- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
golf2gt #37183 üzenetére
Amit leírsz, az teljesen normális, a múltkor írtam, hogy valami úgy is limitbe fut, vagy a CPU vagy a VGA.
Mivel a monitorod úgy sem tud a frissítési frekvenciájánál több képet megjeleníteni, kapcsold be a vSync -et, és húzd fel a garfikát maxra. Addig húzzad, amíg a vSync mellett az FPS stabil marad, és a GPU vagy CPU el nem éri a 95% -ot.
-
blu79
addikt
-
ffodi
veterán
válasz
golf2gt #34019 üzenetére
Nincs azzal baj a kicsit "sovány" VRM hűtésen kívül (ha monitorozod, akkor gyári ventiprofil simán elengedi 95-100°C köré a VRM-et)...... ami emellett sokaknak nem tetszik, az az, hogy nem lehet feszt emelni (vagyis lehet, de nem ér semmit), ezért álltában 1450-1480 MHz körül kifullad a kártya, a gigák/msi-k pedig vígan szaladnak 1500 MHz felett. Mivel ez így van, így utóbbiak (giga, msi) az ajánlottak.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
golf2gt #33921 üzenetére
Erre nekem van egy Elgato Avea
-
blu79
addikt
válasz
golf2gt #33659 üzenetére
szia, semmi extra nem kell
, az Msi AB-ben a power limitet maxra tolod , temp limitet is maxra
, aztán a core clock mondjuk +100 ra és a memclock az +400 , aztán lefuttatsz egy valleyt és megnézed hibázik e a vga, ha igen visszább veszel , ha nem akkor 10-20mhz -el mehetsz feljebb amíg nem kezd el hibázni- tőlem meg itt egy Valley 1520/8400
-
blu79
addikt
válasz
golf2gt #33645 üzenetére
Szia, nem a 65-66 fok határozza meg hogy meddig húzható egy vga, nyílvàn az alacsony hőmérséklet kedvező hatásuan hat, addíg húzható amíg nem kezd el hibázni ( fagy, váratlanul kilép játèk közben, piros vagy zöld foltok, artifactol stb.) Ha elèr a kártya egy kritikus hőmérsékletet ugyis visszaboostol, de ettöl még húzható
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
golf2gt #33636 üzenetére
Valószínű, hogy ott már nem elég gyors a memória. Esetleg próbáld meg, hogy a memóriát húzod, amíg lehet.
Mondjuk megmondom őszintén furcsa, hogy ilyen magas VRAM használatot mérsz. Ahogy nézem a teszteket, max 3.8 GB körül meg kellene állnia. Mielőtt bármit csinálsz próbáld meg azt, hogy bezársz mindent (böngésző stb.) és úgy játszol. Úgy szerintem nem kellene, hogy elfogyjon a VRAM.
-
bombibmw
veterán
válasz
golf2gt #33004 üzenetére
Annyira én sem, mert nem akarok Sli-t és az SSC is 107k-ra jött ki a kupon eladása után.
A kártya egyébként nem egy tuningbajnok sajnos, pedig Asiq(75,6%) alapján ennél többet vártam.
Talán bírja az 1560-at és a memóban is lehet még.
TDP limit lehet 1560MHz közelében, de egy bios majd megoldja ezt.
Majd rápróbálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest