- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
gtamate2 #7990 üzenetére
Abban nem értek egyet hogy 1 szálon nem elég erős egy 5GHz-re vagy a közelébe húzott AMD FX.
Az én véleményem szerint és "tapasztalataim" alapján pl bőven 4770(alap) szinten kell lennie hanem fölötte.Jah igen ami még szerintem igazolja a teszt eredményét(rossz értelemben) az hogy egy i5 2500K 3,3GHz-en jobb mint egy 3,5GHz 4770. Itt valami nem ok.
-
Dark KillerX
addikt
-
Stonerice
őstag
válasz
gtamate2 #7762 üzenetére
Hát nekem nem volt iylen egyszerű. Én egy Pesti sráctól vettem a (3. tulajtól). De már ő is úgy adta garancia nélkül.
Utána kérdeztem, hogy mégis hol lett véve, és a Ramirisre-hivatkozott, pedig nem ott vásárolták. " Szerintem nem is vásárolták, hanem a kisker egyik rokona, szerintem csak úgyni elhozta. Nem mondták meg, hogy is volt."
Szóval a Ramirisre hivatkozott, és a vásárlás előtt csakrákérdeztem a náluk, a vga száma alapján, hogy onnan származik-e. Mondták hogy igen, de magánszemélyekkel nem foglalkoznak. Javasolták, hogy vigyem Nyíregyházára, egy kiskerhez (név szerint) mivel ők vásárolták, mint viszonteladó. Hozám közelebb is esett, és be tudtam menni személyesen a kiskerhez. De ők nem adtak új papírt, sőt, kérdezték, hogy kitől vettem. Bár nem láttam, hogy mit nézett a monitoron, a vga adatait tekintve. Valami lapítás volt a dologba.
Végül 2 ezer ft ért elküldték Pestre a Ramiris kft-nek, és ők kicserélték.
Még jó hogy félig utána jártam a garinak vásárlás előtt. Hisz még közel sem volt az Asus 3 éves.
-
BiP
nagyúr
válasz
gtamate2 #7187 üzenetére
Sajnos semmi jó. Igazából semmi pluszt nem jelentett. Sőt, szerintem az 331.65-ös új driver kicsit kevesebbet is bír, mint az előző. (legutóbb azzal próbálkoztam)
Viszont érdemes volt nekiugranom, mert így legalább kiderült, hogy bár a GPU-t vissza kellett vennem 25MHz-et a maxból (most 1150Boost), de a memóriát tudtam emelni 500-zal úgy, hogy nem csak a Valley, hanem az érzékenyebb Heaven alatt is stabil maradt (6800MHz). Mindez azért nagy királyság, mert a memória a szűk keresztmetszet, annak a tuningja hoz a legtöbbet. (Valley-ben +100pontot -extremeHD, 660Ti) -
BiP
nagyúr
válasz
gtamate2 #7181 üzenetére
Jó, hogy említetted, most megpróbáltam én is, nálam is lehet picit emelni rajta.
Korábban azt említette (#7058) ST05, hogy valószínűleg fix a gpu voltage, ezért nem foglalkoztam vele, de ahogy nézem, nálam mégis emel rajta. (GPU-Z és AIDA szerint is). Igaz, kevesebbet, mint amit a csúszkán lehet állítani, de az is valami. (+100mV helyett csak 75-öt emel)
Most nekiesek, kitesztelem, mennyit javul a tuningpotenciál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest