- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Faterkam #7374 üzenetére
Azért neked írtam, mert te írtad, hogy mekkora megváltás ez a rev 2 minden szempontból gigánál, közben még az elörelépést is visszalépés (pl fémről vissza műanyagra) követte. 7970-hez azért ne hasonlítsuk már, az egy 250W TDP-s kártya. Mellesleg ha már 7970-ről beszélúnk, akkor a Gigán olyan a hűtés, mint egy porszívó, a fesz szabályzást és a VRM monitorozást is kispórolták belőle és azt is küldik vissza tömegesen. De ha maradunk a 760 háza táján, akkor látjuk, hogy az MSI jóval hűvösebb. Még az Asus DCII-nél is kedvezőbb hőfokokat produkál.
-
Shodan
őstag
válasz
Faterkam #7362 üzenetére
Na most értem, haza egyből repült is a gépbe a kártya, első mérés valley 1685 pont alapon és 69-70 fokos a kártya, ez már végre normális eredmény
(kb ahogy nézem annyi mint a tiéd)
Attól függetlenül hogy műanyag a venti keret sem kelt bazári hatást, egy sima matt fekete felületről van szó.
Ez inkább a korábbi giga cuccokra volt jellemző, itt max a venti ami kicsit csicsás.holnap kicsit megrángatom hogy megnézzük a végét
-
BiP
nagyúr
válasz
Faterkam #7322 üzenetére
"Nem tudom, de én a 660Ti-nál se éreztem a 192bit hátrányát sose."
Mégis mentél feljebb
Viccet félretéve: Nem hátrány, mert a 660Ti alapból egy erős kártya, hanem a 760-nál előny, hogy még több.
A 660Ti-nál a memóriasávszél a szűk keresztmetszet. Hiszen ha memtuninggal növeli az ember, nagyon szépen skálázódik, ezzel jelezve, hogy a GPU-ban van még extra kraft, ami defaultban kihasználatlan.
A 760 a nagyobb memsávszél miatt kiegyensúlyozottabb, és szerintem ezért lehet, hogy paramétereiben gyengébb GPU mellett is gyorsabb a 660Ti-nál, hiszen összességében többet ki tud hozni a GPU-ból. -
Shodan
őstag
válasz
Faterkam #7317 üzenetére
Én is havernál láttam élőbe, mondom ez egész jó ahhoz képest hogy giga bár neki a 4gb van.
Szintén asusomat adtam el hogy cseréljek 760 kb 0ft ráfizetéssel , ezzel a zotec el viszon nagyon mellényúltam, na ott még az antisztatikus zacsit is kispóroltákvisszavittem, de a pénzt csak 30 napon belül adják vissza. Hát mondom ez így nem lesz jó.
Úgyhogy most kénytelen voltam újat rendelni, és ez tűnt a legjobb választásnak.BiP az a baj hogy nála még AB-ben se jó, pedig ott biztos normálisan kellene kiírnia
-
embe
nagyúr
válasz
Faterkam #7285 üzenetére
tetszik ez a kártya. Ezt: GTX650Ti Boost - cseréltem le erre, egy nagyon jó konstrukcióban. Megérte.
-
BiP
nagyúr
válasz
Faterkam #7069 üzenetére
A korábbi értékek (1110/6350) arra voltak belőve.(Heaven alatt teszteltem, mert az volt a legérzékenyebb, no meg hamar kiderült, ha nem bírta).
És fura volt, hogy némi tuning mellett (igaz, szolid tuning) is csak 1400-at ad a Valley. Ezért kezdett zavarni, és próbálkoztam most komolyabban.
Az a baj, hogy pont a memória érzékenyebb, pedig ott lenne hasznosabb a plusz kraft. -
BiP
nagyúr
válasz
Faterkam #7064 üzenetére
Először én is CPU limitre gondoltam, azért húztam feljebb a procit. Fura, hogy 3744Mhz sem okozott változást. Nem hiszem, hogy az korlátozna.
szerk: Utólag megnézve az Afterburner grafikonját, pihennek a procimagok, 2mag 50-70%, másik 2mag 30% körül a teszt alatt.
Most egy picit bátrabban nyúltam a kártyához, 1190/6600-on stabil maradt, 1522 pontot adott a Valley.
Amúgy persze, más típusok, más a tuningpotenciál, csak az volt a félelmem, hogy az adott órajelekhez képest is kevésnek tűnt a pont.
De ahogy nézem, DNS_65-nek is 1400-at adott pici gpu tuninggal. Úgy látszik többet számít a memtuning, mint gondoltam. -
BiP
nagyúr
válasz
Faterkam #6910 üzenetére
(#6910) Faterkam + (#6911) syberia:
Na, én totál nem értem ezt a kártyát (Giga 660Ti oc). Most kicsit tovább mentem a tuningban.
GPU-Z főoldal szerint gpu clock 1021, Boost 1100, ami a gyakorlatban terhelve 1190Mhz-et jelent.
Memória 1600x4=6400Mhz
Így a Valley 1485 pontot dobott. A korábbi 1110/6000Mhz-es 1398ponthoz képest ez előrelépés.Valami nem okés itt, gondoltam, hátha kevés a proci. (default i5-2500K, 3300Mhz, 3600 Turbo)
Ezt felrántottam fix 36x104=3744Mhz-re, semmi javulás.Ezek az órajelek ennyit tudnak? A kevésbé húzható memória fogja ennyire vissza, hogy még az 1500pont sincs meg? Vagy a kártyával nem okés valami?
-
BiP
nagyúr
válasz
Faterkam #6875 üzenetére
Na, akkor majd lemérem otthon még egyszer. Boosttal majdnem bír ennyi Mhz-et az enyém is, de mintha pontszámra kevesebb lett volna. (Vagy rosszul emlékszem).
Az általad linkelt képet/pontszámot tegnap nem tudtam rendesen megnézni mobilról, (kisebb minőségben töltötte be, 1386-nak látszódott) -
*Tata*
senior tag
válasz
Faterkam #6348 üzenetére
Most ez is jó áron van 76K-ért:Asus 670 + Batman: Arkham Origins
-
törölt tag
válasz
Faterkam #6275 üzenetére
Köszi a véleményt!
Mivel teljesen tapasztalatlan vagyok a GTX világban, kérdeznék megint!
Feszt lehet ezeken a karikon állítani? Szeretném alulfeszelni, hogy hűvösebb legyen. Tuniongolni nem fogok, mert mindenre elég ez szerintem,és azt olvastam valahol hogy nem is nagyon lehet őket túlhúzni. -
törölt tag
válasz
Faterkam #6262 üzenetére
Pont a hűtés az ami kicsit vissza tart a cserétől! Mert a jelenlegi karim nagyon jól teljesít ezen a téren. NV kariknál nem vagyok képben milyen a melegedés.
Sőt... teljesen tapasztalatlan vagyok, most nézem milyen drivert töltsek le, ha mégis cserélek, és nem tudom hogy a sima 660TI, vagy a 660TI Boost drivert kell használnom. -
csoty
aktív tag
válasz
Faterkam #6090 üzenetére
Nekem a top 1100et megy alapon 6800as memó melett (eddig) 1240re boostol
Egyébként ha marad ez az ár akkor SLi lesz belőle
Volt szerencsém kifogni aquában 70ért egy gtx 670est, de a fesz is nagyon ingadozott meg a boost clock is... nem győzött meg úgyhogy inkább visszavittem, és most éppen bestbuy miatt visszatértem 660Tire
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest