- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
-
regener
veterán
válasz
davidsone #8494 üzenetére
+BiP
Most tesztelem BF4/BF3-al és eddig stabil, csak a procin kellett visszavenni 56Mhz-et és mostmár azis stabil, ami ráadásul alulfeszelve megy most 4,005Ghz-en (alap 3,2ghz @ 1,208V - most pedig 4,005ghz @ 1.16V).
A procin sajna a + fesz sem segít, ennyit bír a chip vagy az alaplap - nemis bootol ha tovább húzom, nameg a szorzólock is limitál eléggé. -
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #8485 üzenetére
Több dologtól is függ, menyit jelent a tuning. Mondjuk nem hiszem, hogyy a 4770k volt kevés neki.
De amúgy ha nem is több, de kevesebb nem lett, és mindent egybevetve mégiscsak nyertél a dolgon.Amúgy gput és memóriát is húztad? Ha csak az egyiket, úgy ez benne van a pakliban, hogy valami gyorsul, valami nem, attól függően, mi a szűk keresztmetszet.
Egyébként én tapasztaltam már olyat (igaz, processzor és memória tuningnál) , hogy egy már instabil beállításon romlott a teljesítmény. Tehát pont amit nyertem volna a tuningon, az el is veszett, így kb. ugyanazt kaptam, mintha nem is tuningotam volna. Nem lehet, hogy vidkártyánál is lézűtezik a dolog , és itt is hasonló a helyzet?
Próbáld meg óvatosabb beállításon, hátha.
-
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #8483 üzenetére
Függ attól, hogy mit tuningolsz, és milyen mértékben. (gpu, mem), ill.az adott játék mennyire vidkártyalimites.
De ha ennyire csalódott vagy ill. ennyire nem akarod rendesen végigjátszani a tuningot, akkor valóban egyszerűbb, ha hagyod.+5fps az mit takar? 50+5 vagy 20+5? Nem mindegy.
De pl. ha tuningolsz pl. 10 %-ot, akkor a játékban is maximum ennyit tud gyorsulni (többet ugye nehéz lenne).
És mondjuk 50fps-nél +5fps ilyenkor tök reális, nem kevés.
Azt ne várjuk, hogy másfélszer annyi legyen némi tuningtól. -
-
regener
veterán
-
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #8474 üzenetére
A tuning az nemhogy tipusfüggő, hanem mindig darabfüggő, nincs fix recept, ahogy a cikkekben is eltérőek az eredmények,
A legjobban úgy jársz, ha magadnak tapasztalod ki.
De ha visszaolvasol a topikban, akkor néhányan leirták, nekik mennyit sikerült, ill. az olavasott cikkek is jó támpontot adnak, hogy mire számíthatsz.
Én azt mondanám, hogy a megismert eredmények közül a legalacsonyabb alá picivel lődd be a kártyádat, majd fokozatosan emeld. És ahol hibázni kezd, az alatt lesz a vége. A GPUt és a MEM-et külön-külön teszteld, mert bezavarhatnak egymásnak a stabilitás terén. Aztán amikor mindkettőből megvan a max., akkor mehet együtt.
Én a Heaven-nel teszteltem, az volt a legérzékenyebb. (ha átjutott azona részen, amikor a kamera átmegy a léghajóba, és nem fagyott le a kormánynál, akkor stabil volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest