- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
Sajnos itt is meglátszódik hogy az amd-vel készült Játékok elég gyengén muzsikálnak első körben bár ezeket javíják patch-el ,szóval egy kissebb rög csúszott a gépezetbe, szoftveresen nincsenek a toppon valamiért még most se na de majdalakul . de az hogy pont az ő hardvereiken szerepelnek a leggyengébben na az a szégyen
viszont a teszt az egy kicsit bűzlik hogy gyí3 procin megint minden frankó viszont amd 8xxx-el meg épp hogy megyeget na ez szerintem vicc akart lenni -
pipo112
őstag
mit mondjak szerintem igen szarul optimalizált játék lett a Thief pl : AC4 black flag komolyabb grafikával bír azt még se zabálja ennyire a rendszert és még szerintem szebb is lett
bár thief nek se rossz a grafikája meg jó játék csak ez az optimalizálás ejj na majd jön valami patch -
pipo112
őstag
válasz
Dark KillerX #7973 üzenetére
ez érdekes nálam a 6350-nel megy szépen néha volt akadás de adtam a procinak egy kis feszt és azóta megszünt
-
pipo112
őstag
-
pipo112
őstag
Hi pl:én tapasztalok némi csíkozódást ilyen dvi to dsub csatlakozással de nem zavaró ,de szerintem is ez inkább monitor függő
-
pipo112
őstag
#7808 erre esetleg valaki tud mondani valamit ? ez normális vagy nem ? próbáltam guglézni de okosabb nem lettem
-
pipo112
őstag
hi volna egy kérdésem a következő :
gpu-z ben szenzoroztam játék alatt a vga-t és találkoztam egy ilyennel ,hogy prefcap reason vrel - vop ez mit jelent valami bibi van a kártyával mert tök mindegy mit futtatok BF3 vagy egy heaven bench markot akkor is ezt mutatja .
csak ha fel rakom a vga-t max volt-ra+ max power targetre akkor is ezt írja mi ez vagy miért csinálja
itt egy képköszi a segítséget előre is
-
pipo112
őstag
azt hogy egy karit meddig lehet húzni mindig az adott vga határozza meg mindegyik különbözik hiába egy szalag és gyártósorról valóak .
azt hogy meddig bírod húzni a legegyszerűbben elmondva emelsz a mag óra jelén 20mhz-t így teszel a mem órajellel is és nyomsz egy tesztet a 3D vantage vagy walley teszt progival és haladsz felfele mindig hpzzá adva 20 mhz-t addig amíg stabil a kártya amikor már sok neki az OC jelzi kisebb anomáliákkal csíkózódás fehér pöttyök színek torzak ezeket figyeld vagy egyszerűen kifagy egy pillanatra a vga meg vissza áll alap órajelekre ilyenkor vegyél vissz 20 mhz-t és új teszt ha végig megy akkor stabil az OC és ilyenkor még ajánlott vissza veni 10-20 mhz-t a biztonság kedvéért hogy ne teljesen penge élen táncoljunk -
pipo112
őstag
Ez csak egy kérdés , estleg ha a vga-m tápellátását úgy biztosítanám hogy az egyik ág menne a tápról a másikat meg molexről javulhatna a kari teljesítménye ? Jelenleg mind két 6pin a tápról megy de az egy osztott 2x6pines csati .
azért kérdem mert a lapom az csak 4+1fázist tud nem a legjobb a táp ellátása a válaszokat előre is köszönöm -
pipo112
őstag
Jóreggelt na tegnap este teszteltem mit bír a vga-m ,akár hogy is de sajnos el kell fogadjam én Sajnos egy gyengébb példányt kaptam ,Nyílván tesztekre a palit válogatott darabokat küldött mert ott gpu órajelen 13% míg memórija jelén 17%-os túlhajtást tudtak el érni Max . Az én esetemben a Max az gpu 6% memórija pedig 8% ami nem rossz főleg úgy hogy alapból magasabb órajeleken pörög mint az asus.
így beállítottam egy biztonságos 5 és 7%-os oc-t ami gpu-z-ben nézve gpu alap 1056mhz memória pedig 1627 MHz Valley teszt pon így 1705 lett 1680x1050-ben minden extrém beállításon és meg van a bodottá
(remélem ez a kari nem fog behalni) mint az asus pedig azt is csak teszt erejére húztam meg amúgy gyárin játszottam -
pipo112
őstag
Hali lenne még egy kérdésem.
teszteltem a VGA -m a frumark-Al és Max 17 fps én ment 1680x1050en szaggatott nagyon viszont a 3Dmark Valley teszt lement simán és hozta is a nomális pontszámot 1710 ez utalhat VGA problémára vagy csak valami szoftveres gebasz lehet frumark verziója 1.9.1 -
pipo112
őstag
Nem rossz alaplap az fx 4100 Al szerintem jó lesz de azt tudni kell róla hogy ez a lap egy irodai gépbe szánt lap extrém tunningokat nem kell vele művelni nekem a procit 4;1re fel bírta húzni de tovább nem lehet vele menni mert szétrobbanának a lap vrm ramjai meg gyenge a lap tápellátása csak 4.1 es
de mondom nekem most is simán megy a bf3 ultrán átlag 60-70fps + AC Black Flag 35 - 40 fps minden maxon és jelenleg ez nekem elég de Azért. Spórolok egy m5a97evo r2.0 ra vagy 99fx evo r2.0ra de az még. Pár hónap mire meg lesz -
pipo112
őstag
válasz
marcusa #7686 üzenetére
most 1627-én szépen ment a AC Black Flag alatt minden maxon, lehet felmegy az 1700mhz-re is, a gpu-t nem bántom tovább nem rossz az a +5% így 1056mhz az alap frekije ,egyébként magasabb mem órajel dob az fps-en vagy azon csak a gpu órajele javít ?
a mhz-ket a gpu-z ben néztem -
pipo112
őstag
válasz
marcusa #7684 üzenetére
Saját progijával húzom nem tud kevesebbet mint az AB mert az AB -ben is csak 60mhz-t engedet a gpu órajelen ha fel vittem 70re akkor már fagyott de este meglesem a nem órajelet most 1627-én szépen ment a AC Black Flag alatt minden maxon lehet felmegy az 1700mhz-re is a gpu-t nem bántom tovább nem rossz az a +5% így 1056mhz az alap frekije
-
pipo112
őstag
Hali próbátam húzni egy kicsit a vga-n csak hogy megnézem mi az amit ki lehet belőle hozni de itt csalódtam mert a gpu órajelén csak 60mhz-et enged utána ha 10 MHz-el is emelek 5p játék után már ki is fagy amit láttam fórumokon reviews-ben ott azt írták kb 120-130 mhz-t lehet rajta húzni nem értem nálam mért csak 60mhz a Max lehet az alplapom gyenge hozzá vagy csak a VGA gyárilag egy gyengébb példány a konfigom az adatlapomon a VGA az egy palit jetstream gtx 660ti a válaszokat előre is köszönöm
-
pipo112
őstag
Na tesztelgettem az új vga-mat azt kell mondjam jobban tetszik mint a régi asus-om ,ez a jetstream nekemsokkal stabilabbnak tűnik és szerintem nagyobb is a tunning poteciája .
Gondolom az asus gyárihibás lehetett ezért se éreztem stabilnak de így Utólag Örülök hogy ilyen hamar kidobta és elszált az örök szilícium mezőkre. Annak megint Örülök hogy ezt kaptam helyette és hála az égnek 4 hét alatt le is ment a cseregari rendesek voltak az üzletbenpedig aggódtam hogy nem így lesz.
amit tapasztaltam az elmult 3 napban az jó a VGA csendes hűvös ,gyors és jól tunningolható bár ennél a példánynál nem érzem az oc szükségét mert AC 4 Black Flag ki maxolva simán megy mint kés a vajonp
-
pipo112
őstag
Kellemes karácsonyt és játékban gazdag ünnepet kívánok mindenkinek
-
pipo112
őstag
Hali akkor ittsenki nem hasnál ilyen palit jetstream karit?
-
pipo112
őstag
Sziasztok végre meg kaptam a cserekártyám ami egy palit 660ti jetstream lett esetleg valakinek van ilyen típusú karija , azért kérdezem mert nem ismerem és kíváncsi lennék véleményre , tapasztalatokra hogy mit bír mit nem ,és hogy menyire lehet húzni és érdemes-e használni a hozzá kapott thunder Master progit vagy inkább az AB-t használjam az msi-től
a válaszokat előre is Kösz mindenkinek -
pipo112
őstag
Hello na kaptam választ az üzlettől a vga-vál kapcsolatban azt írták mivel hiányzik egy smd kondi a pcie csati felett így csak feltételes a garancia vissza küldték az asusnak majd ők döntik el hogy cserélik vagy javítják de lehet egyikse mert sérült A VGA mondtam nékik én csak betettem a helyére és használtam amíg működött semmi sérülést nem okoztam a kártyának ha hiányzik is az gyárilag nem volt rajta de az elmondásuk szerint nem ez okozta a VGA hibáját ettől még müködnie kéne ezért feltételes a garancia szép mi
hát grat az üzletnek hitvány banda a másik küldött képeket de az lehet akár milyen VGA mert a képen semmi jel hogy az enyém lenne gondolok itt sorozat számára
vicc hogy ilyen üzletek még vannak -
pipo112
őstag
-
pipo112
őstag
tegnap bf3 közben behalt a vga-m
egyszer csak felpörögtek a ventijei újraindult az egész rendszer azt többé nem volt kép .
ha teljesen áramtalanítottam a gépet akkor utána boot képig eljutott azzt kb 40 mp után ismételten elment a kép azt restartolt a masina.
valaki találkozott már ilyennel?
ma küldtem vissza gariba azt mondták látatlanban hogy cserélik nem igen szoktak javítani
remélem gyorsan lezajlik a gariztatás nem akarok 2-3 hétig várni
és ha csere remélem lesz ugyan ilyen mert jelen kinálatukba van 660ti csak mind kettő gyengéb egy picivel az enyémnél -
pipo112
őstag
az asusok nagyon jók csendes és tuning barát vga-k én is azt vettem 59e-ért az oc -t és nem bántam meg még nem is húztam rajta csak a gyárin használom de szépen visz mindent igaz 1680x1050 ben de nekem ez elég
volt hogy 1300 mhz-ig húztam a procit meg 6080ig a memoriát akkor is hiba mentesen ment tovább nem mertem húzni nem tudom mi a max amit még el bír de lehet majd kísérletezek -
pipo112
őstag
sziasztok mi ez az asic quality ?
nálam 83,7 % -
pipo112
őstag
Nálam 78,2 a max fps 1686 ot adott tegnap este új driverrel
-
pipo112
őstag
Na akkor este fel is tolom
-
pipo112
őstag
akkor a geforce experience-t felejtsem el ? Esetleg az nv vezérlőben állìtsak valamit a bf3 nál vagy azt inkább hanyagoljam ?
-
pipo112
őstag
Üdv fórum társak az lenne a kérdésem , a napokban tapasztaltam hogy elég nagy az fps drop-om bf3 multiban 64-es szerókon ma néztem strike at karkandonaz amcsi base-nél van hogy beesik 30ra de átlag az 60 körül van a pálya többi részén . De gulf of oman-on is van lemegy 50re meg fel egész 90 ig ezt hogy tudnám kiküszöbölni jelenlegi beállìtásom a gforce experience 1.6.1 es optimális beállìtása a vga-n csak a gyári tuning van . A konfigom az adatlapomon a válaszokat előre is
-
pipo112
őstag
így már azért játszható volt ritkán akad átlagban meg volt az 50 fps a 64-es pályán néha beesett 30 ra de az alá nem ment
-
pipo112
őstag
ok egy kis off topic
ma megint teszteltem a b4-et egész jó lett az eredmény úgy néz k EA-nál dolgoznak ezerrel mert ma is jött egy 54 mb-os frissítés
de most már optimalizálódni látszik a helyzet cpu kihasználtság olyan 70-80%
a vga-t még most sem gyűri teljesen de alakul a molekula
de a javulásba lehet bele játszik az is hogy tegnap felraktam a legújabb net frame work-ot 4.5 hozzá minden frissítést
képek
ez gpu tweak log file ezen látszik mennyire használta a vga-t érdekes ugrálás van 45% 75% között -
pipo112
őstag
el szomorodtam 30 max fps fraps-al mérve ez gáz de valamiért nem is használja a vga-mat
néztem gpu tweak max használat 45% -
pipo112
őstag
Na ma jött egy frissìtés a bf 4-hez mely tartalmazott 1 2010 c++ meg valamit amit viszont nem ìrt
Teszteltem is 5 perc erejéig auto setting minden high és kb 50 fps bár volt amikor beesett 30 alá de mind ez csak sacc mert nem mértem, de majd este!! -
pipo112
őstag
azért ez nem egyszerű főleg ezért
http://www.bf4blog.com/battlefield-4-pc-system-requirements-released-dice/ok lehet a 6 giga ram kevés de medium szinten akkor is normálisan kéne mennie az é konfigommal erre még low -on se megy
ez xar vicc EA-RS
mert itt jön a kérdés akkor most mikor hazudtak amikor kijelentették a rendszer követelmény vagy majd most fognak össze vissza -
pipo112
őstag
válasz
marcusa #6710 üzenetére
procit azért nem lehet kevés mert van akinek megy rendesen ilyen konfiggal de van akinek i7 4xxx -el s e megy szóval ezért én voksolok az optimalizálatlan motorra és mire alpha lesz addigra ezek el tűnek de az tuti hogy ultran nem fogom tudni játszani de egy egészséges high szintre azért számítok
viszont ez most jött , na ez komoly -
pipo112
őstag
na ma néztem újra bf4-et hát ugyan olyan
közben csekkoltam vga használatot és érdekes dologra lettem figyelmes
a kártya nem melegedett egyáltalán 45c volt
vram használat 1500 max a kártya használat 40% max
bf3 alatt mind ez
67c
1700
99%
fura mi ? szerintem ez a tuti motor hiba és javítva lesz , néztem forumon sokkal komolyabb konfigokkal rendelkezők is panaszkodnak a batlelogon -
pipo112
őstag
na ma néztem újra bf4-et hát ugyan olyan
közben csekkoltam vga használatot és érdekes dologra lettem figyelmes
a kártya nem melegedett egyáltalán 45c volt
vram használat 1500 max a kártya használat 40% max
bf3 alatt mind ez
67c
1700
99%
fura mi ? -
pipo112
őstag
én teszteltem ma is a bf4-et de ugyan az pedig feltoltam a beta drivert is azt semmi változás (na jó egy kicsit játszhatób lett de ugyan úgy laggol ez az EA sara nem a vga val van gáz vagy proci !!
néztem nv forumon volt akinek 660ti-vel ment simán full hd-ban 6 fps -el i5 2500-al
a másik meg írta neki i7 3540-el nv 690-el új beta driverrel is laggol szal majd ha kijön a rendes game akkor kell megnézni hogy fut vagy vagy nem fut EA-rs új alkotása (betudják normálisan optimalizálni vagy nem fb3 motor nesze neked )iróniát félre dobva azért kíváncsi vagyok most akkor hogy fogja vinni a konfigom mert egyenlőre nem akarja
de az ajánlott szerint simán vinnie kéne high beállítással -
pipo112
őstag
bf4 et a 660ti -nak vinniük kell ez csak ami lezajlott az első pár napban grafikai motor hiba i7 es meg 7950 karikkal is ezt csinálta tuti javítják folyamatosan meg az nv dolgozik a megfelelő driveren
-
pipo112
őstag
komoly az ipon akcio
-
pipo112
őstag
valószínű csak jövőre lesz új nv széria
nekem is volt ati kártyám és volt hogy éreztem driver hibát és nem tetszett igaz nekem a 6xxx szériám volt ami köztudott hogy nem a legjobb széria volt se nagy fejlődést nem hozott meg ahhoz képest zabálta az áramot de rossznak se mondanám csak kompromisszumok sokasága kellett hozzá amit én másfél év után meguntam és vissza tértem nv-hez amit nem bántam meg -
pipo112
őstag
az amd akkora ár csökkenéssel nem fog jelentkezni ahogy elnéztem de az új széria biztos befolyásolja majd az árakat amúgy meg bolt függő lesz ki mennyit enged az árból .
csak kérdés az a mindig nyavalyás amd driver azt meg tanultak e csinálni + hogy az nv-nek erre mi lesz a válasza -
pipo112
őstag
válasz
Attix82 #6628 üzenetére
én teszteltem tegnap és tök mindegy hova raktam a grafikát low -ultra vagy levettem a felbontásból , mondjuk nekem a max amúgy is 1680x1050 , mindenütt akadt és ugyan úgy mintha semmi nem változott volna szal driver kell meg szerintem maga frostbite 3 se teljesen kész az tuti ! ok hogy komoly grafikai teljesítmény + proci kell de amit megeszik ez a game jelen pillanatban az embertelen "abnormális"
-
pipo112
őstag
hali mindenkinek akad a BF4
mert akármilyen beállításra rakom akad elviselhetetlenül
tök mind1 low vagy high vagy auto settingsen van
konfig adatlapomon -
pipo112
őstag
válasz
banderasz77 #6469 üzenetére
nekem is ilyen van tuti vétel húzni is lehet szépen
-
pipo112
őstag
válasz
Dark KillerX #6061 üzenetére
hali igaz nekem 6350 es procim van ami csak 6k-val kerül többe de azzal egy 660 oc-és ti -ot hajtok és tökéletesen eleég neki a proci igaz a 6350 jóval erősebb mint a 6300
-
pipo112
őstag
én azzal hajtom és bőven elég neki kihajtja belőle az utolsó szuszt is
ja és medikerbe vettem ami 2 k val olcsobb volt min az asus 7870 dc2u és 2 nap alatt nálam volt a kari ilyen van nekem is megbízható az üzlet segítő készek és gyorsakhttp://www.mediaker.hu/product_info.php?cPath=17_72_135&products_id=2077&osCsid=a3ak3nvjjkksc0jfnrf19vf6e6
-
pipo112
őstag
sziasztok volna 1 kérdésem az új asus gtx 660ti dc2og -és kártyámmal a battlefield 3 auto detect-je a videó settings-be 1-2 dolgot ultrára de a nagy részét medium-ra lövibe a beállítást miért van ez nem vágom keresgéltem fórumokon de nem találtam semmit mi okozhatja ezt
a procim egy fx 6350 , mem. 6gb 1333 a lapom asus m5a78l-m/usb3
az előző procimmal ami 1 phenom 2-es 840 x4 es volt a vgam 1 6850-es ati azzal az auo detect alapon mindent high ra rakott
gyakorlatilag a mostani configom 10x jobbvalakinek valami ötlete vagy esetleg találkozott már ilyennel
a válaszokat előre is köszi
-
pipo112
őstag
sziasztok 77c bf 3 alatt az normális ventik 55-60%-on pörögnek a kari nincs tuningolva asus 660 ti dc2o 1046 mhz boost clock
a válaszokat előre is köszi -
pipo112
őstag
sziasztok ma jött meg az új szép és bika asus 660-ti dc2o 2gd5 -ös karim
és lenne egy noob kérdésem
hogy használjam a gpu tweak-et mert nem igazán vágom meddig lehet húzni vagyis ami még biztonságos
le egyszerűsítve mik azok az értékek amelyek a kariból ki hozzák a leg többet és biztonságos !!a válaszokat köszönöm előre is
a konfig amibe jelenleg használom az mb asus m5a78l-m/usb3
cpu amd phenom2 840 x4 3, 2ghz
ram mushkin 1333mhz 6gb -
pipo112
őstag
sziasztok csatlakoznék a klubhoz a mai nap vettem én is egy asus dc2og-és 660ti-ot
kiváncsian várom mit mutat a konfig amihez vettem a köv. : mb asus M5A78L-M/usb3
cpu amd fx 6350
memória mushkin dd3 1333mhz 3x2 gbremélem szépen fognak együtt muszikálni
olvastam más is járt már a másik oldalon és nem volt megelégedve hát 1 év 8 hónap komprumiszumok tucatjai után én is ezt mondhatom ,elötte cak nv -ém volt és nagyon elégedett is voltam mind 2 -vel soha nem éreztem hogy gyenge lenne a vga- m
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest