- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Ok, amint fiam elzúg a gép elől.
De miért Low-on? Nálam maga a játék High beállításokkal nyomul.
Korábban írtam egy cikket [link], ott poénból ultra beállítást használtam. Mondjuk a proci 3,6 GHz-en fut. Ott ezek lettek mérve a FRAPS progival:
Minimum FPS: 22
Maximum FPS: 62
Átlagos FPS: 42,75 -
Hunork
veterán
Tény, ami tény, szeretem a házikót babrálni, porszűrőket, ventiket megpucolni. Az is igaz, hogy a Z3 nem nagy ház, és tele van pakolva. És ha már itt tartunk, nemrég cseréletem nagyobbra az AC proci hűtőt is, hát az sem kis szerkezet.
És ott is jó pár fok javulás van, nem kevés.
Ráadás: nyilván nem az a fontos, hogy Idle mennyi, imént toltam kis Rage-t, és 42 fok volt a max. Fiamat most kérem egy zúzósabb játékra (Crysis 3), aztán meglesem akkor is. De imádok barkácsolni, eltaláltad!
kovy29 :
Én is pólóban ülök. Lásd fentebb.
-
Submarine
senior tag
Szerintem is adtak neki..
A ventije meg nem zörgött, azt végül kipróbáltam, a 6850-m az zörög 50-60% -on, utána megint nem..
Lehet tényleg nem vettem volna, de tudod fő a bizalom.. hát ezt megfőzték, még előtteAzt nem tudom biossal lehet-e ezt visszacsinálni, de majd a havert leinformálom..
Mondjuk én már nem folyok bele, ez visszamegy ahhoz aki csinálta. -
Submarine
senior tag
Köszi, én is sajnálom. Az eladó is vissza veszi ha minden igaz, de azért elviseltem volna a duruzsolását a házban.. azért jó kis ideg evett két napig, meg a szerelgetések..
Mondjuk a HD6850-em sem rossz, csak már kevés az 1GB, emiatt a GTAV alatt sincs kihasználva 50%-nál jobban.
Vajon az lesz majd egyszer, hogy a vga karik is csak alaplapok lesznek, aztán te választasz bele gpu-t meg memót?
Vagy megy minden a levesbe és jön valami szerves technológia?Amúgy kínomban már a 660-ról lehúztam a 2. tápcsatit, de akkor meg bootolásnál rögtön kiírta, hogy: "akkor most szépen kapcsold ki a rendszert, aztán dugd rá a másik dugót is cucókám"
Úgyhogy nem lehetett vele szórakozni.. -
Submarine
senior tag
Igen, ezért erre gondolok én is (jóhiszeműen, hogy nem a kari a hibás).
Viszont egy átlag 450-es táp 300W körül tud 12V ágon.
És ha elkezdek okoskodni, akkor lesz csak igazán bonyolult:
Ha számolgatunk az jön ki, hogy még csúcson járva is marad tartalék a Munichben:
120W körül fogyaszthat az i5 4460-al meg a 3 ventivel 1HDD + 1SSD. Vegyük 150W-nak.
A 660Ti 150W, vegyük 170 -nek.
320-nál járunk, amit papírforma szerint lazán vinnie kellene (408W), de lehetnek benne egyéb számomra ismeretlen tényezők, amik mittomén letíltják a kártya fokozottabb működését..
Ezért vagyok carban.
Remélhetőleg ki tudom valakinél próbálni.De Köszönöm Mindenkinek az eddigi Segítségét!
-
Submarine
senior tag
Na mondjuk ez sem hülyeség (újratelepítés), és még nem jutott eszembe.. Köszi!
Gigabyte-os verzióm van, azt még nem mondtam. Rádugtam mindkettőt, cserélgettem is.
hmm.. de akkor a tápnak szerintetek is el kéne vinnie..? Direkt a jobbik-újabb fajtát vettem
Mondjuk van egy másik vinyóm (de az csak sata2) arra teszek majd friss rendszert próbának..
Most visszatettem a HD6850-et és ok.Tehát úgy tapasztaltam, hogy mintha vissza lenne fogva szépen magyarul megmondva - ezért leginkább mégis a tápra gondolok.
A GW2-őt a 6850 is viszi high bállításokkal, a GTX nél vissza kellett vennem.
A GTAV-öt meg nem bírta a defaults-on, ott is vissza kellett vennem, mindent legalább normal-ra, hogy szépen fusson.
Azt viszont láttam, hogy egyes részletek, tükröződés így is mutatósabb vele mint az amd-vel..Amúgy nem látok baját, nincs külsérelmi nyom rajta, minden progi fölismerte, a 2GB ram hiánytalanul tiszteleg, írtam az eladónak is. Ha akar majd válaszol.
-
Bjørgersson
félisten
"Garipapírt, számlát kérd, ha háztól házig garival vette akkor jönnek érte, ha nem akkor neked kell elküldeni-vinni az Ipon-ba."
Nyilván nem elég egyértelmű, hogy erre a mondatodra reagált mindenki, főleg, hogy még azt is látod, melyik hozzászólásra érkezett a válasz, igaz?
1) Felesleges, normálisan bánnak a csomagokkal.
2) Utánvéttel is ugyanúgy küldhet egy darab téglát a videokártya helyett, mint előreutalással... -
Bjørgersson
félisten
Csá!
Pénzre volt szükségem azért adtam el tavaly a 660-at, akkor egy 460-at vettem helyette. Majd tavasszal 2e haszonnal el tudtam adni, hogy vegyek helyette egy hibásnak vélt 560Ti-t, amin csak BIOS-t kellett cserélni. Majd szeptember közepén "kaptam" egy visszautasíthatatlan ajánlatot a 750Ti-re.
Volt igen, egy hónapig gariztatták, aztán kiderült, hogy csak BIOS-t kellett volna rajta cserélni, amihez akkor még nem értettem, így szoptam vele...
-
BerGeri
tag
Én saját tapasztalatokból indulok ki
Assassin Creed 4- ben játszható sebességgel tudok játszani (csak élsimítás van SMAA) a többi max full Hd-ben. Itt ahogy néztem a mérőprogikat és lehet nekik hinni, akkor e szerint GPU load 99%, a proci pedig 30-50-80% - on ment. Ezért érdekes ez az egész.
-
Azért linkeltem az illetőt, mert ugyan azt játszotta el néhány napja, (hete ?) mint te
Tanulságos eset volt
Indult arról, hogy max 45k-ért kéne neki egy jó kari, kinézte az MSI 660 gaminget, közölte, hogy mindig MSI-je volt és elégedett volt a márkával, a szakértők a tipust javasolták is, erre vette egy gigát, ami történetesen zörgött - ahogy előzetesen figyelmeztették is erre az eshetőségre - majd, kb 60k-ért vett egy 270x-et.
-
Lipton
őstag
Koszonom az epito kritikat!
Eddig csak GB kartyank volt szinte. Tesom gepeben volt egy 560Ti. Mivel mondtatok hogy a q6600 nem nagyon hajtja ki a 660-at igy abban maradtam magammal hogy megveszem a 660-at de cserelek a tesommal (neki erosebb a gepe + jobban kell az erosebb vga is). Nezegettem az asus-t elsore es szinte meg is vettem. A rendeles elott beszelgettunk kicsit es arra jutottunk hogy eddig nekunk nem volt gond a GB kartyakkal + olcsobb is + ennyit nem is akartam eredetileg vga-ra kolteni igy az utolso pillanatban a GB melle tettuk le a voksot. Olcsobb is volt es eddig jo tapasztalatunk van rola a hirek ellenere.
A kartya jol mukodik, csendes, nem zorog.
Szerintem a forum nem arra van hogy dontson helyettem hanem hogy tajekozodjunk. -
Darko_addict
őstag
Eddig nem sok nVidia-m volt, de AMD-nél érezhető volt teljesítménynövekedés bizonyos driver-verzióknál, nem placebo volt.
Lehet direkt úgy adták ki, mármint minimálisan csökkentett teljesítménnyel; ebbe nem látok bele.
LucidVirtu-t volt már valakinek lehetősége kipróbálni?
-
BiP
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Win 8.1 Pro x64 -rendszerrel van használva mellé a GEFORCE 331.82 DRIVER ami előtte a béta volt fent. Most ezt visszaraktam, jelenleg nem tapasztalom a hibát.
Lefuttatok egy Valley tesztet, és megnézzük azzal mire haladtam. Egyszerűen nem értem nincs egy hetes a kártya.
És köszi a javaslatokat, segítséget.
És még valami, BF4 multiplayer alatt ilyet nem produkál !
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest