- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
PandaMonium #7578 üzenetére
Pedig hardveres gyorsítás kivéve, nem béta drivert használok a gond megszűnt. Lehet hogy a béta driver is bekavart !
-
nandi17
tag
válasz
PandaMonium #6216 üzenetére
windows 7 ultimate 64bit vírusírtóm egyáltalán nincs eddig 3 fajta drivert próbáltam és mindegyikkel akadoztak a játékok
-
BiP
nagyúr
válasz
PandaMonium #6085 üzenetére
"és azok is szinte csak az iPon-ban (a hardverker adta egyszer még hozzájuk hasonló áron, de ott 1-2 napon belül vissza is tették az árat, gondolom nem bírták tartani a lépést bukta nélkül)"
Nem tudjuk, hogy ezek a komoly, 1-2 termékre érvényes akciók csak az ipon ámokfutásai, vagy ilyen áron szerzik be, és emiatt olcsóbban ki tudják tenni. Mert ahogy nézem, a nap során is libikókázik az ár fel-le.
Ez lehet amiatt, mert az ipon így trükközik, de azt is el tudom képzelni, hogy kapnak 10darabot jó áron, leviszik az árát, azonnal elkapkodják, visszakerül az ár."A hajamra kenhetem az ezer forintos árkülönbséget mikor engem hidegen hagy a Ti, sima 660-at szeretnék a másik mellé SLI -hez," Ezt én nem tudhattam.
"de amíg ilyen árkülönbséggel adják őket addig vicc az egész, sehogy sem éri meg."
Ha neked csak a sima jó, akkor miért azon aggódsz, hogy mennyi a Ti. Nézd meg, mennyi a sima, ér-e Neked annyit egy olyan kártya, függetlenül attól, mennyi a Ti. Vagy válts dupla Ti-re
(Vagy veszel itt apróban 40-ért, problem solved)"egy héttel később a 660Ti -t egérrel együtt 53.000Ft -ért adták"
Bosszantó, de utólag sosem szabad nézni. Én is lemaradtam róla, pedig láttam is, gondolkodtam is rajta, de most verjem a fejem a falba vagy mit csináljak? A kérdés az, hogy amikor megveszi az ember, akkor hajlandó volt annyit adni érte, megérte-e. Utólag már feleslegesen bosszantja az ember magát. Undorítónak titulálni meg végképp balgaság.
Ilyen alapon az is undorító, hogy csomóan olyanok vettek olcsón kártyát, akik nem maguknak vették, csak haszonszerzés céljából, aztán árulták itt a PH-n eredeti áron.
-
BiP
nagyúr
válasz
PandaMonium #6074 üzenetére
Szerintem ez nem konkrétan az ipon-on múlik, mi mennyiért van. Ha ezt tudják olcsóbban beszerezni, ezt adják olcsóbban. Az "undorító" jelző pedig minden szempontból túlzás. Inkább örülni kéne neki, hogy lejjebb megy 1-1 termék ára.
Amúgy meg ha a 660 52e, a 660ti meg 53e, akkor nem kell gondolkodni, mit kell venni. Jobb annyival a Ti, hogy ha 45 lenne a sima, akkor is érdemesebb lenne azt venni. Ha pedig nincs nagyobb keret, akkor várni kell még kicsit, le fog menni az is. (vagyis inkább sokat, mert ha elfogynak a 660Ti-k, akkor a 760 ára már nehezebben fogja lenyomni a sima 660-osok árát)
(#6075) Pampers: Jó bolt a hardverker is, viszont nem értem, hogy 60e mióta jobb ár, mint 53e ?
-
Blaise
veterán
válasz
PandaMonium #6026 üzenetére
Steam-en például van masszív adatgyűjtő funkció:
[link] -
JoolsNOS
veterán
válasz
PandaMonium #6026 üzenetére
Akkor max az online játékosokat tudnák mérni, illetve erről kéne közölniük valami infót, ilyennel pedig nem találkoztam. Nem kötözködni akarok, csak ez is olyan mostani pc-ellenes propagandának hangzik.
-
etele1.0
aktív tag
válasz
PandaMonium #5974 üzenetére
miért hazudnék?
-
ZsemleMorzsi
csendes tag
válasz
PandaMonium #5935 üzenetére
Sejtettem.
Megpróbálom még egy másik DVI-DSub átalakítóval, bár nem sok reményt fűzök hozzá.
Visszafelé kompatibilitás alatt arra gondoltam, hogy amelyik dvi-n lehet használni az átalakítót, azon küldi analóg is a jelet, ezért nem gondoltam, amikor vettem 2 éve a monitorom, hogy gond lehet majd egyszer.
No mind1, azért megpróbálok még pár dolgot, hátha softwaresen tudja ezt javítani az nVidia. Bár nem értek ehez az igazat megvallva. -
>Deego..
senior tag
válasz
PandaMonium #5921 üzenetére
Ez számomra jó hír köszönöm.
Én is TwinFrozr III szeretnék venni.Néztem teszteket az Asus DCU2 esetében 49% fan speed mellet 65º.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
PandaMonium #5900 üzenetére
Jó mondjuk nálam nem az ultra settings lenne a cél, csak vigye normálisan. S775 váltás óta szeretnék egy normális Cpu Vga párost, ami 1-2 évig még talán jó lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
PandaMonium #5812 üzenetére
Minden esetre a csavarokat érdemes óvatosan ki/be csavarni mert azon könnyen meglátszik ha meg volt bontva.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
PandaMonium #5550 üzenetére
szoftveresen is lehet benne kárt tenni, bár az inkább user error. pl egy 1.1V alapfeszű kártyát megkínálsz 2-3V-tal.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
PandaMonium #5539 üzenetére
nekem nem kell 760
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5485 üzenetére
Én is max arra fogok váltani, de csak ha jóárazódik majd.
Én kuponok eladásával 47-et fizettem az Asus 660-ért, annyit megért, meg elég is nekem most bőven bios moddal. Majd BF4-el meglátjuk hogy boldogul.
Én sem bánkódom, hogy nem rendeltem, mert nincs kedvem árulgatni, meg rendelgetni. Most jól elvagyok ezzel, aztán kész.(#5486) smiti:
Jelenleg az aprót elnézve a hiénáknak sem lesz könnyű dolguk.
-
kovsol
titán
válasz
PandaMonium #5449 üzenetére
AMD csak azért rakta bele a boostot, hogy elmondja neki is van ilyen. Nem volt eleve beletervezve így egy kalap fos. Szerencsére Droidmesternek hála ki lett szedve az én kártyám biosából.
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5449 üzenetére
NV-nél tényleg jobb, mint az AMD-nél.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5430 üzenetére
Nem kötekedtem, csak kérdeztem valamit. Láttam már olyat hogy valaki bekapcsolva felejtette a Vsyncet és úgy tesztelt. Állítólag a 60fps alatti átlag eredményeket is befolyásolja ha be van kapcsolva.
Szerintem nem mindig szükséges drivert frissíteni, de most úgy tünik valós többletet kapunk ezzel 320.49-el
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5422 üzenetére
Te is olvashattad hogy az új drivereknél voltak panaszok. Egy silányabb VGA, mint például a Gigabit lehet nem bírja a teljesítmény növekedést. Kifagy a gyári OC jeleken.
Az ASUS minőségi kártyákat gyárt, ilyesmi nem fordulhat elő. Aki hajlandó megfizetni a felárat érte, pont abból profitálhat, hogy nem kell állandóan szervizbe hordania a zörgő ventilátorok vagy a teljesítményt javító driverek miatt. -
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5422 üzenetére
Az jó példány
Az enyém átlagos, de így is bőven elvagyok vele egyelőre. -
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5357 üzenetére
"Máshol kötekedjél légy szíves mert kezdesz nagyon idegesítővé válni ezzel az állandó okoskodással."
Lehet hogy szerinted ez okoskodás, szerintem nem. Nézzük mi is történt
1, A GIGA anyázások után jön egy jólértesült fórumozó, aki szerint 6 hét a giga660 zörgő venti gariztatása
2, Kérdem mi alapján gondolja ezt és hol 6 hét
3, Te rányomod a turbót: Iponban, mert neked is 6 hét volt
4. Kérdem mi volt az
5. Mondod EVGAAz én véleményem:
- A kiskerben vásárolt VGA garanciális ügyintézése általában 2-3 hét, ahogy fórumtárs ezt helyesen jelezte is.
- Kivéve az EVGA kártyáké, mert azok esetében általában több időt vesz igénybe, mert általában más a gariztatás menete.Az általában szót aláhúztam, és remélem tisztában vagy a jelentésével. Azért kérdem, mert kezd általánossá válni ezen a fórumon hogy egyedi esetekből lesz általánosító végkövetkeztetés levonva és tovább adva. (urbanlegend egy válfaja)
Szóval ha jóskapista panaszolta X fórumon hogy 6 hét volt a giga/ipon gariztatás az egyedi eset és az általában hatókörén kívüli. 1000 másik gariztató nem panaszolta, hogy neki csak 2-3 hét. -
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5357 üzenetére
Vajon az EVGA-nak ki a nagykere/disztribútora?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5347 üzenetére
Akkor már meg is van miért volt 4-5 hét a te esetedben: EVGA
Majdnem mindegy hogy Ipon vagy más kisker.Egyébként 2-3 hét az általános gariztatási idő, és az nem elsősorban a kisker bolttól függ. Ő csak az első szűrő, és hetente pár alkalommal küldi visszafele a hibás cuccot.
Csak annyit szerettem volna, hogy ne legyen már megint egy tévhit tényként kezelve.
Nem te általad, hanem aki 6 hetet írt a Giga gariztatására. -
csoty
aktív tag
válasz
PandaMonium #5347 üzenetére
Nekem azóta *lekopog* él a 660Ti, memória modulommal akadtak gondok, ha az újabbik bent volt nem éledt a gép
átraktam úgy hogy Single chanelben menjen, feléledt, visszaraktam dualba és most azóta megy...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5345 üzenetére
Milyen alkatrész volt ami 5 és fél hétig volt gariban az Iponnál?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5342 üzenetére
Kérdezed vagy állítod?
Neked mennyi idő alatt gariztattak az Ipon-ban hibás alkatrészt?
-
csoty
aktív tag
válasz
PandaMonium #5310 üzenetére
Igen, egyszer már volt náluk, ugyan ezzel a hibával, akkor visszaadták hogy nincs baja, hazahoztam és mostanáig nem volt baja... (kb3hónap)
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5296 üzenetére
Akkor én is vigyem le 8k-ra a Savu árát szerintetek?
Én bontatlanul árulom.
Az ipon erre vállal valami garit amúgy? Mert úgy könnyebben elmenne, ha odaírnám, hogy gari is van rá. -
AT1S
tag
válasz
PandaMonium #5293 üzenetére
Közben nézem, hogy csak az Ipon adja 1 évvel, máshol valóban 2 év. Amúgy sikerült továbbpasszzolnod a 660-at, vagy visszamondtad? Az egeret megtarthattad volna és, akkor nem kellett volna venned.
(#5294) A_ScHuLcZ: Rakd fel már most!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
PandaMonium #5293 üzenetére
Ha 7-8-ért elmegy, az már nekem jó, csak akkor menjen el biztosan 1-2 héten belül.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
PandaMonium #5257 üzenetére
Az ár-érték aránnyal egyet tudok érteni, na de ez a "192" bites sín és a tuningolhatatlanság nem tetszik nekem, így előbb-utóbb tényleg le fogom cserélni, szerintem nem fogja nálam addig húzni, mint a 460. Majd meglátjuk hogy alakulnak az árak, elsietni biztos nem fogom, nehogy azt is megbánjam.
-
ST05
őstag
válasz
PandaMonium #5245 üzenetére
nem
Tenken: bizonyos Ti-knek 180w a tdp limitük, plusz 23% -al kitolható
szóval elég necces lesz
( egyik TI-m 1097 re boostolt, és ahova eladtam régi i7xxx konfigba már csak 1000 körül boostolt,
valoszinüsíthető, nem kapta meg a megfelelő kraftot ott már)
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5211 üzenetére
Félek, hogy rezonálna az a műanyag az oldalán. Meg nem lenne számottevően jobb egy bios moddolt 660-nál szvsz. Plussz szerintem melegebb is lenne.
De majd meglátom -
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5209 üzenetére
De, 65-ért az egérrel együtt
-
válasz
PandaMonium #5163 üzenetére
szerintem a "csúcsminőségű" átalakítók a ludasak. én még anno sok éve használtam ilyet, a sapphire 2600xt mellé kapott átalakítóval jó volt a kép, az inno 9600gt mellé adottal botrányos. mindkét kártyával, ugyanazzal a monitorral.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5161 üzenetére
Ez igy van. Jobb a DVI.
De itt most villogásról vo9lt szó, nem arról amiről te beszélsz.
Ja... ugye neki sem villogot? -
AT1S
tag
válasz
PandaMonium #5119 üzenetére
Hja, akkor azt benéztem. És vajon a 760TI- hez még mit tudnak elsütni, ha a memória lockot már feloldották a 760-nál?
-
Sonja
nagyúr
válasz
PandaMonium #5113 üzenetére
-
bajaki
őstag
válasz
PandaMonium #5095 üzenetére
Igen, hallottam róla, hogy nincs túl jól optimalizálva. Na mindegy, ez van.
Van még ezer más játék ezen kívül.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5095 üzenetére
Rossz helyeken kopogtatsz.
Nem én tettem sommás kijelentéseket a tekintetben hogy melyik VGA jóval minőségibb.Én csak próbáltam helyre igazítani a szerintem tájékozatlan és városilegendákat (fórumszlogeneket) ismétlő fórumtársat. Mint látod az utolsó képek linkelésével már a sokadik öngólt rúgja, mert láthatóan X-edszeri elmagyarázás után sem érti mit kell nézni egy VGA hűtési rendszerén.
A képekről is jól látszik, hogy nincs azzal a GIGA hűtési rendszerrel semmi gond.
Sőt mindegyik gyártó bordázat túlméretezettnek tűnik, melynek az lehet a célja hogy a hűtés minél halkabban működjön. -
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5033 üzenetére
"Az egyetlen dolog amit most már tényleg nem értek, hogy ha ennyire hülye szerinted mindenki a fórumon akkor miért próbálsz "segíteni" rajtunk, szerencsétleneken? "
Ezt csak te állítod. A valóság nem ez.
1. Szerintem nem hülye mindenki a fórum.
2. Itt nem akarok senkin segíteni, ha nem kéri, de ettől még leírhatom a véleményem
3. Úgy gondolom érdemes ellenvéleményt kifejteni a butuska, alapismeretek nélkül terjedő tévhitekkel szemben.Akkor is, ha jön még pár okoska és jól megmondja milyen marha, arogáns és "mindentudó" vagyok, vagy esetleg rátesz egy lapáttal olyan valótlan állításokat tulajdonit nekem mint te.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5010 üzenetére
Ha a 2db ventilátor azonos méretű mint az 1db a referencia hűtőkön vagy pl. az MSI 1 ventis kártyáján, és azonos fordulatszámon pörögnek egyértelműen több a légszállítás
Ez már közelit a valósághoz. De légyszi nézd már meg hogy az MSI 1 ventis és 2 ventis hűtési rendszerén azonosak azok a ventilátorok?
Egyébként ventilátorok esetében nem elég az azonos méret, azonos típusnak is kell lennie pl. a lapát kialakítás miatt, ha azt akarjuk bizonygatni, hogy a légszállításuk azonos.
És akkor még nem beszéltünk a bordázat és a burkolat kialakításáról.******
Nem arról van szó hogy melyik a jobb a hűtés. Mert sacc/kb megmondható melyik képes több hőt elszállítani azonos zajjal, hanem arra próbállak rávezetni, hogy az 1 ventis hűtések sem gagyik vagy tervezési hibásak, hanem 100%-osan megfelelnek a célnak.
És azt is próbálom veletek megértetni, ha X játék alatt egyik VGA GPU-ja 70 fokos a másik VGA meg 55 az nem feltétlen attól van hogy az egyik hűtése gagyi. Nem is csak a ház szellőzésre kell gondolni, hanem hogy az egyik gyártó alacsony fordulaton engedi a 70 fokot a másik meg nem.
Persze ennek van oka, és ez az ok valószínűleg az hogy a nagyobb hőelvezetésre képes hűtési rendszert is úgy tervezték, illetve a vezérlése úgy van beállítva, hogy minimális zaj terhelést adjon. -
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #4985 üzenetére
Vegyél hozzá egy értékelhető egérpadot is (ha még nincs), mert ezek csak úgy érnek valamit
-
energy4ever
addikt
válasz
PandaMonium #4973 üzenetére
A "Ti" mit takar? Csak mert nem latom a kulonbseget, es igy nem ertem azt a nagy ar elterest....
-
lowzor
veterán
válasz
Az igen, úgy tényleg kiváló
-
FaTHI
őstag
válasz
Az nagyon jó üzlet volt akkor, ha el adod az egeret 60K-ba kaptad a karit kb.
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #4947 üzenetére
Rá is tolták az árára, mert pár napja még 68k volt.
-
szasanyi
félisten
válasz
PandaMonium #4942 üzenetére
Nem tudom mivel nézted, de javaslom a legújabb AIDA64 vagy GPU-Z progikat. Egyébként a DoubleDataRate alapján valszeg annyi az, de mondom ellenőrizd le.
-
kovsol
titán
válasz
PandaMonium #4894 üzenetére
Nekem a sapphire karimat aminek elhalt a vrm -je 1 hét után megmondták ramirisben, hogy halott és két hét se volt a garanciális ügyintézés. Ezen mondjuk nem volt mit tesztelni, mert nem adott képet se
-
szasanyi
félisten
válasz
PandaMonium #4892 üzenetére
Az aztán szép baleset...
Így végképp mire kér az eVGA akkora felárat?
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #4791 üzenetére
Én használtam mindkettőt (lásd cikkem) és úgy tapasztaltam, hogy az Asus hűvösebb pár fokkal és halkabb is. Nálam bios moddal is 58-62 fok körül ugrál az Asus játék alatt 38-42%-os ventifordulattal (még 60%-on sincs nagyon hangja, de annyira úgy sem fog felmenni soha), az MSI pár fokkal melegebb volt. Mindkettő nagyon jó választás, szerintem azt válaszd, amelyik jobban tetszik, nem lősz mellé.
-
marcusa
addikt
válasz
Helikopter effektnél ha arra gondolsz, hogy 50-55 fok felett 100%-on jár a venti, az zöld oldalon nincs.
-
Peat;)
veterán
válasz
Nem tudom mi az a helikopter effekt, így gondolom nincs mert MSI-m van.
Én másodjára ASUS-t vennék kíváncsiságból, de MSI is nagyon jó. Tuningban viszont ASUS talán jobb. Illetve a helyedben 100% hogy várnék mert most fog megjelenni a 760-as nvidia kártya.
-
nandi17
tag
válasz
PandaMonium #4094 üzenetére
az márt elég szép eredmény
-
Vigneau
félisten
válasz
PandaMonium #4021 üzenetére
Én HD 7950-ről váltottam GTX660-re és nem bántam meg. WoT és GTA 4 messze jobban szereti.
-
*Tata*
senior tag
válasz
PandaMonium #4017 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen véleményt írnak róla, mert én is nézegettem.[link]
-
MrPetya19
addikt
válasz
PandaMonium #4017 üzenetére
Mi a baj a 7870XT-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest