- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Azóta hagytam hogy frissítse a 353.62-es WHQL-re, hát kár volt, kaptam egy TDR-t és azóta bármit csinálok (gépresi, vga alapra) mindig kapok egy erőigényesebb játéknál.
Megy vissza a .49 éppen.
Tényleg megöli a Keplert az NV, driverekkel és hibákkal...
Ez felmegy és marad egy jó darabig az biztos. -
marcusa
addikt
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy 970 legyen vagy 290, mert a 290-et egy 10-essel kb olcsóbban meg tudtam volna venni. A fogyasztáson és melegedésen kívül az is egy nagyon jó és gyors kártya. Viszont ez pont elég volt ahhoz, hogy megérjen nekem 10ezer Ft pluszt
Ez a 970 viszont már annyira nem tuningos, valószínűleg mert az itx változatot vettem a Gigabyte-tól. Ez 1420/1900 fölött már néhány progiban kilépked képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt üzenettel, bár így is majdnem 2x gyorsabb mint a 660ti. -
Bjørgersson
félisten
Nekem is 1215-ig boostol, ráadásul az enyém még sokkal szebb is.
akoska nekem 1,175V a max feszültség, hőmérsékletben meg olyan 70-71°C a max.
papírzacsi Akkor a tied dolgozik is rendesen, FXAA nekem lowon van, HBAO-val meg nem élek, a sebesség nekem többet számít.
Nem gond, figyelem a topikot.
-
SkiDev
őstag
Rám is rábeszélték a fiúk a kártyát, úgyhogy az maradt
.
Bár még tapasztalat nincs, mert még picit odébb van az, mire megveszem(#8353) Loha: Az lehet, hogy kevesebbet fogyaszt, de a kollégák segítségével alig +600 Ft/hó különbség jött ki az egész konfigra (még nem is csak a kártyára)...
-
kona005
senior tag
Az biztos, amikor néztem a kártya min.85% ment, de inkább 90-99 között van... Szóval az egész rendszert meghajtja rendesen... Amúgy a játék grafja kicsit nekem gagyinak hat a 4 sokkal szebb szvsz de a játékmenet nem is olyan rossz és elvégre az a lényeg
(#8326) sittes79: Ez engem is érdekelne a BL2-t kipróbálnám úgy hátha...
-
BiP
nagyúr
Na, mit találtam:
Fiery válasza egy ugyanilyen problémára, ott ráadásul a kártya maga tök ugyanaz volt.
http://prohardver.hu/tema/nagy_everest_topik/hsz_3397-3398.html
"Pl. ha az elso egy PCIe 3.0 x16 csatolo, akkor az utobbi mondjuk PCIe 2.0 x16 vagy PCIe 3.0 x8."Szerk: Az enyém P67, PCI-e 2.0-val, míg regener Z77 Extreme 4-en már van 3.0-ás csatoló is.
Ahogy marcusa Z77-esén is. -
regener
veterán
-
-
kona005
senior tag
Először is köszi
1. Tudom hogy nem pontosan írja, sensornál és MSI ABnél viszont jól írja, ha kinagyítod a képet első sor utolsó a GPU órajel, és ott is 1267Mhz-et ír, és az a szép hogy egy óra Far Cry 3 után is semmi hiba.
Szóval elvileg bírja játék alatt is, ez már szép a 967-hez képest...
2. Tudom hogy úgy szokás, csak vissza olvasgattam és ennek a mintájára csináltam hogy legyen összehasonlítási alap.
-
Ernest.
tag
Az nekem is eszembe jutott, és ott is 1080p mindkét kijelzőre. Ráadásul ha nem egyforma felbontás lenne akkor a képernyőkép két oldala se egyezne meg, mert az alacsonyabb felbontású kép körül fekete csík lenne, ami kitöltené a hiányzó helyet.
Na de amíg egy ablak nagyobb része a monitoron van, addig a TV-n is jó méretben van, amint áthúzom a TV-re megnő, mintha a programok rosszul éreznék, hogy mekkora a felbontás. Ja és a játékok a TV-n 1080-ban futnak, de a filmek már nem.
-
Stonerice
őstag
Azért kérdeztem leginkább, hogy volt-e valaki hasonló szituban. Még nem vettem evga kártyát- de most volt 1 apródon, ezért merült fel bennem a kérdés.Volt-e olyan helyzetben akárkim hogy nem foglalkoztak a gondjával, ha nem volt papírja róla?
Az enyém is elég komplikált eset volt az Asussal. Ha közvetlen a Ramiristól lett volna mondjuk vásárolva, akkor nem tudtam volna szerintem megjavíttatni. Mivel csak magánszemély vagyok
Miért nem volt nyoma, hogy ki vette az asus-om? És az első tulaj elég barátságtalan volt, azt mondta hogy a garipapíron 30 db vga adatai vannak, és ő nem fénymásolja le. Nevet sem mondott... pedig a bolt is kíváncsi lett volna rá. -
taknyí
senior tag
-
kengyel
nagyúr
Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Elfelejtettem beleírni hogy jelenleg ez van a gépben. A széllesség miatt nincs gond, inkább a hosszúság ami itt jelen esetben mérvadó az én álláspontomban.
És maga a fentebb linkelt Asus 660-as kártyával ,játékok terén 1080p ben mire számíthatok ? Azért gondolom kicsit "megveri" az 560 kártyát
De a bolti árához képest ,jóval olcsóbban tudnék hozzájutni, és még mellé némi garanciával. Csak ugye sajnos ez nem TI, de legalább nem is az alap.
Még egyszer
(#7534) ST05
Neked is köszönöm a gyors választ. A lényeg itt a kártya hossza egy Gigabyte 560 hoz képest. Széllességre szerencsére van helyem
-
Faterkam
addikt
Az egyik Giga, a másik Asus, egyiket jobban másikat kevésbé lehet tuningolni. Nem tudom mi lehet nálad. De egyszerűen megnézheted a Cpu limited. A feladatkezelőt elindítod, teljesítményfül, és játszol valami brutális játékkal. aztán játékba alt + tab és megnézed a Cpu grafikonokat, mit mutatnak, ha azt látni hogy 100% ment nemrég, akkor a Cpu korlátoz, a Gpiu-z nél meg látszik, hogy a Vga-t mennyire használja. Jobb ötletem nincs :/
(#7063) asdxv: Ez már szép, alap 660Ti eredmény (meg egy pici)
-
Faterkam
addikt
Én sem váltottam volna de.... Kaptam egy olyan lehetőséget, hogy ezt nem mertem nem bevállalni!. Féltem, de ezek szerint volt értelme. Azért is linkeltem be az eredményeket, hogy lássátok ti is. Kinek mit ér meg!
...és végre egy Gigabyte ami nem 40%-on pörög alapon 2D-ben, hanem 20%-on. Azért ez már más!
-
Faterkam
addikt
Nálam ez a stabil vége, de van itt olyan akinek ennél is jobbat/többet sikerült kihoznia!
-
AAntii
őstag
-
marcusa
addikt
De elolvastad a két hónappal ezelőtti hsz-t amire válaszolt? Ott Kovy29 panaszkodik, hogy ha hiba nélkül akar játszani a BF3-mal akkor egy márciusi drivert kell használnia, azt, ami a legnagyobb gyorsulást hozó driver előtti. Erre írta hogy még jó, hogy NV oldalon sosincsenek problémák... Szerintem ez nem félreérthető
(#6431) BiP De egy olyan tagról beszélsz, aki az él hozzászólók között van a 7850/70 topic-ban, szerinted így is ez a helyzet? Ha igen, akkor én kérek elnézést...
-
kalap12
tag
A Core I5-ttel nem működött a dolog, itthon volt egy am2-es lapom x 250-el DDr2-vel tartalékba, tegnap kicseréltem az alkatrészeket és feltelepítettem, hátha ez segít, lassabb a gépem, de full hd-ben ugyanúgy megy mint core i5-el, ot annyi volt a különbség hogy volt 60-70 fp-sem, itt meg van most 40-50, de ugyanúgy megy a full hd-ben csak laggol mint állat, majd visszaszerelem a core i5-ös szerelést, de át kellett pakolnom a dolgokat hogy kiderüljön a bibi, de úgy látszik más hardverekkel is ez van.
-
Faterkam
addikt
"Ilyen alapon az is undorító, hogy csomóan olyanok vettek olcsón kártyát, akik nem maguknak vették, csak haszonszerzés céljából, aztán árulták itt a PH-n eredeti áron."
Ezzel teljesen egyetértek!!!!!
(#6097) Zool1981 Ha annyiért meg is kapod, akkor nagyon is!!!!
(A VGA-s topikba írták, hogy volt akinek lemondta az Aqua, de az szerintem a Top volt nem ez)
Ha kint van anniért a webshopba, akkor azért illene annyiért is adni. Mondjuk az Ipon leveszi, és még a kosaradból is eltűnik, ha már nem lehet annyiiért rendelni! -
Fernet
senior tag
A leginkább bosszantó az egészben az, hogy gépcsere előtt állok és a VGA volt az első amit megvettem, a többi alkatrész még sehol. Szóval ha egyszerre rendelem meg az összes cuccot, akkor másképp alakul. No de ezen kár rágódni (de akkor is pipa vagyok, 5 napot kellett volna várni...).
-
PandaMonium
őstag
Igazad van az undorító valóban túlzás erre, de ettől függetlenül még mindig teljesen jogosnak találom amit mondtam. Azért nincs igazad mert az utóbbi 1-2 hónapban mindig csak a 660Ti -k voltak jó áron, és azok is szinte csak az iPon-ban (a hardverker adta egyszer még hozzájuk hasonló áron, de ott 1-2 napon belül vissza is tették az árat, gondolom nem bírták tartani a lépést bukta nélkül). A hajamra kenhetem az ezer forintos árkülönbséget mikor engem hidegen hagy a Ti, sima 660-at szeretnék a másik mellé SLI -hez, de amíg ilyen árkülönbséggel adják őket addig vicc az egész, sehogy sem éri meg. Az, hogy örülni kéne neki hülyeség, én speciel pont úgy jártam, hogy megvettem a 660 -am 54.000Ft -ért az iPonban és egy héttel később a 660Ti -t egérrel együtt 53.000Ft -ért adták, úgy hogy előtte egér nélkül 75.000Ft fölött voltak. Ha tartósan lejjebb mentek volna az árak akkor csak megfejelem az ajtó szélét párszor, hogy na, rosszkor sikerült kártyát vásárolni, de mivel csak pár napig tartott a dolog, hol levitték hol felvitték az árat és még egy "akció" címke sem volt kiakasztva a webshopban elég becsapva érzem magam, és sok más emberről tudok aki pont így járt. Persze ez nem igazán a bolt hibája, de szerintem az én álláspontom is megérthető.
-
Fernet
senior tag
Nem tudom hogy megy ez pontosan, én nem BP-en lakom, átutaltam nekik az árát és egy haverom ment be érte. Személyes átvételnél meg gondolom csak a 3 nap van... Vagy rosszul tudom?
Pedig megfogadtam, hogy vásárlás után nem fogom nézegetni az árakat...
(#6079) BiP Fene tudja megéri-e a hercehorcát. Mire visszaküldöm az +postaköltség. Megvárni mire visszautalják, utána megrendelni a másikat (ha addig nem fogy el) ott megint +posta...
Ezen buktam most... De legalább ne pár nappal a vásárlás után vigyék le az árát, hanem egy hónappal... -
csoty
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest