- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy 970 legyen vagy 290, mert a 290-et egy 10-essel kb olcsóbban meg tudtam volna venni. A fogyasztáson és melegedésen kívül az is egy nagyon jó és gyors kártya. Viszont ez pont elég volt ahhoz, hogy megérjen nekem 10ezer Ft pluszt
Ez a 970 viszont már annyira nem tuningos, valószínűleg mert az itx változatot vettem a Gigabyte-tól. Ez 1420/1900 fölött már néhány progiban kilépked képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt üzenettel, bár így is majdnem 2x gyorsabb mint a 660ti. -
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz
danieltailor #8297 üzenetére
Inkább bios-ban
-
marcusa
addikt
válasz
danieltailor #8295 üzenetére
Tiltsd le az integráltat.
-
marcusa
addikt
Itt van tőlem is egy 660ti:
-
marcusa
addikt
válasz
regener #8146 üzenetére
670-em nem volt, de a 256bit-es memória sávszélességet szerintem sehogy sem tudnánk utolérni
Itt egy 3dm11: http://www.3dmark.com/3dm11/7933427 -
marcusa
addikt
válasz
yodamester10 #8081 üzenetére
Igen, eladható, de gyorsan kell lépned az eladásával, mert most még 6500Ft körül megy a kupon, de jövő héten megjelenés után le fog csökkenni az ára elég gyorsan... Én majd akkor tervezem megvenni ha már 4ezer körül leszMellément, azt hittem Watch Dogs kupont kapsz...
-
-
marcusa
addikt
válasz
Dark KillerX #7973 üzenetére
Akkor itt bizony erre lesz majd jó itt is a mantle
Vga-ból nem kell túl erős FHD-ban, a 660ti elég max beállításhoz. -
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #7967 üzenetére
Nálam nem akadozik, és a proci használatot 50-60% között írja csak max, a vga pedig 99%, tehát nálam inkább vga limites. Ezt bizonyítja az is, hogy lejjebb vettem az élsimítást, és máris több az fps.
-
marcusa
addikt
Na, én se vártam ki végül a steam-es megjelenést, és lefuttattam a benchmark-ot.
Ez minden maxon, 16xAnisoctopic szűrés és High SSAA, minden egyéb is maxon, FHD:Ez pedig ahogy játszom(4xAnisoctopic szűrés és Low SSAA, minden egyéb pedig maxon, FHD):
Vga Asus 660ti 1293/7280Mhz, proci 3570k 4,2Ghz.
A min fps egyébként mindkét esetben csak a legelején, mikor indul a bench esik le, utána végig 40 felett van, ahogy a játékban is, valószínűleg ssd-n nem esne le ennyire....
-
marcusa
addikt
A béta tart még? Én ha most indítom a játékot és a play-re kattintok, azt írja, hogy No server found...
-
marcusa
addikt
Srácok, ez a Titanfall nagyon jónak tűnik, így egy óra játék után úgy vagyok vele, hogy ez mindenképp megvásárlásra kerül. És a 660ti-n majdnem max-on fut, 1-2 dolgot kellett csak visszavenni a fix 60fps-hez.
-
marcusa
addikt
válasz
DokiBaxxi #7914 üzenetére
Lehet nem jól keresek a pitcairn topic-ban, de még húzva se találom a jobb eredményeket.
Egyébként igen, az enyém is húzva van. BF4-et Ghost-ot még nem vettem meg, AC4 úgy ment jól, hogy SMAA-ra állítottam az élsimítást, és az árnyékokat lágy közepesre. Más minden maxon.
BF3 szépen megy, esetleg Grid2 Benchmark-ot tudok csinálni, az megvan.
A 760 egyébként átlagban kb 8-10%-kal erősebb mint a 660ti, tehát olyan nagy procilimited ott sem lenne. -
marcusa
addikt
válasz
[CS]Blade2 #7815 üzenetére
Milyen proci van mellette? Inkább a proci lehet kevés, mint a kártya, szerintem.
-
marcusa
addikt
válasz
rayoliviero #7426 üzenetére
Én nem tudok hibákról, max annyit tudok felhozni, hogy kevésbé tuningolhatóak. Tehát +10%-nál sokkal többet nem valószínű hogy fogsz tudni húzni rajta.
-
marcusa
addikt
válasz
rayoliviero #7424 üzenetére
Én azt használok, rögtön win 8.1 kulcsot vettem, így nem frissítéssel lett 8.1, hanem telepítés után rögtön...
De nincs semmi driver gond, és semelyik játékkal nem volt eddig gond. -
marcusa
addikt
válasz
rayoliviero #7412 üzenetére
Crysis 3-ban a 660, BF4-ben a 7870 a jobb, összességében a 7870 erősebb néhány %-kal.
-
marcusa
addikt
válasz
banderasz77 #7008 üzenetére
GPU.
-
marcusa
addikt
válasz
banderasz77 #6994 üzenetére
Sok helyen még jobb is így az alap 660ti-nél, de van ahol még így is gyengébb.
-
marcusa
addikt
Azt pont nem csináltam vele...
http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_gtx_660_ti/hsz_5622-5622.html Itt van 13 és Vantage. -
marcusa
addikt
Pont ez az, nálam FHD volt, és minden beállítás maxon, feljebb semmit sem lehet állítani, neki még több átlag FPS-t kellene kapnia 1680*1050-ben...
Nekem most a 660ti FHD-ban Extreme HD-ban 39,5FPS-t tud maximum ~1700 ponttal.
Az előző kártyám, a sima 660 tudta a 33,2FPS-t. -
marcusa
addikt
Nekem az volt. Én elégedett voltam vele, melegedett nálam, de valószínűleg csak a gyenge hűtésű ház miatt...
Idle nem hallani a hangját, viszont terhelés alatt azért megjön a hangja, tehát picivel hangosabb mint az Asus, de nem tragédia.(#6922) Faterkam nem azért váltottam le a mert bármi gond lett volna vele, egyszerűen mindössze 3k ráfizetéssel tudtam Asus 660ti-re váltani, így nem sokat gondolkodtam
(#6917) Faterkam Nekem 85%
1293/7280MHz-en tudom max használni, felette kezd el hibázni.
-
marcusa
addikt
válasz
banderasz77 #6842 üzenetére
Wow, ez nagyon jó árban van, új 660 41k-ért.
-
marcusa
addikt
válasz
ballington #6829 üzenetére
Asus DC2, MSI TF, és még a Gigabyte is jó, de arra többen panaszkodtak, hogy egy idő után elkezd zörögni a ventillátor, vagy a burkolat, és volt olyan is többször, hogy nem bírták a gyári oc órajelet.
-
marcusa
addikt
válasz
Bjørgersson #6787 üzenetére
Kb 1100Mhz-en hozza a 7850 a 660-at.
-
marcusa
addikt
Na volt időm nekem is játszani pár kört a BF4 bétával. Minden ultrán, MSAA kikapcsolva.40-55 között mozog az fps, viszont van hogy beesik 30 alá is, nem tudom hogy procilimit okozza e, mert sehogy nem akar bekapcsolni az MSI Afterburner OSD kiírása, így az FPS-t Fraps-szal néztem. GPU-Z-ben megnéztem 1700Mb volt a max vram használat.
Kipróbáltam 4x-off MSAA között a különbséget úgy, hogy megálltam, és néztem előre, 44-46fps 4xmsaa-val, levettem off-ra, akkor ugyan ott állva 47-49 fps. -
marcusa
addikt
Itt egy másik teszt a BF4-ről, ha ennyire VRam függő lenne, akkor nem szerepelne minden tesztben a 660ti a 7950 körül
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest