- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
pipo112 #6986 üzenetére
Lásd #6913 és #6938.
Tippem szerint ilyen gyártási minőség-szerű lehet.(nyák, chipek). Az ASIC amúgy alkalmazásspecifikus IC-t jelent.
Elvileg minél nagyobb az érték, annál faszántosabb a kártya, annál nagyobb valószínűséggel bírja a tuningot.
De persze ez nincs kőbe vésve, meg a gpu-z is csak egy közelítő tippet tud adni. De gyanítom a nagy számok törvénye alapján azért valamiféle korreláció mégiscsak lehet a % és a tuningolhatóság között.
Nálam pl. 73%, és nem is egy tuningbajnok. -
-
BiP
nagyúr
válasz
pipo112 #6740 üzenetére
Sem az 1 héttel ezelőtti, sem a frissített verzió nem indult, ha online volt az Origin. (hibaüzenet nélkül egyszerűen nem történt semmi, már a loading screen sem jött fel). Ha meg nem az Originből, hanem parancsikonnal indítottam, akkor odáig jutott, hogy betöltötte az Origin-t, és onnantól semmi. .NET természetesen friss.
Ha offline-ra rakom az Origint, akkor elindul, eljut a menüig, csak mivel offline, játék nem indítható. -
BiP
nagyúr
válasz
pipo112 #6729 üzenetére
Tegnap én is feltettem a bétát, de nekem meg valahogy el sem akar indulni az egész
Nem indítja el. Annyit sikerült kitapasztalni, hogy ha offline-ra rakom az Origin-t, akkor elindítja a programot, de mivel offline, a beállításokon kívül nincs semmi. Ha közben teszem online-ra, akkor sem jelenik meg semmi plusz menü. A BattleLogra nyomva meg csak tölt-tölt, de nem történik semmi.(#6738) shteer:
Dettó.
-
marcusa
addikt
válasz
pipo112 #5906 üzenetére
Azzal már a több szálat kihasználó játékokban előrébb leszel
de lesz ahova az is kevés lesz, azt is húzni kell majd kicsit...
Mivel már alapból oc-s, azt kellene tudni, hogy mennyire boost-ol alapon, ezt GPU-Z-vel megnézheted, fusson a háttérben, míg játszol egyet. Ahhoz az értékhez képest emeld az órajeleket, egy 1250/7000 szerintem menni fog a karinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest