- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Halihó!
Csak egy kis szösszenet, nekem is a sokak által gagyinak titulált ASUS van, semmi gond vele, bekapcskor 28-29 fok, terhelve sem volt soha olyan forró, mint a GTX550Ti-m, pedig szép kis 12cm-es ventije volt. És azért azt is megjegyezném, hogy a nagyon nem mindegy, milyen házban landol. Rengeteget számít. De csak megjegyzem, mert szerintem nagyon rendben van, a teljesítmény a lényeg, az fps, a Celsius fok, oszt jó napot.
-
törölt tag
-
Darko_addict
őstag
Ugyanez a "félburkolatos" foscsi volt nekem is.
Mivel halk volt (minden teszt szerint), és népszerű, ráadásul alig vártam, hogy normálisan működjön a gép a ratyiatik után, és 43-ért meg tudtam venni újonnan még februárban, nem sokat gondolkodtam. Aztán nem is bántam meg.
Egy benchmark programon kívül mi tudná úgy megizzasztani, hogy ez a hűtés ne legyen elég neki?Ellenben a 760 alig fért be a gépbe.
-
törölt tag
Köszi a segítséget de szerintem maradok az Asusnál most már. Nem full hd-ban fogok játszani szóval annyira nem lesz megizzasztva hogy túlhevüljön, a hang meg relatív. engem pl sohasem zavart. játék közben úgysem hallom egyéb esetekben meg elnyomja az akvárium levegőztetőjének a hangja
-
gtamate2
veterán
Az biztos, plusz az ingyen játék áradat melléjük
Bár most nézem már nem adnak semmit ? 2 napja még volt ajándék Assassins Creed IV: Black Flag + Splinter Cell Blacklist , (Gyorsan meg is rendeltem 45k-ért
) Most meg semmi, érdekes minden esetre..
asdxv: A fesz emelés mennyire veszélyes, illetve mennyi többletet hoz?
-
syberia
veterán
Fura mert nekem a 660Ti hozott annyit egy kis tuninggal
-
ST05
őstag
az tényleg nagyon kevés egy gk-104 től, lehet tdp limitbe futhatott,,
nekem nem oc 660ti -1097 es volt leggyengébb, egy oc meg 1149 on boostolt ..
660sima nem oc: 1110 most, 115w tdp limitbe ez fér, érdekesség,
hogy tizedre pontosan behoztam egy májusi 660Ti alap valley eredményem driverekkel csak! -
Sondi1986
addikt
-
-
Faterkam
addikt
Azért ezt is nézd meg, nálam Ő a No1
-
kalap12
tag
.......biztos......de érthetetlen a szaggatás, a far cry 3 döc döc döc, számolna a kártya de olyan laggolás féle, állítólag mondom létezik ez a jelenség csak nem tudom a megoldást..patcheket szedek le most a játékhoz..de a crisys 3-at nem értem miért szaggat, jobb kártya kell hozzá?? :-///
-
Frod
addikt
-
Faterkam
addikt
-
PandaMonium
őstag
Ezt egyébként csak én találom undorítónak?
Értem én, hogy a 760 miatt nem veszik a 660Ti -t ezért nyomni kell lefelé az árát, de az, hogy 53.000Ft -ért adják az ASUS DCUII 660Ti -t mikor 52.000Ft -nál kezdődnek a normálisabb GTX660 -ok nagyon szemét dolog és magukkal is kitolnak mert így meg a 660 -ok ragadnak rajtuk. Ha lenyomnák ilyenkor azoknak is az árát 43-45.000Ft -ra egy szavam nem lenne, de az, hogy mindig csak a 660Ti van akciózva nem egészen fair. -
Fernet
senior tag
Lehet hülye kérdés, de most még csak a VGA-t rendeltem meg, a többi cuccot majd jövő héten, vagy amikor sikerül végre eldöntenem, hogy pontosan mi legyen.
Ezt a 660Ti-t addig berakhatom a mostani gépembe? Tudom, hogy nem hajtja ki, csak mégis addig tesztelném, hogy működik-e, stb.
Gigabyte EP35-DS3 lapom van E5200-as procival. (meg egy Galaxy 9800GT)
-
PandaMonium
őstag
Nekem ugyan ilyen hibajelenségem volt az első GTX660-ommal. Vissza küldtem az iPonnak, de nagyon erősködtek, hogy a kártya nem hibás, cseréljek tápot. Cseréltem, megmaradt a hiba ugyan úgy, megint visszaküldtem nekik és akkor már érdekes módon náluk is hibás volt... Lényeg, hogy ne hagyd magad lap/táp cserére rábeszélni, ha van lehetőséged ingyen kipróbálni más komponensekkel akkor azt próbáld meg, de nálam is csak egy új kártya oldotta meg a gondot.
-
csoty
aktív tag
Na Lineage2 közben is elkapott a hibajelenség, viszont most nyakoncsíptem egy windowsos errort:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA800B36F4E0
BCP2: FFFFF880071D9ED0
BCP3: FFFFFFFFC000009A
BCP4: 0000000000000004
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1:/
-
ST05
őstag
nem nincs, abban egy teszt van 10-12 perces ,
nincs szükség több órás tesztre ( az a játék maga akkor inkább) valami uj erős gépigényűvel
hőmérsékleteket szoktad figyelni ? lap körül nem melegszik túl?
ha nem jó a házad szellőzése ( hövédelem is lekapcsoljhatja a lapot önmagát)( egy 1 éves lapnak semmi baja nem kellene lennie, szóval ez nem régi, millióan nyomják
5-7 éves lapokban Qxxx fütöprocikkal stb
persze attó lehet egy 3 napos lapnak is baja.
procid autoón van? lehet annak kellene minimálisan több feszt adj és kész ... -
ST05
őstag
akkor már valameliyik 3dmark masszivabb mint egy valley
( alaplap? az is új? ) mostanába láttam furcsaságot üzletböl inen onnan görbült lábakat)nandi17: be is marna, ha emelkedni kezdene az ára
de azért ne kapkodj nem jobb ám mint a Ti, kevesebb cuda, de szélesebb memosávon engedi azt át,
néztem pár tesztet, ahol AA-t kikapcsolták, a Ti előnyre tett szert, a nyers erő tekintetében (1344 powa)
Jó magas induló órajel, az amivel meg tudja fogni a Ti.-t , de a Ti be is van nem kevesebb tartalék -
ST05
őstag
nekem nem pörgött fel sosem több Ti, ha joban belegondolok,
de ez nem jelenti ,hogy a kari rosssz, sőt sztem a lap
ugyanolyan jó esélyekkel indul instabilitásoknál...biztos mindig a teszt , pl kártyát máshol próba, vagy ebbe a konfigba másikat
ha továbbra is fenn fog állni
( memóriát nem járatod 1333 felett? mert akár az is simán lehet) -
d@minator
addikt
A hivatalos tesztekben is hűvösebb az Asus GTX660Ti, mint az Asus GTX660. A zajszint is nagyobb ez meg azt jelenti, hogy nagyobb a fordulat. De ha mérési pontatlanság akkor meg azt jelenti, hogy nem egyforma teljesen a két hűtő. Meg kéne nézni szétszedve mennyi lamella van egyiknél és másiknál.
-
fsb1000
nagyúr
OK, de ha nem tudod a másik venti fordulatát, akkor nem tudjuk érdemben összhasonlítani és nem értjük meg hogy miért hűvösebb a "ti" verzió nálad mint a "sima" 660.
Ezredszer is leírom:
Csak a GPU max hőfokából nem lehet következtetni sem a VGA hűtési rendszerének minőségére avagy hatékonyságára, sem pedig arra hogy egy másik gépben milyen hőfokon üzemelne..Tehát az hogy nálad Z gyártó VGA-ja max X fok az nem jelenti azt hogy másik gépben ne lehetne X+10. Akár annyi is elég, hogy az ott alkalmazott CPU 60W-al töb hőt nyom be a házba mint a tied.
-
szasanyi
félisten
& kovsol: valszeg így van, én is épp ezt mondtam. Én semmi értelmét nem látom azt hajkurászni, mert pölö a PoV forgalmaz totál referencia kártyákat (az MSI már pölö nem, ő egyedi nyákot használ ami sötétbarna nem fekete), de más gyártóknál is fellelhető teljesen ref. termékek..
-
FaTHI
őstag
Ez a kari pár hete mikor vetted hibátlan volt ugye? Nem lehet hogy széttuningoltad?Persze nem hiszem,de más mi lehetne? nekem is ilyen van, de semmi baj nincs vele. Vagy lehet egy driver csere megoldaná, esetleg egy bios-csere, én találtam a honlapon egy eredeti biost, csak egy STD.exe amit elinditassz és pár perc alatt felteszi. Talán ezt még megpróbálhatnád. Ha kell el is küldöm.
-
Core voltage-ot is nyomd fel max-ra, nem fogod megsütni a vga-t mert feszt nem fogsz emelni csak stabilan 1.175v-ot fog kapni. A fesz ingadozás nem tesz jót az OC-nek, ez a cpu esetében is igaz, ezért van az hogy ha cpu-t húz valaki akkor minden fogyasztás csökkentő megoldást le kell lőni biosból (turbo pl).
Nyomd fel maxra és emelj az én értékeimre cirka és futtass megint egy valley-t, kíváncsi vagyok lesz e változás.
GPU-z-ben valós időben fogod látni a számokat (de ezt gondolom tudod). -
belinho
senior tag
Mivel ugyanarra az alapokra épül, valószínűleg nem fog órajelben sem sokkal többet menni, se kevesebbet, hiába kisebb a chip mérete.
Attól még ha két táp csatlakozó van, attól nem fog jobban menni, ha gyenge a gpu
Sajnos ez ennyit bír, van amelyik megy 1200-at vagy többet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest