-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
DNReNTi #34795 üzenetére
Az ilyennek mindig az a vége, hogy pár hónap hihagyás után egy még erősebb kártyával tér vissza az ember
(#34794) kisbancsa: FullHD-ra én kicsit feleslegesnek érzem a 980-at, oda egy 970 is sok. De egyedül nekem ne higgy, én csak 1 hónapja vagyok 970 tulaj, előtte 660Ti-m volt, mások lehetnek az igényeim és nincs elég viszonyítási alapom.
-
Interceptor
addikt
válasz
DNReNTi #33134 üzenetére
Az erő a 970-esben van
Viccen kívül, nálam egy játékban kúszott eddig 3,5gb fölé a vga ram használat, a Kingdom Come Deliverance alphájában, de nem érzékeltem és nem is láttam a mérési adatokból, hogy megzuhant volna az fps. Semmi sem változott, pedig folyamatosan 3,6 -3,8Gb körül használt. Lehet ez csak a speciális tesztprogikban jön elő. Nem tudom, de igazából sosem érdekelt. Elégedett vagyok ezzel a vga-val, ahogy az előző R9 280X is teljesen rendben volt, de később már több sebesség kellett ezért lett 970.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest