Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
juliabrilke #8695 üzenetére
sajnos
-
Hunork
veterán
válasz
juliabrilke #8686 üzenetére
Igen, csak manapság annyira "sláger" kártya a 750Ti, hogy már nagyon érdekelt egy olyan teszt, ami nem külföldi, hanem személyes. A lényeg, hogy roppant elégedett vagyok a 660 nyers erejével, bevallom, azt én sem gondoltam volna, hogy a Crysis 3-at ilyen beállításokkal fogom végigtolni, és csak egyetlen alkalommal laggolt be a single kampány alatt, a végén, a 7. pályán. -
shteer
titán
válasz
juliabrilke #8680 üzenetére
De nalad meg mindig az OS a limitalo tenyezo?
-
shteer
titán
válasz
juliabrilke #8678 üzenetére
Azt a 2db vagy van mar masik 2?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
juliabrilke #8662 üzenetére
Valószínű,mondjuk nálam minden mostani Giga kártya problémás volt,az újabb fekete nyakos darabokkal nem tudom mi a helyzet,de kék nyakos sat biztosan nem vennék magamnak,elég volt belőlük. Hutesuk isten király.
Szerk. Bocsi a helyes írás miatt,csak a
Egy iPad air-on nem egyszerű. -
Hunork
veterán
válasz
juliabrilke #8657 üzenetére
Én kíváncsian várom!!!
-
Hunork
veterán
válasz
juliabrilke #8610 üzenetére
Pontosan. Ami megnyugtat, hogy legalább a tápot nem kell cserélni a jövőben, ha csak be nem hal...
De türelem, AC4 valóban nagyon gáz, (hülyék ezek a franciák, vagy az NV fő részvényese
), de majd hétfőn, mikor kihozza a futár, nekiesek az új COD-nak, és jelentem, mit bír a VGA.
-
Hunork
veterán
válasz
juliabrilke #8604 üzenetére
Szerintem a 660 lett az egyik legütősebb készítményük (ár-teljesítmény), remélem, a 960 is ilyen lesz majd! -
papírzacsi
aktív tag
válasz
juliabrilke #8602 üzenetére
-
regener
veterán
válasz
juliabrilke #8597 üzenetére
Kevesebb a ram? Tudnál egy GPU-Z-t lőni?
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8595 üzenetére
Ez így igencsak speciális helyzet. Lehet jobban járnál 1 izmosabb vga-val ha kell a grafikus teljesítmény is...
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8593 üzenetére
szerintem simán elképzelhető...
...háá nem játékra van az he -
regener
veterán
válasz
juliabrilke #8590 üzenetére
Nem lehet hogy a HP 660-jai nem tudják a SLI-t?
Valami ilyesmiről már hallottam. -
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8590 üzenetére
Nem lehet h a win 2012vel van baja? Próbáltad más op rendszer alatt? Külön-külön megnézted a vga-kat meg a pci-e slotokat?
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8588 üzenetére
miért nem megy az sli?
-
davidsone
addikt
válasz
juliabrilke #8579 üzenetére
(( állat az arcképed
))
-
BiP
nagyúr
válasz
juliabrilke #8434 üzenetére
Én sem találtam a spec között, így gyanítom hivatalos támogatás nincs.
Az ASUS fórumban valaki kérdezte, hogy nem-hivatalos esetleg van-e?
De erre sem tudtak megnyugtató választ adni. Csak annyit, hogy szerverben nem igazán jellemző, de próbálja ki, aztán kiderül. Ha nálad nem nagyon sikerül aktiválni, akkor lehet, hogy tényleg nem lehet bűködésre bírni. (de azért azt sem tartom kizártnak, hogy nem lehet meghackelni valahogy a dolgot)szerk: Crossfire-re azért írnak valami bíztatót. (ugyanúgy asus fórum)
AMDZone fórum.Ill. beleszaladtam még valami SLI patcher nevű dologba, nem tudom, az működik-e még, elég régi hivatkozás volt.
-
regener
veterán
válasz
juliabrilke #8434 üzenetére
Én nem találok sehol sem a specifikációban SLI/CFX (aka CrossFireX) szavakat vagy ezekre utalót, így szerintem nem támogatja.
-
regener
veterán
válasz
juliabrilke #8432 üzenetére
Elsőnek is milyen lapod van?
-
rétisün
veterán
válasz
juliabrilke #8379 üzenetére
a 770-hez már nagyobb táp is kéne, meg azért annyit nem szánok a dologra
(#8380) kovy29: nem vettem magamra, de tulajdonképpen pont azt csináltam, amit írtál, csak az órajelet néztem
(#8381) gbors: lehet, hogy 760 lesz a vége, majd meglátom mire jutok, mindenesetre mindenkinek köszönöm a válaszokat, tippeket
-
rétisün
veterán
válasz
juliabrilke #8377 üzenetére
leszoktam a tuningról
egy alap 760 és agy 660 ti hogy viszonyulnak egymáshoz?
(#8375) kovy29: mióta abszolút laikusként nézelődöm vásárlás előtt (értsd: régebben azért jobban érdekelt a téma, jobban képben voltam) képes vagyok ilyen alap dolgokat is megkérdezni
-
rétisün
veterán
válasz
juliabrilke #8374 üzenetére
tényleg, én meg jól nem vettem észre
amúgy teljesítményben ez mennyire számít? erősebb egy alap órajeles ti, mint egy gyárilag húzott sima 660?
-
kona005
senior tag
válasz
juliabrilke #8088 üzenetére
Ugye ez most csak vicc?
Amúgy meg akkor sem tudják, ha olvassák, mert én nem úgy fogok bemenni a boltba hogy jó napot kona005 vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest