- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Igen, egye csatoló van ezeknél, és a kari is ugyanaz!! A procik szinte egyformák...
Nézd meg a blogomat, ott lesz egy méretes cikk (Gépfejlesztés apránként...) Amúgy a Luxmark, Cinebench, és a 3dmark11 érdekelne, meg ha van és játszol: BF3, BF4, Crysis. Köszi előre is!
(most megyek már, dolgoznom kell...)
-
Hunork
veterán
Amúgy milyen proci mellet használod? Csak mert nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy teker tesztek, játékok alatt, írtam is egy terjedelmes bejegyzést a saját tapasztalatokról. Ha lesz időd, és megosztod velem, azt megköszönném! (az egész azért van, mert OC verziót vettem, de még nem tuningoltam a Tweak progival, és érdekel, hogy alaplap-memória-proci hármas mellett mikor, milyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest