
Szerintem ennyi idő alatt tökéletesen megváltozott a paszta állaga. Kíváncsi lennék ezekre a biztonsági fóliákra, amivel leragasztják a csavarfejeket...
-
szallasi007
őstag
válasz
Grafirka #34296 üzenetére
Non k 4690, 16 gb ram meg 970 strix high beállításon fhd-n nekem fix 60 fpsem volt vsync mellett. Monitoroztam de én nem emlékszem h vért izzadt volna a proci. Ultran biztos nem így ment volna de mondjuk engem nem mozgatott hogy atom részletekben nem látom a lovak pocset meg a macskahányást az út szélén
-
gumikacsaa92
tag
válasz
Grafirka #34202 üzenetére
Köszönöm!!
Lenne még egy kérdésem!! Nekem is és a barátomnak is ugyanolyan strix 970-se van.
Olyan érzésem van, hogy a kártyám kicsit "alul teljesít".
Nála is és teszteken is úgy láttam, hogy több és stabilabb fps-t kellene produkálnia. (nvidia panelbe kikapcsoltam az energiatakarékosságot és átállítottam teljesítményre)Egy példát tudok most így felhozni: Shadow Of Mordor benchmark.
Teszteken és nála ugyan olyan beállításokon jobb fps-t ért el a játék, mint nálam. Beszélek itt 20-30 fps különbségről.
Mi lehet a probléma?? Szerintetek a gyenge táp okozhat valamit a kártyával, amiért gyengébben teljesít? (Corsair cx430m) Vagy alaplap? Vagy már a 8gb ram is kevés? (procim remélem nem probléma: i7 4770 3,4ghz,)Válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
blu79
addikt
válasz
Grafirka #33195 üzenetére
Szia, köszi, namost játszottam több mint egy órát és nem lépett ki, elindítottam a játékot és annyit csináltam csak hogy játékkezdés előtt a v-sync-et kikapcsoltam meg újra be és 61hz-ről átállítottam 60 ra meg utána újra 61 re és minden ok volt, nem lépett ki. Nem tudom hogy ennek milyen köze van hozzá de mielőtt ezt megcsináltam 5 percenként kilépett. Majd még estefele játszok többet és meglátom előjön e a hiba és ha igen akkor eljátszom a fentebb leírt dolgot és kiderül tényleg használ e valamit ez az állítgatás
-
-
Rison77
senior tag
válasz
Grafirka #32646 üzenetére
Aha, most kipróbáltam valamilyen játékkal fullscreenben. Megnyitja egyből lerakja az asztalra, megnyitom felugrik megint lerakja az asztalra, ha elég gyors vagyok és egérrel kattintok bele 2-őt 3-at, akkor fent marad fullscreenbe és megy minden. Ilyennel se találkoztam még.
-
-
Eletke
csendes tag
válasz
Grafirka #32609 üzenetére
Azert valasztom az Evga-t, mert fontos, hogy alapon ne menjenek a ventik. A Giga g1 1560-as alap rpm-je "hangos". Orajelben pedig elhanyagolhato a kulonbseg. 1342 vs. 1354Mhz. Ara is ugyan annyi. A tapon egy fsp 650 raider, ami elvileg seasonic belsovel rendelkezik. Igy talan kevesebb az esely a cicergesre. A Giga g1 sem cicergett.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
Grafirka #32504 üzenetére
Na ez most egy nagyon hasznos infó volt. Akkor ezek szerint nekem nem jó a 3 ventis, mert ha a vinyó kijön onnan, márpedig kijön, akkor kb. szűk 30 cm hely van a kártyának.
Na akkor ezek szerint csak 2 ventis kártya jöhet szóba és az EVGA PCIe GTX 970 SSC ACX 2.0+ például ilyen. Melyik fér még bele ebbe a méretbe? -
rocket
nagyúr
válasz
Grafirka #32420 üzenetére
EVGA-nak van vagy 10 fele GTX970-e
Egyebkent nincs ezzel gond, a gond azzal van, amikor sokkal kesobb egy bejaratott branddel gyengebb kartyak kezdenek arulni (raadasul dragabb IPON-on jelenleg az LE mint a sima
), ami valoszinuleg nem viccbol gyengebb, tuningot is kevesbe birja.
Pont forditva kene mukodjon, kesobb mikor javulnak a GPU-k, magasabb orajelekkel kene jojjon az MSI Gaming Uber Edition, es nem alacsonyabb orajelekkel a Lite Edition.
Ha meg kiadjak a gyengebb kartyat, akkor ne a jol csengo Gaming series alatt fusson.
-
-
BullZeye
veterán
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Grafirka #30625 üzenetére
a pár perc az olyan 10 perc és nem kell hozzá játékot indítanom
és amúgy a procim is felvált a boost nélküli maximum értékre (3500MHz), ezt csak most vettem észre
na, amit találtam most, hogy a java updatert kell leállítani a feladatkezelőben, és akkor minden visszaáll nyugalmi értékre
-
-
válasz
Grafirka #30627 üzenetére
Akkor az jó pedig. Hmm... ez tényleg érdekes.
Olyat esetleg próbáltál hogy lehúzod a monitort ilyenkor majd visszateszed akkor mi történik?
Vagy esetleg másfajta összeköttetéssel (már ha tudsz váltani)?Semmi olyan alaplapi vagy bármilyen progi nincs feltéve ami megpiszkálhatta az energiagazdálkodást?
Nem csak most hanem bármikor előtte (még ha uninstalláltad is azóta)? -
-
TomiLi
addikt
válasz
Grafirka #30501 üzenetére
Csodálkoztam, hogy idle mi a francért közel 60 fokos a gpu, amikor csak a net megy. Aztán akkor kezdtem el nézegetni, hogy aha, az órajellel van gond, mert fixen a max. frekvencián megy.
Nekem eddig szerencsém volt (kopp - kopp), mert a driver újra telepítés megoldotta. Eddig a játékokból való kilépés sem okozott gondot. Remélem nem lesz gond később sem....
(#30500) sheep: én is úgy vagyok vele, hogy amíg halkan melegszik nem zavar. Volt már szerencsém "ref" (inkább ref. szerű) Msi GTX 970-hez... na az kemény volt... rakéta porszívó 85 fokos gpu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Windows 11
- Kés topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest