Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Ebben a topikban senki nem fogja azt mondani hogy az AMD-t vedd
Az R9 270 talán egy kicsivel erősebb mint a 660, de ezt neked kell mérlegelned... Szerintem az Nv kicsit "stabilabban" működik nekem fele annyi gondom volt Nv kártyával mint AMD-vel, gondolok itt a driverekre meg a black screen-re meg ilyesmire... -
Loha
veterán
Nekem a fogyasztásról sosem csak a villanyszámla jut az eszembe, hanem azt hűteni kell, ki kell vezetni a gépházból, annyival jobban fogja melegíteni a gép nyáron az egyébként is meleg szobát, vagy a légkondinak annyival keményebben kell dolgoznia. Persze télen meg annyival kevesebbet kell majd fűteni...
-
BiP
nagyúr
Szia,
Üresjáratban mindkét kártya alig fogyaszt (10W alatti mindkettő).
Ha terhelve +50W-ról beszélünk, akkor az napi 3 óra játékot tekintve (amit írsz a linkelt hsz-ben) 1 év alatt (MINDEN nap, ami kb. esélytelen) +55kWh, ami 40Ft-tal számolva 2200Ft. Évente. Bármennyire fontos a fogyasztás, ennyin tényleg ne rugózz.A jelenlegi felbontáshoz lehet, hogy elég lenne a 750Ti, de ha a mostani géped is 10éves, akkor úgy tűnik, hosszabb távra szoktál tervezni, és ahhoz bizony inkább a 660 az ajánlottabb.
-
-
Peat;)
veterán
A 660 egyáltalán nem fogyaszt sokat a teljesítményéhez képest. A 750 Ti sikerült úgy hogy nagyon jó a fogyasztás/teljesítmény mutatója.
Nekem nagyobb fajta, de HTPC házban van, jó ideje egy használtan vásárolt MSI 660 dupla ventis vga-val. Sosem hallom a hangját, minimálisan ha csöndben koncentrálok akkor crysis 3 alatt lesz hangosabb. (a többi légkavaró is halkított változat a háziókban) A hőmérséklet is teljesen jó, szerintem 660-ast vegyél ha nincs nagy árdifferencia. A mai játékokhoz már ez is épp csak elég. Lenne jobb monitorod akkor előjönne az előnye, ha meg nem akkor a legújabb játékok sem okoznak gondot. Már ha két hónap múlva lesz még egyáltalán sima 660-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core 8GB Garanciával!
- Palit GTX 1060 StormX 6GB Garanciával!
- PowerColor Fighter RX 6800 16GB Garanciával!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest