- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Henker2 #8702 üzenetére
Nekem volt 660, 660Ti, és GTX 760. itt a 760.-Valley!
-
Faterkam
addikt
válasz
proxybition #8412 üzenetére
Nekem volt, szerintem hűvös és halk!
-
Faterkam
addikt
válasz
kona005 #8364 üzenetére
"Elvileg stabil is mert tapasztalatom szerint ha a Heaven lefut akkor minden jó lesz, egy játék se dob rá annyi terhelést mint az a szar
"
Ebben én nem lennék tuti biztos! Atomstabil Heaven alatt, (ami igazából akkor lenne az, ha 3 kör lemenne) minden ok, 5 perc TDU 2 után simán visszaállt a kártya alapra!
-
Faterkam
addikt
válasz
BerGeri #7892 üzenetére
Valley legjobb eredményem alapon Extreme hd beállításon!
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Ezt jónak mondod, mert az enyém max. 72 fok. Én teljesen megvagyok elégedve a WF3 hűtéssel. A DCII is 70-72 fokos volt ua házba, ua konfiggal. Tehát nálam nem változott semmi. Habár az Asusnak az volt a húzás vége. ennél meg nem néztem meg, mert ez is bőven elég!
(bár az érdekesség kedvéért az MSI 7970 lighting is 80fok körül van pár embernél ahogy néztem, pedig az MSI, a hibázásokról meg nem beszélve. küldik is vissza őket)
-
Faterkam
addikt
Nálam az I7-3770 41x Turbón van, (ennél ez a mx) és a Hd4000 ki van kapcsolva. De a Valleynél szerintem nem sok vizet zavar. A Cpu itt nem számít. A hőfok attól is függ, milyen a házad szellőzése. Ha ez a vége a kártyának, én picit visszavennék belőle. Én nem hajtom maxon!
-
Faterkam
addikt
De ezt te a teljesen más Gtx760-ra (rev.2.0) is mondod, általánosítasz megint? fogtad, láttad használtad? Ha igen, akkor elfogadom, ha meg csak hallottad, meg mondták, akkor nem értem! Nem lehet egy lapon említeni a 660-al, de nekem az is megfelelt. Igaz a 660-as műanyag kerete nincs egy lapon az Asus-al, ezt aláírom!
(#7309) 00KID Igen ezt gondoltam. Rev. 1.0-át én sem vettem volna (bár a GK104-es topikban az mellett is kiálltak), de az, hogy újonnan, 3 év gar.-al szinte alig kellett kipótolni az Asus-t egy percig sem gondolkodtam. Viszont többet nem is öltem volna bele! Ez is csak azért kellett, hogy megnézzem van e különbség a 192bit és a 256bit között. Nem nagyon veszem észre, de tuningban állat, az biztos. A Valley 1931 Score engem meggyőzött!
(#7316) Shodan Ebben nem fogsz csalódni hidd el. Ez a fekete nyákos kártya nagyon jó. Lehet rám sütni, hogy Gigabyte fan vagyok!
-
Faterkam
addikt
Minek tartottam volna meg? Annak az árán szinte semmibe nem került a 760-as.
(#7299) 00KID Volt Gigabyte Gtx760 Rev.2.0-ád is?
-
Faterkam
addikt
Ok, nem kötözködésképp írtam, csak a 660-as Gigát is köveztétek anno, jó áron volt a nyáron az Asus 660Ti, hát én is beugrottam. Kellemes, strapabíró, masszív darab volt, de amikor találtam jó áron Gigabyte 760-ast zokszó nélkül bevállaltam. Az Asusnak meg mennie kellett
-
Faterkam
addikt
Jó kártya, jó áron, jól tetted, hogy cseréltél! Használd egészséggel!
(#7287) Shodan Te is jól tetted! Ez a Rev. 2.0-ás Giga egy állat!
(#7290) asdxv Hülyeség ez az Asus fanatizmus, én örömmel cseréltem le az Asus DcII-es kártyát Gigabyte Rev. 2.0-ra! Ez alapon csak 137Mhz-en megy 2D-be és 870-900-as fordulaton! Arról nem beszélve, hogy közel-távol ilyen áron nem volt más 760-as kártya!
-
Faterkam
addikt
Ez teljesen jó eredmény, Gigabyte 660 alapon kb. ennyi!
(#7284) KaiotEch Én a Techpowerup oldalon szoktam megkeresni az aktuális kártyám tesztjét, ha van, és ott az Overclock eredményekből indulok ki. Bár az ott elért eredményeket az én kártyáim még sose bírták, mindig lejjebb kellett mennem mindennél!
-
Faterkam
addikt
Marcusa jól mondja, nem nézted a Gk104-es topikba linkelt képet, oda írtam fölé:
Valley emelt órajelen, 1175/1752 Boost 1240. (ez saccra, nem néztem, hogy ez a vége e, ennyi elég)Tehát a memória 7008Mhz-en megy nálam, és úgy ad 1931 pontot!
-
Faterkam
addikt
A Gigayte 660-hoz több féle Bios létezik, de egy kártyához csak 1 féle tehető fel. Annak idején engem is ezt tévesztett meg! Van 10-el, 20-al stb kezdődő. Csak olyat tehetsz fel ami neked is fent van. Pl: ha neked 30-cal kezdődik, akkor csak olyat tegyél fel, de ilyen, ennél frissebb nincs most!. Tehát szerintem, NE cseréld!
-
Faterkam
addikt
válasz
d@minator #7152 üzenetére
A GK104-es topikban ezt írták erre!
-
Faterkam
addikt
válasz
kriszute #7126 üzenetére
Van már sokkal újabb driver, de Afterburnerrel vagy Gpu-Zvel tudod nézni a hőfokokat, teljesítményt stb. szerintem nem driver lesz, de frissítsd legelőször!
-
Faterkam
addikt
Az egyik Giga, a másik Asus, egyiket jobban másikat kevésbé lehet tuningolni. Nem tudom mi lehet nálad. De egyszerűen megnézheted a Cpu limited. A feladatkezelőt elindítod, teljesítményfül, és játszol valami brutális játékkal. aztán játékba alt + tab és megnézed a Cpu grafikonokat, mit mutatnak, ha azt látni hogy 100% ment nemrég, akkor a Cpu korlátoz, a Gpiu-z nél meg látszik, hogy a Vga-t mennyire használja. Jobb ötletem nincs :/
(#7063) asdxv: Ez már szép, alap 660Ti eredmény (meg egy pici)
-
Faterkam
addikt
Én sem váltottam volna de.... Kaptam egy olyan lehetőséget, hogy ezt nem mertem nem bevállalni!. Féltem, de ezek szerint volt értelme. Azért is linkeltem be az eredményeket, hogy lássátok ti is. Kinek mit ér meg!
...és végre egy Gigabyte ami nem 40%-on pörög alapon 2D-ben, hanem 20%-on. Azért ez már más!
-
Faterkam
addikt
válasz
banderasz77 #6977 üzenetére
Heaven, Valley (ExtremeHd-ba), 3Dmark stb
-
Faterkam
addikt
GTX660Ti Phantom 52,4eFt ért, ha valakit érdekel! (76eFt-ról esett az ára)
-
Faterkam
addikt
válasz
marcusa #6969 üzenetére
Na ez az amit én sose értettem :/
Atom stabil tuning ( 1070/1696Mhz) hónapok óta, Grid2, BF3, Tom Raider, stb. Ma elindítottam a Heaven-t maxon, és pár perc után alapra állt a kártya. Hiába vettem vissza a Gpu/ram-ból, akkor is.
A TDP 118%. Ha feltettem 123%-ra ua, levettem 110%-ra amit régen is használtam, onnantól lefut 3x is... -
Faterkam
addikt
válasz
banderasz77 #6938 üzenetére
Ez csak érdekességképp néztem meg, de ezek szerint erre nem lehet alapozni :/
-
Faterkam
addikt
Nálam ez a stabil vége, de van itt olyan akinek ennél is jobbat/többet sikerült kihoznia!
-
Faterkam
addikt
Szerintetek +10eFt-ért érdemes cserélni a 660Ti-t egy 760-ra?
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Tuningnál, ha játék közbe, kb. 1h után a kép átvált 256 színre és megáll, fekete kép majd 2mp után alapra áll a kártya és megy tovább a játék kilépés nélkül, ez Ram vagy GPU? miből kellene visszavenni? Amúgy mindennel leteszteltem Heaven, Valley, ezt 1h GTA IV után csinálta. Utána még 1-2h játék, de nem jött elő megint. Legújabb Beta driver.
-
Faterkam
addikt
válasz
Bjørgersson #6383 üzenetére
Dirt 2, 3?
-
Faterkam
addikt
Most a legolcsóbb 770 98,5. Sajnos csak 1 év gar. Néha azért csökkennek is az árak!
De azért az vicces, hogy a 660Ti drágább mint a 760-as!
-
Faterkam
addikt
válasz
Bjørgersson #6345 üzenetére
Na jó, de az volt 78 is! Meg 66eFt-ért 760-as
(#6347) csoty: jójazazemesi
Nekem is most először az életbe Asus kártyám van, de simán venném az MSI 770 gaming-et
-
Faterkam
addikt
Azért ezt is nézd meg, nálam Ő a No1
-
Faterkam
addikt
válasz
#77081088 #6272 üzenetére
Nálam az Asus 660Ti max. 73c a Valley alatt, tehát teljesen ok! Megnézheted a legújabb béta driverrel is!
-
Faterkam
addikt
ASUS GTX660 TI-DC2-2GD5 GTX660Ti 2GB GDDR5 PCIE 54.284Ft Újra akcióóóó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest