- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Jó, hát evindens, hogy a béta - ahogyan a neve is mutatja - még félkész, csak ezt az anomáliát nem értettem, hogy a konfig több, mint elég neki, és ezt produkálta.
Egyébként ha nem is most, de mindenképp tervezem beszerezni, ha már új gép lett akkor használjam isEgyébként hol tudok olyat beállítani - nem feltétlen csak BF4-re kérdezem - hogy játékok alatt mutatja az fsp értéket?
Csak mert mindenki ezekkel dobálózik, hogy kinek mekkora milyen vas alatt, de honnan látják? Konzolban kell valami parancssor? Vagy program? -
gtamate2
veterán
Ez esetben elég gyakori akkor, mert én vásárlás előtt mindig rákeresek az adott topicban és rengetegen írták hogy a 660 a 7850 és 70 között van (nem 1-2 ember.. ), ezért is bizonytalanodtam én is el, de végül az olcsó 7870 hűtője miatt lebeszéltetek róla, de nem bevallom szimpatikusabb is volt ez, csak féltem a 192bit-től
-
csoty
aktív tag
Kérdés, hogy milyen játékok érdekelnek
Ultra+4xmsaa-val BF3azok, legtöbb helyen fix60fps, BF4ben szintén ultra-4xmsaa 50fps alatt nemigazán volt, csak eleinte. Farcry3 beállításai is ultrán vannak, bár az AA-t nem tudom, de az is folyékonyan fut.
(#6963) nandi17: na ez az eredmény már sokkal jobban néz ki.
-
annyira egyértelmű volt, hogy ketten is félreértettük
igen, a Tahiti XT-nél kevesebbet eszik, de mint tudjuk, ezek a vérbe csonkított chipek egyedül az áruk miatt tudnak vonzók lenni.@csoty: akkor a 7870 volt 90-100k, most a 280X majdnem annyi. nincs változás. bár engem ennél jobban zavar, hogy azonos teljesítmény nem érhető el kisebb fogyasztással...
-
BiP
nagyúr
Falnak megyek. Az volt a gond, hogy Opera volt az alapértelmezett böngészőm. Mint kiderült számomra, indításkor behozza a battlelog weboldalt, és ehhez nem tudta elindítani az Operát. Firefoxszal viszont megy szépen. (ami azért fura, és soha nem jutott volna eszembe, mert 1. a játékok nem weboldalról szoktak indulni, 2. mert az Originnek saját böngészője is van).
Elég amatőr hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest