- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Stonerice #7763 üzenetére
Végülis az előző esetet is úgy oldottad meg, hogy eljutottál a boltig,ahol vették.
Fura, hogy most kérdésként merül fel benned, hogy most is hasonlóképp kéne-e nekikezdeni. Én mindenképp ezzel próbálkoznék először (kivéve persze, ha mondjuk használtan vetted, akkor az eladótól érdeklődnék először, ahogy Te is az Asus-os esetben. Volt már olyan, hogy amikor eladtam egy vid.kártyát, a garanciapapírról csináltam magamnak egy másolatot. Nem tudom, miért, de hátha más is így gondolkodott, és ilyenkor jól jöhet.) De a lényeg, hogy a boltban is elvileg van ennek nyoma -kéne lennie. -
-
válasz
Stonerice #7752 üzenetére
jelen kisker árakon valóban nincs sok értelme, de ez ugye időben és beszerzési forrás függvényében változik.
a Mantle patch most éppen januárban jön, de majd akkor hisszük el, ha látjuk. amúgy szerintem a sebességével nem lesz probléma, viszont a stabilitásával annál inkább. de ne legyen igazam.(#7755) Chappy: engem nagyon meglepne, ha 1-2 hónapon belül 10e FT-ot esne a 660 - nem látszik a piacon olyan új termék, ami ezt kikényszerítené.
viszont, ha ügyesen adod el a két játékot, ami mellé jár, akkor a 10e-nek 60-80%-át megfogtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest