- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi volt előtte ?
Az azért nem semmi,hogy egy ITX 970 lehet a király.
Nem is az a kérdés hogy mi van a hátunk mögé dugott összezárt tenyerünkben (pl: VHS lejátszó ),hanem az,hogy hány darab.
#9864 Blaise : Pont ez a 2 vga amit biztosan nem vennék 970-ből,sajnos nem volt szerencséd.
-
Asbee
veterán
Tudod ha mégse tetszik az SLI akkor megy a vásárlás elállás. Lassan nem is csodálkozom hogy én 10 év után először el akarok állni egy vga-tól ami rendetlenkedik, de szivatnak mert a kupont felhasználtam... Ilyen esetek után. Undorítónak tartom, hogy sokan ezzel élve váltogatják 2 hetente a kártyájukat. Nem megy jól tuningban? Álljunk el a vásárlástól...
-
Blaise
veterán
Egyébként ha visszavittem a kártyát szerintem kivárok pár hónapot, úgyis eléggé zűrzavaros a helyzet a gyártók oldaláról is, addigra talán jönnek az újabb revíziós kártyák.
Addig is elleszek az integrált kártyával. Xbox ONE-ra sikerült jó áron megvenni az új AC-t, jön a Halo Master Chief Collection, GTA 5, Forza már megvan, szóval nem fogok unatkozni
-
Mate
nagyúr
Telóról vagyok, úgyhogy most nem. Megpróbálom holnap nem elfelejteni, bár hajnalban indulok melóba, délután remélhetőleg eszembe jut
Evga fórumon olvastam, ráadásul értelmes emberkéktől.
ui.: Most jut eszembe, még pasztáért is be kell ugranom holnap, szerintem azt is el fogom felejteni
-
Mate
nagyúr
980-ok általánosságban kevésbé ciripelnek.
Próbáld meg nyúzni kicsit a kártyát, hátha elmúlik. Evga fórumon írták jó páran, hogy nekik is elkussolt pár nap után.
Mondjuk nekem (és gondolom neki is) alapból is elviselhető volt. Ha zárt gépház mellet szoba másik feléből hallani, akkor megette a fene. Mint korábban írtam Asus 970-nél volt szerencsém megtapasztalni, milyen amikor durván ciripel a kártya. Abban az esetben valóban vissza kell vinni.
Mondjuk a helyedben kihasználnám a 14 napot a backplate miatt
-
-
Mate
nagyúr
Evga honlapján csinálsz felhasználói fiókot, beregisztrálod a káryát+teszel fel számláról képet.
Utána evga főoldaláról a backplate-es képre kattintva tudsz igényelni.
Nagyjából fotózd le a számlát és kész. Utána, pláne ha marad a kártya nálad kérd el ipontól digitálisan a számlát és töltsd fel azt.
-
Necces "bizonygatás", én ha civilizált kereskedő lennék (civilizált vagyok, kereskedő nem
), akkor ráragasztanám külön borítékban a lefóliázott dobozra. Óvszert se vesz át az ember felbontott csomagolással...
A kari védőfóliáját pedig vissza lehet tenni. #6474 - hogy mennyire nyomtalan az más kérdés, rákérdezhetek a vevőimre, akik az Asus DirectCU karijaimat vették meg azután, h kérésre leteszteltem őket. SzVSz ha az ember tisztán tartja a fóliát, olyan marad, mint az új.
Más: adtam már el tápegységet is úgy, h tudtam, h a fóliázott dobozban külföldi konnektorhoz való kábel volt: szépen a csomag mellé tettem egy extra kábelt a megfelelő csatival, és az új tulajnak megmaradt az élmény, hogy ő vághatta fel elsőként a fóliát.
-
Mate
nagyúr
Dobozban:
-2 Matrica
-Evga ACX 2.0-ás venti bemutató lapocska
-Egy utólag nyomtatott papírfecni, ami figyelmeztet, hogy a venti csak 60-56° körül kezd le pörögni és ha akarod, megváltoztathatod.
-Kézikönyv, kihajtható "kézilap", Hú de rohadt jó tápjaink vannak lap
- Utólag nyomtatott "töltsd le a drivereket te idióta" lap
-Egy jó nagy poszter
- 3D-s felragasztható evga bisz-basz
-2 Tápátalakító becsomagolva +dvi átalakító szintén becsomagolva.Doboz kerek evga matricával mindkét oldalán leragasztva. Simán kinyitható úgy, hogy a matrica nem sérül, mivel egyik felén van egy papír reklám cucc és az van leragasztva. Így ott kinyitható anélkül, hogy észrevennéd.
A kártyán és ventiken védőfólia + ha jól emlékszem a doboz is le volt szorosan fóliázva.
-
bandi0000
nagyúr
van, én rosszat fogtam ki, vagyis inkább úgy mondom hogy más állítólag nem tapasztalta asus kártyánál, ezért vissza küldtem, de ha a következő asus is ilyen lesz akkor se fog zavarni, lehet ha menne a venti nem is hallanám de így hogy fél passzív így teljesen rendben van
-
csibuka85
őstag
Miért lenne pofátlanság ? Más is cserélgeti a kártyáit , sőt még többször is mint én. Ha szerencsém lesz addígra talán már megjön a 8 gigás verzió. Amúgy meg már nem 1 ember visszavitte pl. a 970 est előtte Asusa volt most meg Gigája van. Ez is furcsa nem. Amúgy meg eléggé melegszik a kártya. 2007 es COD játéknál 64 fokos. Ez sok szerintem. Megaztán a tuningról nem is beszélve. Az 1470-et nem bírja el akkor miről beszélünk ? Valahogy nem jól sikerült az EVGA -nak ez a széria , szerintem ez az oka hogy sehol nem kapni nagyon.
Köszi daveoff , persze hogy elég egy pár perc belőle , nem is szerettem volna többet. Mégegyszer köszönöm szépen.
-
csibuka85
őstag
Szia Blaise, nem dehogy is csak úgy érzem most befürödtem az EVGA -val sajnos mert azt mondta TTomax hogy 62%-os ASIC az vízhűtéshez való a magasabb ASIC meg léghűtésre való tuningoláshoz való. Nekem nem igazán lesz mostanában vízhűtésem , mert jó a lég is.
Köszi daveoff és tényleg elnézést kérek de hagyjad nyugodtan.
Szia KaiotEch , szerintem nem fogják ezt már eladni , hisz azóta sincs az Iponban EVGA GTX 980 SC ACX 2.0. Fura volt az hogy 4x mondták hogy mehetek érte aztán kőbb meg hogy csúszik a beszerzés utána azt írták hogy a gyár visszarendelte ismeretlen hiba miatt , utána 2 nappal hogy beérkezett a kártya hozzánk és lehet érte jönni.
-
Evgáéknál is előfordul, pedig ők állítólag prémium gyártó... Kíváncsi lennék, hogy a spéci nyákos Classified verzió is érintett-e? (ja, abból asszem nincs még 970, csak 980)
-
szasanyi
félisten
Ez szép, de mint mondtam ez olyan kötelezettség ami simán figyelnem kívül hagyhatnak, mert semmi következménye. Éppen ezért (plusz az egyéb költséget miatt) nem vállalom ezt a tortúrát ha az nyilvánvalóan elkerülhető.
(#4038) h1mpi: nem, nem minden. Azt nem írták bele (sem ők, sem más), hogy ha az ő részükről nem teljesül a határidő, akkor mehetsz az Istenhez panaszra! Ja, nem mert fogyasztóvédelem, érdekegyeztető tanács sőt rendőrség is, de a 3 együtt egy hajítófát sem ér mert semmit (!) sem tesznek a vásáróló érdekében. Lehet, hogy ez hihetetlenül hangzik és én sem hinném el, HA nem jártam volna végig mind3 lehetőséget.
Mondom, hogy nincs!
-
-
DigitXT
félisten
Én annak idején (6 éve, HD3850) cserét kértem/kaptam, és azzal nem volt baj.
Ja, hogy sírvaröhögtek rajta, értem.Ez mondjuk a gyártóra fog visszaszállni.
Landon: miből gondolod, hogy kivétel nélkül az összes csörgő zörgő tekercses?
-
Blaise
veterán
Megnéztem, a mostani vga (Giga 660Ti) mérete:
4,2 cm x 26,6 cm x 13,7 cm
A 970 Strix méretei:
4 cm x 28 cm x 14 cm
Ezek alapján elvileg be kéne, hogy férjen a Bitfenix Prodigy ITX házba.
Hütővel együtt szokták megadni a méretet, vagy ez csak simán a kártyára vonatkozik a cooler nélkül?
-
hitman,
őstag
Egy óra alatt szépen el is fogyott a 13db-os készlet.
Teli találat volt ez a vga az nv-nek ilyen kezdő árral, több olyan felhasználó lehet aki még sose vett új szériás vga-t a magas ár és a viszonylag gyors értékvesztés miatt, de ez a vga talán kivétel.
Nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás és nem 150-200k-s kezdő ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest