- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy pár kérdésem egy Asus GTX 660 kapcsolatban. Mennyire halk ez a fajta kártya ? És még ami fontos lenne, sokkal nagyobb egy GTX 560-nál ? A helyhiány miatt kérdezném ,rendes ATX házba menne bele. De már az 560 is szűkösen van benne. Most jó árban tudnék hozzájutni, ezért érdekelne a dolog.
A válaszaitokat előre is köszönöm.kengyel
-
kengyel
nagyúr
Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Elfelejtettem beleírni hogy jelenleg ez van a gépben. A széllesség miatt nincs gond, inkább a hosszúság ami itt jelen esetben mérvadó az én álláspontomban.
És maga a fentebb linkelt Asus 660-as kártyával ,játékok terén 1080p ben mire számíthatok ? Azért gondolom kicsit "megveri" az 560 kártyát De a bolti árához képest ,jóval olcsóbban tudnék hozzájutni, és még mellé némi garanciával. Csak ugye sajnos ez nem TI, de legalább nem is az alap.
Még egyszer
(#7534) ST05
Neked is köszönöm a gyors választ. A lényeg itt a kártya hossza egy Gigabyte 560 hoz képest. Széllességre szerencsére van helyem
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Megvettem ma az Asus GTX 660 DC2OC kártyát. Teljesen igazatok volt mindenben, szépen befért a házba ( sok hely nem maradt)
Jelenleg még csak a BF3 multival tudtam tesztelni, de azt teljesen megeszi. A hűtése 64-foknál fentebb nem ment, és hangja az minimális. Teljes alapjáraton meg 33-35-fokos.
Köszönöm mindenki segítségét ,aki ebben a témában és döntésben segített.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy kis gondom a nem egész 1-hetes Asus GTX 660 kártyámmal. Olyanokat csinál hogy piros, kék, és egyéb színek vibrálnak,beugranak a képernyőn egy youtube videó közben. Ezt viszont a játék közben nem tapasztalom. mi lehet ez a hibajelenség ? Nem állandó jelleggel van !
Most például a mobilarena oldalán is csinálta. Eddig ilyen nem volt, most kezdte el.
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Win 8.1 Pro x64 -rendszerrel van használva mellé a GEFORCE 331.82 DRIVER ami előtte a béta volt fent. Most ezt visszaraktam, jelenleg nem tapasztalom a hibát.
Lefuttatok egy Valley tesztet, és megnézzük azzal mire haladtam. Egyszerűen nem értem nincs egy hetes a kártya.
És köszi a javaslatokat, segítséget.
És még valami, BF4 multiplayer alatt ilyet nem produkál !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz marcusa #7565 üzenetére
Szia !
A Chrome-ot használom. Semmi tuning nincs a kártyán ,csak alapon megy. Most hogy feltettem a 331.82 WHQL drivert idáig nem tapasztaltam.
Csináltam egy Valley tesztet ilyen lett az eredmény. Akkor ha szépen lefutott, kizárható a kártya hiba ?
Most így utólag kivettem a hardveres gyorsítást a böngészőből. De érdekes mert BF4 alatt nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz PandaMonium #7578 üzenetére
Pedig hardveres gyorsítás kivéve, nem béta drivert használok a gond megszűnt. Lehet hogy a béta driver is bekavart !
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz BogyóBP #7733 üzenetére
Reméljük a ventilátorokkal csináltak valamit. Nekem Gigabyte GTX 560 OC volt, de kerregett a ventije rendesen terhelés közben. Háromszor garanciáztattam, és utána is folyamatosan játékok közben adta magát. Így eladtam
Innentől eldöntöttem hogy videó kártyában többet Giga nem kell !
Decemberben vettem VGA.t, és az ASUS GeForce® GTX 660 DirectCU OC választottam szerencsére .[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz BogyóBP #7735 üzenetére
Szó szerint kell érteni hogy kerregő ,zörgő hangot adott ki a két ventilátor. Magának a kártya teljesítményének semmi gondja nem volt. Elindítottam egy játékot, és 5-perc elteltével már kezdte is a zajos eseményt.
Ezért is írtam hogy reméljük a 660-nál ezt a hibát orvosolták. Nem ismerem a 660-as szériájukat . Majdnem többet volt szervizben, mint a gépben.
Ezeket a mondatokat nem bántásként írtam, hanem saját tapasztalatomból.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Valaki feltette már a 334.67 Beta drivert ?
kengyel
-
kengyel
nagyúr
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest