- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ez a célja az AMD-nek... Ez olyan, mint amikor a Samsung két oldalon keresztül részletezi, miért sz@r az Apple. Senkit nem érdekel, aki meg ez miatt a másikat választja megérdemli. Én nem félek, hogy az nVidia lassú lesz. Az, hogy a piroska kártyák gyorsulnak, üdvözlendő. Soha nem az diktál, akinek 18% a piaci részesedése. A játék készítők is el akarják adni a termékeiket
-
-
HeZzZ
senior tag
ezekre már azért rakják rá csak, hogy jobban vegyék őket.
mert persze hogy backplate-es vga-t akar mindenki, mert az menőbb, és itt tartunk most, dízájn 1 - funkcionalitás 0persze van amin tényleg fém, lásd stock nvidia cooler, asus variánsok etc.
ha hazajövök melóból, megnézem a super jetsreamen fém-e van műanyag, úgyemlékszem az fém, de nem vagyok már benne biztos ezek után.
-
Szinyák
őstag
Jaja, Nekem is a G1.-en hynix ramok vannak . Sokat sakkoztam vele 7516Mhz megálltam vele itt atom stabil. Fölötte már sok mV is összefossa magát. Gpu 1600 on nálam is stabil volt órákon át a Valley, Heaven. De Furmark alatt 5perc után gatya lett. Így nálam 1550 van most minden fut órákon át a furmark is.
Tanács enged rá te is ha 15percig megy akkor nem lesz gond. És ott nézd meg mennyi voltot kap a kártya!!
Üdv,
Szinyák. -
SSJPeter
őstag
Hmm eddig ezt még észre sem vettem, de aki nem használ esetleg nvidia inspectort, az be tud állítani framerate limitet az RTSS-ben is.
Én is maximalizáltam most 200-ra és most már az én kártyám is néma kussban van még FC4 intró alatt is.
Minden nap tanul az ember valamit...Amúgy elég jól sikerült ez az FC4 szvsz, már én is kezdek rákattanni, sokkal jobb/izgalmasabb a játékvilág, a környezet mint a 3-ban volt, habár én azt nem játszottam végig.
Amit kicsit irreálisnak tartok, az az, hogy 3 óra játék alatt kb. 10 medvét, 5 tigrist meg még jó néhány leopárdot, meg kb. 1 tucat farkast lőttem le...ennyi példány manapság egész Ázsiában alig van, főleg tigrisből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest