- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Valóban dizájnosabb, modernebb, van autodetect is, viszont hiányosabb is.
(#6448) shteer: Én is így csináltam. Az ipon akcióról lemaradtam, de apróban elég hamar megjelentek azok kártyák. Igaz, drágábban, mint amennyiért el lehetett csípni, viszont az épp elérhető boltinál olcsóbban.
-
BiP
nagyúr
Mai napig nem jöttem rá, hogy miért van külön geforce.com is a régi nvidiás oldal mellett.
Miközben nvidia.com-ról az All nvidia drivers alól le lehet tölteni már a ma megjelent -általad is linkelt- új drivert, addig a Geforce driver kiválasztása esetén átdob az újított dizájnú geforce.com-ra, onnan meg még nem. (sőt, onnan quadro driverek sincsenek, persze nforce meg van)
(#6444) Shodan: Ne mondj le róla, jó kártya nagyon. Iponban érdemesebb venni, amit a webshopban írnak, az úgy is van. Igaz, most nem olcsó (min. 60e), de ha akcióznak valamit, ki lehet fogni.
-
Asbee
veterán
Én meg azt magyarázom, hogy lehet. Nem egy tesztben emeltek feszültséget. Többek között a logoutos írásban is. Nézz utána neten.
Az nvidia is megmondta hogy ők húzzák meg a határt keplernél. Olvasd el a ph-s cikket. A régi giga vgam ami olyan szabályzós volt ami tényleg nem engedte ott lehetőség sem volt szoftveres úton emelni. Az én gainwardommal is 2 tesztben is emeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest