- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Az első 53-as egeres akcióról jól lemaradtam, azóta fellelkesültem, és most már nekem is megvan a kártya, ha minden jól megy, ma üzemelem be, de ha türelmesebb vagyok, akkor sem jártam volna rosszul, mert ahogy nézem, nem egyszeri alkalom volt az az alkalmi ár.
Amúgy a legjobb az a tegnapi akció volt, 660ti TOP volt 56ért. De azt is pikk-pakk elkapkodhatták.
Leginkább arra gondolnék, hogy az ASUS söpri a raktárait a 760 miatt.(#6078) PampersNem lehet már ilyenkor visszavinni? Online bolt + 8nap, akármi?
(#6080) Pampers: Én úgy emlékszem, mintha a rendelés módja számítana. De nem merem biztosra mondani, valaki ebben jártas biztos tud tanácsot adni.
-
pipo112
őstag
én azzal hajtom és bőven elég neki kihajtja belőle az utolsó szuszt is
ja és medikerbe vettem ami 2 k val olcsobb volt min az asus 7870 dc2u és 2 nap alatt nálam volt a kari ilyen van nekem is megbízható az üzlet segítő készek és gyorsakhttp://www.mediaker.hu/product_info.php?cPath=17_72_135&products_id=2077&osCsid=a3ak3nvjjkksc0jfnrf19vf6e6
-
d@minator
addikt
Ez így csak 300W-os. Ha jól kötöd be működni fog. De a csatlakozók száma is necces de megoldható. A VGA kipróbálásnak az lenne a lényege, hogy terheled és nézed, hogy jól működik e nem hibázik e. Egy ilyen táppal nem nagyon Furmarkolnék, mert ha elpukkan...
(#6038) gbors: Persze de itt még a címkéken is más érték van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest