-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
SSJPeter #38005 üzenetére
Lehet benne valami, de nem lehet sokkal gyorsabb egy 980sli mint egy 1070. Meg egyébként is: olyan alaplap kell hozzá ami támogatja, nagyobb hő a házon belül, kétszer annyi ventilátor zaj, fogyasztás, 6GB vram. 2x980=~200k használtan. Egy darab új 1070 mennyi is?
Én inkább 1070-et vennék. -
Syz
senior tag
válasz
SSJPeter #37449 üzenetére
Igen, a Dirt Rallyt is beteszi a natív fullHD felbontáson felülre nálam ha optimalizálom és néha jó így játszani, tényleg brutálisan gyönyörű. A nagyobb gond az hogy hiába van beállítva neki a steamapps mappa vagy bármi más ahol War Thunder lehet, egész egyszerűen nem veszi észre a játékot. Most a 365-ös driver és Experience van fent de a 368-al sem látja. Más Steames játékok viszont optimalizálhatóak.. Na mindegy, majd egyszer jó lesz
-
MPowerPH
félisten
válasz
SSJPeter #13927 üzenetére
A hutese messze van a jotol.
Es load alatt egyaltalan nem a legcsondesebb. 33dbA, mig a Strix 29dbA, az MSi pedig 30dbA. Persze halknak szamit, mert a Giga es az EVGA megoldasainal jobb.(bar ha azonos GPU hofokot akarsz elerni, akkor valszeg ugyan ott lenne zajban)Bogyó78: Nem megy tonkre, es szerintem nincs gond a kartyaval ugy egyebkent sem. Haver a roviditett nyakos Zotac -ot hasznalja, es az is teljesen jo mindenre.
-
Uzumaki
tag
válasz
SSJPeter #13598 üzenetére
Nekem nagyon nincs meg a stabil 60FPS.. Beállítások ugyanazok szerintem mint neked. Van, hogy 50 alá is beesik az FPS. Adaptive V-Sync van nekem is bekapcsolva, videót ShadowPlay-el lőttem szintén. Nem tudom mi az amitől ennyire lecsökken. Arra számítottam, hogy pl mikor nagy részt nézek mondjuk magasból akkor lesz kevesebb FPS, de megnéztem V-Sync nélkül és hegyről lenézve 70-80 FPS-t produkált. Kártyára még 100 és 200 MHz AB-ban rá van téve.
-
helkis
veterán
-
-
blu79
addikt
-
bombibmw
veterán
válasz
SSJPeter #13552 üzenetére
Nekem sajnos lagol az utolsó peccsel.
Ha csak egy kártyával próbálom,akkor is.
Más nem.
Ha Vsync-et kapcsolok,akkor is.Szerk.:
Próbáltam én mindenhogyan,de sajnos nem segít semmi.
Az utolsó peccs előtt ment,mint vajban a tűzben melegített kés,de azóta durván lagol.
Ez van,addig nem is játszok vele,amíg nem lesz,valami változás,mert alapvetően nagyon tetszik a játék és szeretném normálisan végigjátszani. -
daveoff
veterán
válasz
SSJPeter #13188 üzenetére
Én pont fordítva tudom, a GPU ventit tudom szabályozni AB-vel, a másikat pedig a VRM hőmérséklet alapján szabályozza magának a kártya. De biztos, hogy mindkét venti PWM-es, mert a gyári MSI venti vezérlő progival tudom szabályozni mindkét ventit, csak ugye az restartnál elfelejti a beállításokat....
-
Televan74
nagyúr
válasz
SSJPeter #13145 üzenetére
Durva OC.Válogatott 980 -as chipekkel. Extra erő,extra pénzért.
A Hydro cooper sem rossz megoldás.Csak hát a 600$ ár.Bár nem drága,de én ennyit nem adnék érte.Úgy látom a 980Ti -vel megvárják a konkurenciát,nem sürgős nekik.Ugyan ezt teszik a kisebb kategóriában a 960Ti -vel.
-
HSM
félisten
válasz
SSJPeter #12826 üzenetére
(#12827) Reggie0: Akkor hogy van, ha nem így?
(#12828) westlake: Ha ugyannyit fizetünk a kártyáért, akkor neki miért megy 1350-et, nekem meg csak 1300-at? Ez se valami korrekt.
Érdekes a felfogásod. Nehezebb tuningolni a BOOST karikat, alig gyorsabbak, de legalább jóval kevésbé energiahatékonyak. Ez aztán a jó üzlet a usereknek.
(#12829) ALLAT001: Mégcsak nem is a felvetésemre reagáltál.
Ez egy darab ls egy féle kártya, ezer évvel ezelőttről. Ezt mégis mihez hasonlítottad?
-
ALLAT001
senior tag
-
westlake
félisten
válasz
SSJPeter #12630 üzenetére
A Keplernél így nézett ki, de biztos vagyok benne a Maxwellnél már változtattak valamit. Persze az alapja a Maxwell kártyáknak is ez.
Mivel nem néztem még értékekeket, nem tudom megmondani, hogy a Maxwellnél hány szint van. Maradjunk annyiban, hogy a BIOS addig emeli a GPU sebességét, amíg a kártya nem ütközik valamilyen küszöbbe. TDP limit, GPU hőmérséklet limit. Például egy ASUS GTX 970 Strix boost értéke 1253MHz-re van állítva, de ha a kártyát például LN2-vel hűtenénk és megszüntetnénk a TDP limitet, akkor egészen a BIOS boost táblájának a végéig emelkedne a GPU sebessége, ami 1455MHz. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #12630 üzenetére
650 körül járó házventikkel
. bár most a radin lévőket feltoltam 7Vre 5ről. és még mindig az egyébként elég halknak (HTPCbe is ajánlott) EK DCP2.2 a leghangosabb a házban.
1100at (140mm) ill 1750et (120asok) rá tudok adni fordulatból, teljes fordulaton kb 3 fok van a kilépő és bemenő ventik között a szenzorok szerint (kb open benches eredményeket meg tudom fogni), viszont úgy meg hangos a gép.
fogyasztás is emiatt fontos, Cosmosban nálam minden adott a remek hűtésre, csak feszültséget kell adni a ventiknek... viszont azt meg érthető okokból nem akarok.
-
Locutus
veterán
válasz
SSJPeter #12350 üzenetére
Ehhez azért hozzátennék annyit, hogy a ref 980-ból is ki tudtam már hozni coil whinet, igaz csak ott, ahol farcry4 töltőképernyője olyan 1300 fps fölött van
Azon kívül még sehol se nyikkant meg. De szerintem ezt nevezhetjük extrém körülménynek is.
(Egyébként a ref 680-as is zenélt ugyanott, az fc4 töltőképernyőin.)Amúgy ja, nagyon masszív kártya a ref 980. Gyárilag backplates, és iszonyú halk a mókuskerék rajta. A hűtése meg annyira hatékony, hogy a bf4-et ultrán, 4xaa-val fhd-ben 55 fokon viszi... úgy hogy 60 fps-re korlátoztam. FC4-ben is talán 74 fok volt a max eddig, hangtalanul. Eszem ágában se lenne olyanra lecserélni, ami csak szétcseszi magáról a hőt összevissza a házon belül.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SSJPeter #12034 üzenetére
Ennyi tuningtól nem lehet baja és látszólag tünetmentes is. Valami kompatibilitási dologgal vívtam eddig közelharcot. Egy régebbi fajta fujitsu monitorom van, amit r9 270x el boldogan használtam egy évig. Ezzel meg első perctől kezdve szívtam, hogy amikor pl játékba belépve vagy kilépve kap egy fekete képernyőt, fogta és lekapcsolt a monitor, majd vissza. Gondolná bárki is, hogy a HDMI kábeles használat okozta?! DVI-al tökéletes megy. Öcsém ugyan ilyen monitorja HDMI-n ugyan ezt produkálja más géppel. Jó szopatós a szitu.
A zöld pöttyökre meg nem tudok érdemben mit nyilatkozni. Kétszer omlott össze a kép tipikus memória hibásan húzás közbeni tesztnél, utána meg egyszer, üresjáraton, amikor már alapjelen ketyegett, lehet még melege volt és nem volt stabil. Azóta békén is hagytam, de pl egyszer láttam olyat, hogy metro áruház oldalán a sötétkékben futott pár zöld pixel? Mi a fene. Mindegy, próbálgatom, nem hiszem, hogy ettől az óvatos tuningtól reccsent meg, mert gyakorlatilag a fagyást leszámítva képhiba mentesen futott minden test és játék számtalanszor. Ma is ment a Unity bőven és semmi hiba. Az is lehet, hogy most utoljára már csak a monitorom szopatott HDMI-n, hogy kontaktos lett valami. Minden esetre TV-n se láttam ilyen képhibát. Figyelgetem a dolgokat és max gariztatom, nem hiszem, hogy emiatt ugrana bármi is.
Minden esetre megy be az extra hűtés, mert a Grand Kama majdnem hozzá is ér a Backplate-hez. Lehet, hogy pont ezért van gyanúsan melege a memóriáknak.
-
Victor91
tag
válasz
SSJPeter #11963 üzenetére
iPon-ban vásároltam őket.... 1 hónapig ültek rajta aztán elküldték a gyártónak, az még másfél hónap azt mondták...
A matricát nagyon óvatosan szedtük le. A ventilátor indító feszültsége alacsony és az miatt nem indul el csak az egyik és az pörög fel 100%-ra állítólag. Ha rásegítettem kézzel akkor elindult a másik is...
Szinyák: Az csak a monitorozó program bugja. Azokon az órajeleken nem futna így a játék.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #11891 üzenetére
egyebkent oldalra is be tudsz dobni egy 120as ventit az air ductba, az is segit. anno a CFfel nekem ketto volt bent, csak az elforgatott csatik miatt a 970hez ki kellett szednem ezt a megoldast. egyebkent nem szellozik rosszul az a haz, csak meg kell erositeni a huteset
.
1600rpmig megy le (fordulat% mindegy szvsz), terhelve nalam surrounddal 2300-2400ig megy fel. az 1100as vinyohuto ventidnel szerintem nem hangosabb idleben (en 600-700rpm korul hasznalom a ventiket, a pumpa es a vga jelenleg a leghangosabb)
viszont az teny, hogy talan az MSI a leghalkab.
-
törölt tag
válasz
SSJPeter #11886 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy hasznos infókat adsz a VGA-d teljesítményéről. Tetszenek ezek az új GTX-ek.
Ha minden terv szerint alakul akkor január végén CPU-platform váltással egybekötve egy GTX970 kerül a gépbe.Már csak azt kell eldöntenem melyik a 3 esélyes közül.Giga G1, MSI Gaming, vagy ASUS Strix...
-
bombibmw
veterán
válasz
SSJPeter #11891 üzenetére
Nekem most 34%-on mennek a ventik.
Szinte semmi hangja nincs így nekik.
Egyébként,ha már odaraktál egy "gyorsan tekerő" ventit,mehetne akár a VGA-n is,ugyanott lennél.
Nekem eddig csak Asus kártyáim voltak,mivel nagyon kevés rosszat olvastam róluk.
Nem gondoltam volna,hogy valaha is Giga kártyám lesz,de 970-ből nagyon jót csináltak végre,így ennek is eljött az ideje. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #11886 üzenetére
en is, de nem akartam megsutni a kartyat idleben
. plusz a Cosmost eleg sokat megfog a zajbol. kozel sem annyira veszelyes a helyzet, mint azt az ember revieweket nezegetve varja.
1000rpmes idlelel jobb lenne, de amugy se vagyok annyit itthon idle gep elott, hogy ez mar deal breaker legyen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #11826 üzenetére
G1 idleben picit hangos, viszont terhelve is elfogadhato
en is az MSI es a G1 kozott gondolkodtam egyebkent, egyik reszrol ott volt az MSI halksaga, masik reszrol viszont a G1 hutese es VRMje plusz nalam a harom kijelzo miatt fontosabb volt.
de ahogy nezem jelenleg az MSI, az Asus es a G1 is mind remek vetel, igenyektol fuggoen.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SSJPeter #11819 üzenetére
Valóban nem megy rosszul, sőt, lehet, hogy közelébe fog menni a Samsungnak, valószínűleg csak túl mohó voltam és túl nagy lépésekkel álltam neki a tuningnak.
Nekem is alapból 1380 ig elboostolt a kártya egyébként!
Honnan veszem észre, hogy kéne + fesz a kártyának? Eddig bármit adtam neki igazából stabilan ment még +125/350-nél is Valley és 3Dmark alatt, egy óra unity után meg mégis szó nélkül megfagyott.
-
Dr.Én
veterán
válasz
SSJPeter #11816 üzenetére
az enyémre csak 69.5%-ot ír... egy a lényeg...hogy gond nélkül ki bírjon nálam még 2 évet, úgy mint a GTX 670 ...
összességében nagyon meg vagyok elégedve ezen kártya teljesítményével...az hogy egy kicsit cicereg, nem zavar....Eme táp témára még kíváncsi vagyok hogy van-e köze hozzá, a cicergéshez ? de talán nem sokára megtudjuk..... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #11819 üzenetére
78,6% itt.
viszont ettol fuggetlenul
fun fact: 1418ig boostol gyarilag a kartya 1.218V mellett (ez igy eleg sokmindent megmagyaraz), es 70%ig megy a TDPjenek. tehat bejott a tippem, hogy 200Wot eszik.
ja igen, 1418as boost az gyari ertek, nem nyultam OChez. vö gyari 1178, illetve a papiron 1329es G1 boost clock.
ez arra is magyarazat, hogy hogyan dongoli foldbe a 7850OC CFet olyan jatekokban is, ahol ment a CF rendesen... max 20-30% elonyre szamitottam, kaptam kb 60%ot. es igy eleg durva, hogy 20% gyari OCvel jon a kartya (tehat vettem nyomott aron egy 980at kb teljesitmenyre).
ja igen, borderlands2 folyamatosan 90% folott terhel eyefinityben, 98ig is felment, szoval kell a furmark tesztelni.
--
picit vegiggondolva akkor az en karim durvabban boostol alapbol, mint par embernek a max OCja itt a topikban, durva.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SSJPeter #11816 üzenetére
ASIC qualitym 70.7%-szóval ez se jött be
Most próbálgatva +125/300 al szépen ketyeg a kártya, kopp kopp és hozott kb 10%-ot. Szerintem megállok és elfogadom azt a tényt, hogy ennyit tud biztonsággal. Most szépen elmentem magamnak ezt a profilt és vissza teszek alap órajelre mindent, mert még mindent bőségesen kiszolgál, csak bennem volt a mi van ha majd később..
, de ezzel szerintem mindenki ki így van.
Köszönöm szépen mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat!
Új driver engem megszívatott, mert érdekes, hogy VSYN-cel 60 FPS-nél is volt, hogy csúszott a kép 200 hz-es tv-n. Visszaraktam az előzőt és most újra kerek neki a világ
-
Zorel
senior tag
válasz
SSJPeter #11792 üzenetére
Ez így van, márkától függetlenül ki kellene írnia.(pl Elpida vram-os 780)
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SSJPeter #11780 üzenetére
Alapjáraton nem is. Nekem azzal van a bajom, hogy kb minden gyártó már évek óta azzal reklámozza a kártyáit, hogy milyen jól tuningolhatóak. A különböző ezzel foglalkozó oldalakon: Guru3d, Techpowerup, egy rohadt betűt nem láttam arról, hogy ezt a kártyát Samsung-on kívül más memóriával szerelték így viszont rohadt nagy csalódás emiatt, mert nem tuningolható úgy, mint a többi. Tudom, ha ezt leírnák nem venné senki, de ezek az oldalak a látogatottságuk és a hitelességük miatt kb már félhivatalos tájékoztatásnak is tekinthetők.
Ennyi erővel vehettem volna Asus Strix-et is vagy MSI-t azok legalább nem ilyen hangosak, mint ez a szar.
Félre ne értsd, alapból nincs bajom a kártyával, de ma már szerintem az alapórajelek csak másodlagos szempontnak számítanak, mert a többség azt nézi, hogy milyen tuning lehetőségek rejlenek a kártyában. Jelen felállásban meg úgy néz ki, hogy az enyém még annyit se bír, mint a tietek, pedig az se valami eget verő sajnos.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SSJPeter #11778 üzenetére
Írok kíváncsiság képen egy kérdést a giga Esupportnak, hogy hivatalos álláspont szerint ezek a ramok mennyivel lassabbak és mit bírnak, hátha hajlandóak válaszolni, valamint, mivelhogy ez így jó nagy átkúrás van e mód esetleges cserére. Csak azért választottam ezt a kártyát, mert így elvileg ez az egyik leggyorsabb G1, viszont így kb minden jobban húzható nála
-
HSM
félisten
válasz
SSJPeter #11441 üzenetére
Ha felmelegszik elvileg bekapcsol a venti, tehát nem lesz terhelve melegebb.
No, meg gondolom be lehet úgy is állítani a ventiprofilt, hogy mondjuk 45-50 fok körül kapcsoljon be a venti, és szépen kezdjen hűteni, azalatt meg hagyja szépen ellenni a karit passzívan, úgy a felső ventivezérlés rész lehet ugyanaz, mint amit most használsz. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #11410 üzenetére
jé, neked is Cosmos RC1000ed van? Te vagy kb az ötödik ember a ph!n, akit ilyen házzal látok
btw hőfokokat néztél a felső kártyán, mennyire van meleg? Noctuák mennyin mennek a házban?
(btw Cosmos tud nagyon jól szellőzni, csak ahhoz olyan ventibeállítások kellenek, amiket az ember ez zajcsillapított háznál nem akar használni. vagy be két venti az oldalsó air ductba, az is csodákat tud tenni alulvezérelt VGAventivel. jó, mondjuk egy FT02 / HAFX valszeg még úgy is verné, de ezt a házat nem arra találták ki)
-
blu79
addikt
válasz
SSJPeter #11419 üzenetére
SSJPeter : -egy kis érdekesség, nekem idle-ben 31-32C az Msi970-em , de ha leveszem a ház oldalát akkor felmegy 38-40C re, és ha visszarakom akkor újra lemegy 31-32C -re, nálam sokat számít a ház hűtése
nem használok semmilyen venti profilt , a ventik gyári értékeken vannak
- egyébként, hogy írtad.... én is elgondolkodtam most egy GTX750 beszerzésén a 970 mellé...
-
SSJPeter
őstag
válasz
SSJPeter #11308 üzenetére
Nos lehet nem érdekel senkit, de hátha mégis.
Kipróbáltam úgy a Metro Redux-ot, hogy beraktam a GTX 970 mellé a GTX 760-at PhysX számolásra és hibátlanul lefutott 99 benchmark kör csutka max. grafikán, PhysX-el, tehát a játék abszolút stabilnak tekinthető.
Akkor ezek szerint valóban szó sincs hardveres hibáról, vagy instabil órajelről, vagy kevés áramfelvételről, ez egy nyilvánvaló inkompatibilitási probléma a Redux-ba implementált PhysX kód és egyes GTX kártyák között...ezen valószínűleg szoftveresen lehet majd javítani.
A megoldás számomra egy GTX 750 beszerzése lesz, mint állandó társkártya, mert 760-at erre a célra megtartani fölösleges pazarlás.
Képek ha valakit érdekel.
-
FLATRONW
őstag
válasz
SSJPeter #11266 üzenetére
Megjelenéskor nem is volt hajlandó GPU-n futni a PhysX a Redux verzióban és ilyenkor néha nekem is kifagyott a játék. Később ezt javították és nem volt a továbbiakban fagyás. Mivel a játék eredeti, ezért ez a lehetőség ki is van zárva.
Azonban ahogy leírod, hogy bekapcsolt advenced PhysX mellett hűvösebb volt a kártya és kevesebbet is fogyasztott, arra következtetek hogy valami miatt mégis a CPU-n futott a PhysX. Mivel a CPU le volt terhelve a PhysX számolásával, ezért visszafogta a GPU teljesítményét is valamennyivel.
Próbáld ki azt, hogy a Control Panelben a PhysX beállításoknál manuálisan beállítod a GPU-t a PhysX számítására.
Hogyha automatán hagyod, akkor is azt írja ki, hogy a GPU számolja a PhysX-et de ez nem biztos, hogy igaz is minden esetben. Voltak olyan esetek, hogy a GPU-Z nevű programban addig nem tette oda a Physx-hez a pipát míg a Control Panelban automatára volt téve a PhysX.
Egy próbát megér. -
SSJPeter
őstag
válasz
SSJPeter #11267 üzenetére
Bocs, nem akarok spamelni, ez az utolsó HSZ összefoglalónak, mert közben rájöttem miért crashel.
Ha be van kapcsolva az Advanced PhysX feature, akkor a kártya alapórajelen, 100%-os TDP limittel kb. 15-20%-al kevesebb áramot vesz fel, mint amikor ki van kapcsolva ez a feature (ez biztos, mert most megnéztem), tehát valamiért nem vesz fel elég áramot a kártya a feature miatt és ezért instabil az órajel...ez valami hiba...lehet, hogy a játék és/vagy a driver hibája...és ezen valószínű pont a tuning + TDP limit emelés segíthet, mert akkor talán alapból több áramot vesz fel a kártya...persze ez az elmélet könnyen megdőlhet, ha valaki megnézi alapórajelen 100%-os TDP limittel Advanced PhysX on és mégse crashel neki, mondjuk 60-90 kör Metro 2033 Redux Benchmark...
Na mind1, akármi is okozza ezt a hibát, azt hiszem tudok élni a Metro-s Advanced PhysX nélkül is...
-
SSJPeter
őstag
válasz
SSJPeter #11266 üzenetére
Ezt EVGA fórumon írták:
Metro Last Light/2033 Redux Benchmark.
Update:
If you disable advance PhysX the Metro Redux benchmark will pass fine, with it on it will crash unless you set the power limit to 115%.
Hope that info helps eVGA as well.Na ezt a módszert kipróbálom akkor...remélem működni fog, hogy feljebb tolom a power limitet 100%-ról 115-re...
Próbálta már valaki mindössze 100%-os power limittel (mert én eddig így próbáltam csak), hogy úgy crashel-e másnak is?
There's something causing the card to draw more power and the driver isn't allowing to do, I don't know.
Szerintem is ez az oka valószínű...nem engedi elég áramhoz jutni a driver a kártyát...
-
bombibmw
veterán
válasz
SSJPeter #11264 üzenetére
Lehet hardver,vagy szoftver inkompatibilitástól is,de erre rájönni...
Mindenesetre csak néztem,hogy milyen gyönyörű a játék fullon és milyen szépen fut.
Még nem is próbáltam,mióta megvan az Sli.
Újra kedvet kaptam hozzá,úgyhogy ki is játszom majd a négynapos pihi,ünnepek alatt. -
-
bombibmw
veterán
válasz
SSJPeter #11118 üzenetére
Ha a kártya ki van hajtva rendesen,akkor végig 99%-on kell neki menni,de van olyan eset is,amikor a játék van xarul optimalizálva és azért esik be az fps.
Azért ezekhez a kártyákhoz kell a tuning CPU és annak az a "kis" órajeltöbblete,amit adsz neki egy szorzózárashoz képest.
Összességében jó a 4690 is hozzá,de az igazi egy 4690k lenne,megrántva egy 4,5GHz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Metal topik
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest