Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Olyan vicces vagy hpeter10
Ha latok jo arban 3 as hidat
akkor veszek a
Balazsnak.
De inkabb 4 es kene
mert veszek egy
gigat en is es
himpinel kiprobaljuk a
4 way sli-t.
H1mpi: benne vagy ? ☺ -
ÁdiBá
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Várjuk majd az ROG Mátrix GTX980 kártyáidat amit már nitróval hűtőd SLI-ben...
Az ellen vajnyi esélye lesz itt bárminek is, még az EVGA-nak is.Vagy esetleg ezt a sorozatot kihagyod?
(#9893) players111 Már vártam mikor írsz hozzá... Te miattad jegyeztem meg csak az EVGA-t.
Tudtam nem hagyod annyiban...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok, Érdeklődni szeretnék (Gigabyte 1178\1754Mhz GTX 970)-nel kapcsolatban, hogy mennyire szabad tuningolni? Mi az amit simán elvisel és honnantól necces? Megköszönném a pontos értékeket illetve képek is jók! További szép napot nektek addig is! Üdv.: Zéé
-
ÁdiBá
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Itt nem maga a kártyával van baj. Itt maga a jelenlegi követelmények mellett se az AMD se az Nvidia nem tud olyan grafikus gyorsítót tervezni illetve készíteni ami 1GPU-ban kiszolgálná a 3 illetve több monitoros, ULTRA HD felbontású kijelzőket.
Az hogy a Radeon jobban bírja a magas felbontást, az néző pont kérdése.
Mind a két kártyán R9 290/GTX980 kevés az FPS.
Számomra viszont érezhetően gyorsabb a kártya WQHD-ban mint a volt R9 290X-em ugyan itt. -
bandi0000
nagyúr
na aquába van megint strix

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH
üzenetére
amd architekturalisan jobban birja a magas felbontast, de ez mar evek ota igy van. egyebkent a szelesebb membusz szerintem nem lesz megoldas: emlekeim szerint az AMDnel ringbus van, nvidia szerintem nem valtott direkt cimzesrol. ha elkezd necces lenni a memoriamennyiseg akkor az AMD megoldas egy ideig jobb, de ez csak a hataron erdekes.
viszont nekem +10%os eyefinity/surround teljesitmenyt a 970hez kepest a 290x.
most meg azert mar nincs az, mint anno a hd6950 2gb / GTX570 parosnal, hogy a 570 elhuzott fHDben, aztan tobb kijelzon meg megfordult a sorrend. plusz az 570bol eleve ketto kellett volna.
btw, szinten surround?
-
Mi volt előtte ?
Az azért nem semmi,hogy egy ITX 970 lehet a király.
Nem is az a kérdés hogy mi van a hátunk mögé dugott összezárt tenyerünkben (pl: VHS lejátszó ),hanem az,hogy hány darab.

#9864 Blaise : Pont ez a 2 vga amit biztosan nem vennék 970-ből,sajnos nem volt szerencséd.
-
MPowerPH
félisten
-
Blaise
veterán
Nos megvan a harmadik 970 kártyám, mégpedig az ITX méretű GV-N970IXOC-4GD személyében:

Ami a legfontosabb, nincs coil whine, vagyis nem cicereg, úgyhogy ez az első 970, ami marad végre nálam

-
MPowerPH
félisten
Mi volt a gondod vele? Nekem egyre vilagosabb, hogy a 980-as sem tudott megvaltast hozni 3 monitoron, igy valszeg vagy kenytelen leszek venni meg 1db-ot, vagy varni, hatha az uj Ti, vagy az AMD megoldasa joval erosebb lesz. Azert erezni, hogy ez a 'herelt' Maxvell nagyobb felbontason sokkal jobban elfogy, mint a 290X.(bar ezt a tesztekbol is leszurhettem volna)
-
ÁdiBá
veterán
Én is gondolkodom a 980 Slin de sajnos a 780Ti Sli se hozta maradéktalanul azt amire számítottam.
Mindenesetre nagyon erős lehet biztosan. -
-
csibuka85
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965
üzenetére
Ertem en, de LN2-re(mert ez a VGA arra van) adhatnanak mellekelve egy joval nagyobb bordat is, ami normal esetben be se ferne a gyari hutes ala, ellenben a potot nem zavarna, igy abban az esetben siman fel lehetne pattintani. Es akkor mindket tabor happy lenne. Persze ezt akar alkalmazhatnak az osszes ilyen aftermarket hutos megoldasra, mert ugye mindegyik fo rakfeneje a VRM hutese.(pont az Asus eseteben siman belenyal a 100-ba is...)
-
jones965
Modder
-
h1mpi
félisten
válasz
brumi1024
üzenetére
Szerintem mind a kettő jó, a Strix-el se volt semmi baj. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a Giga jobban felveszi a feszt és jobban is megy tuningban.
Zorel: gyári bios van rajtuk. Azt én se értem, majd holnap ránézek még egyszer. Szerintem az csak bug vagy szenzor hiba volt.
-
demmer123
őstag
Bocsi de felteszem még egyszer a kérdést ha nem láttátok volna.
Asus oc vagy msi gaming 970-et érdemes venni?
Melyik a jobb? Melyik megbízhatóbb ?Jelenlegi kártyám asus r9 290 oc,Azért szeretném eladni mert far cry 4,the crew,watch dogs, játszhatatlan számomra az amd kártyával.
-
csibuka85
őstag

-
-
bombibmw
veterán
Igen,ezt az esetleges inkompatibilitást beszéltük régebben.
Ha nem megy kettő,akkor egy is elég lesz.
Viszont jönnek ilyen,meg olyan tesztek,ahol 0 skálázódást tapasztalnak,viszont a gyakorlat mást mutat.
Remélem,hogy az Nvidia megtesz mindent,hogy az Sli menjen szépen a jövőben és ezt használható driverek formájában prezentálja számunkra.
-
Televan74
nagyúr
+1 hét,mire megjön a GTX970 -m.Cole86 most hívott,hogy valami történt a nagyker rendelésével.És visszavonták a rendeléseket és újra kell rendelni.Lehet,hogy ez a probléma az iPon -nál és a PCX -nél is? Hogy b@szza meg egy talicska majom a nagykert.

-
demmer123
őstag
Asus oc vagy msi gaming 970-et érdemes venni?
Melyik a jobb? Melyik megbízhatóbb ?
-
Asbee
veterán
Legújabb driverrel csinálja másnak is, hogy gép bekapcsnál elsőre nincsen kép a monitoron? Kell 1-2 reset. Display port.
-
szasanyi
félisten
Egy újabb komoly darab: Colorful iGame GTX 970 4 GB
-
válasz
SSJPeter
üzenetére
Magyarországon sajnos nem feltétlenül müxik minden úgy ahogy kellene.
Esély sztem nem sok lesz rá,hogy lehet majd kapni.
Sztem ez OcUK-s dolog marad majd.
De Mo.-ról is lehet vásárolni.7k körüli postáért elküldik oda is.Egyébként elég jól van felépítve a kártya.

Elvileg holnap érkezik a boltba.Én a HOF-t várnám már,de még mindig késik.
Majd januárba is jó lesz,úgy sem maradok most csak 2 hetet,aztán megyek haza ismét. -
GALAX GTX 970 OC Silent "Infinity Black Edition"
*If your card emits any coilwhine when used on a decent power supply that is 80+ Gold rated or higher then OcUK will refund or exchange the card. These cards incorporate our exclusive Coil Whine Reduction technology to help reduce and eliminate any whine.
-
jeszi
tag
Újra van MSI 970.
-
Sondi1986
addikt
válasz
üzenetére
Különben nyugatabbra mindenki az nv ismeri. Még anno mikor kijött a Radeon 9600XT meg 9800-as, és a HD5870/50, még akkor is sokan az Nv-t vették, pusztán azért mert nem ismerték ezt a gyártót. A prociból is ez volt a trend nyugatra.
Van egy fórumtárs, akinek Angliában van egy PC üzlete, és csak a kelet európaiak vesznek AMD terméket ott.
-
törölt tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Nem az volt a fő baj, Ausztriában a legnagyobb hirdetési portálon alig van 290X eladó.itt szinte senkinek nincs AMD-s cucca.Se cpu, se gpu vonalon, ritka mint a fehér holló,néznek csak mint a moziban , ha valakinek ilyen rendszere van.
(#9800) ingalls Hátha kijön egyszer 4 cseresznye és Tiéd lesz a fődíj

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha latok jo arban 3 as hidat
Úgy legyen!

"Azért a TITAN SLI-t mocskosul elveri" Sőt még a gtx 680-at is NAGYON!

A 30k GPU score megvan, ezt akartad nem, mostmán legyen elég... 

De a HD4600 is ment a teszt alatt?