Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Köszi, mostmár látom énis: programhiba fejlesztő oldalról, dolgoznak rajta.
A driver azonkívül rendben üzemel, csak az Experience dobja el magát.
Sőt, 2 órája már elvileg elkezdték a frissítés kiszórását, de sehol sincs nyoma.
-
törölt tag
Most hogy itt írták már rákaptam erre a témára és itt a fórumon (az első 3oldalt olvastam csak el az asus találatokból) szinte mindenki csak dícséri az asust. igaz sokaknak a ti változat van de senki nem panaszkodik hogy hangos lenne vagy melegedne inkább ellenkezőleg. Szóval a tapasztalatokból kiindulva amiket itt olvastam olyanoktól akik használnak asust nem döntöttem azért annyira rosszul szerintem. igaz evga-val jobban jártam volna de azért az asus sem volt rossz választás.
-
törölt tag
Remélem
Végre lesz egy rendes konfigom és nem kell minden játékban kompromisszumot kötnöm a grafika és a játszhatóság között
Igaz csak Battlefield 3-4 és a Dirt 3 amikkel rendszeresen játszok. Amúgy majd melyik drivert érdemes felrakni a kártyához? mert gondolom amit mellékelnek hozzá cd-t azon még régebbi verzió lehet.
-
regener
veterán
Szedd le a legfrissebb HWInfo-t, lehet régebbid van és az még nem támogatja azt a szenzort.
(Ha az adatlapodon szereplő 750-ed van akkor ígyis van, mivel a legfrissebb verzióban kerültek be a Maxwell szenzorok olvasása.)(#8627) papírzacsi
Igen húzva van, viszont a fogyasztási érték még csak 92% (100% a kártya max fogyasztása tuning nélkül, a tuningos limit 110%-ra van állítva.)
Tehát a kártya eredeti fogyasztásának a 92%-ánál már 83° a VRM(#8628) Hunork
Te most a GPU hőfokra gondolsz
Az nekemis 22-23°-tól megy 60-61°-ig (24%-os ventifordulattal, mint a képen is látható).
Az ASUS arról híres mostanság hogy nem hűti a VRM-eket rendesen, csak minimálisan és gondoltam megnézem enyémen is és tényleg gáz hogy még a max terhelést sem érem el de 83°-on van a kártya áramellátását biztosító rész. -
regener
veterán
Ha az az 5 FPS a minimumra értendő akkor azért nem árt.
Nekem kb 8al több lett az átlag fps BF4-ben ettől a tuningtól.
-
regener
veterán
(#8498) BiP
Kicsit instabil volt annyival (BF4 alatt megállt a gép konkrétan xD), most leraktam 105.5-re énis, így 4005Mhz
Ha 37 x106.9-re rakom akkor azt bírta stabilan, csak az 1 szorzóval kissebb (meg ott nemvolt beálíltva a fesz és a venti sem, most alulvan feszelve és normális ventisebesség van beálíltva - még halkan persze)De ez nem ide való és nem offolnék tovább.
-
TechN7ne
nagyúr
3db GTX 660-am volt:
Asus DCUII
ZOTAC
Gigabyte WindForce3 közül a Giga a leghalkabb és a legjobban húzható,ezért is tartottam meg őt!
-
Dark KillerX
addikt
Nem tudom,hogy porszívó hangja van-e vagy sem ezért is kérdeztem itt,de sajnos úgy tűnik,nem egy gyakori darab.Egyébként eddig 2 tulajjal beszéltem,akik csak pozitívan nyilatkoztak róla,de most a hangjára is ráfogok kérdezni.
Amúgy pl ebben a tesztben [link] külön kiemelik,hogy halk a gyári OC ellenére is.
És végül csak azért ragaszkodok ehhez a karihoz,mert kéz alatt venném 37k-ért,és így nem kellene sokat ráfizetnem,viszont +10k-m nincs sajnos egy Gaming-re jelenleg.
-
Sabre
őstag
-
ceripapa
aktív tag
Nekem, pl az van az Ipon-s garanciás lapon: Amennyiben a garaciális csere nem teljesíthető (megszünt, kifutó, készlethiányos) akkor egy bármely más termékre tudják cserélni, viszont a term. használattal csökkentett áron, viszont az utolsó pontot nem vagy köteles elfogadni, mert a fogyasztóvédelem honlapján fenn van, hogy nem vagyunk kötelessek elfogadni a term. csökkenésból következett értékvesztést. Illetve a te esetedben ha tényleg másfél hónap , már hivatkozhatsz, arra, hogy :
link -
pipo112
őstag
-
Faterkam
addikt
Minek tartottam volna meg? Annak az árán szinte semmibe nem került a 760-as.
(#7299) 00KID Volt Gigabyte Gtx760 Rev.2.0-ád is?
-
bsh
addikt
van már whql is. 327.23 64bit
-
donatel
tag
Érdekes az NVIDIA honlapján a letötléseknél az utolsó WHQL driver a 320.49-es (az én mobile Geforce GT555M-es karimra, az op. rendszerem Windows 7 x64). Amit linkeltél onnan letötltömme a 327.24-es driver ami a notebookra és windows 7 -re vonatkozott. Ezt kipróbáltad már (ha nem is notebook-os verzióját), jól működik, nincsenek vele gondok. Érdekes hogy a fájl nevében nincsen beltüntetve a BETA jelzés.
-
marcusa
addikt
Most filmnézés közbe bekapcsoltam az AB + HWinfo64-et, és így 1100 rpm-et ír. Később megnézem neked játék alatt is
Ja, ez most a gyári ventiprofil.(#2785) t.imi Én nem éreztem soha hátrányát, a flex. mem kezelés úgy működik, hogy 1,5GB vram fut teljes sávszélességen, és azt használja, ha valamikor kifutna belőle, akkor hozzányúl a maradékhoz, ami viszont már csak harmad sávszélességen megy. Én nem éreztem azt hogy mikor 2Gb körüli vram használatotírt, akkor belassult volna...
-
pcsabat
őstag
Akinek hasonló problémája van mindenképpen próbáljon finoman feszt emelni/órajelet csökkenteni, mert az szinte biztosan megoldja. Csak elég tré dolog, hogy úgy lőtték be gyárilag a kártyákat, hogy kevés az alapfesz (persze ez nem mindegyiknél van így), de ha már párnál előfordul az elég sok ideggel jár a felhasználónak és nagy presztízs vesztességgel a gyártónak...
-
pcsabat
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Asus RoG STRIX GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X Videókártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gigabyte 9070XT bontatlan új beszámítok..
- XFX AMD Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB Granciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest