- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
1680X1050 max. szűrők nélkül pontosan azért, hogy megkapja a kellő terhelést. Pl.: Clear Sky, tudom hogy megfektet mindent, de ahol a GTS-em elvérzett ott a GTX is meghalt, igaz jobb volt az FPS szám.
Crysis, ahol 15-17 fps GTS-el, ott 22-26 ritkán 27 a GTX-el. Rövid időre volt nálam, így csak ezt a kettő gamet tudtam kipróbálni a legújabb nv driverrel. Ráadásul sokkal hangosabb és melegebb. X16-on ment a sín az everest szerint, ilyesmi probléma nem lehet.
Xp-n ismerősnél E8500-al 30fps alá nem igen esik...driver gond lehet szerintem vagy valamit elbaltáztam. -
keszegduda
őstag
8800GTS 512 után kipróbáltam egy GTX 280-at és valahogy nem igazán láttam gyorsnak, észrevehető kb.60-75% plusz teljesítményt kaptam, de 2x sebességre számoltam volna.
Elképzelhető hogy egy i7 860 nem elég neki alapórajelen vagy win 7 driver nem okés? -
keszegduda
őstag
válasz
Dj Dekko! #7697 üzenetére
Driver szinten lehet gondok vannak vagy éppen butítják szoftveresen?
A több GPU-s megoldás soha nem volt még 100%-os(1-2 alkalmazást kivéve), akár milyen szoftveres vagy hardveres úton megvalósított az adott SLI/CF egy ideig nem lesz nyerő a driverek miatt, persze valahol egész jól skálázódnak.
Pedig a nyers erő benne van... -
keszegduda
őstag
válasz
TazLeacher #7325 üzenetére
Mondtam, hogy lezárom a dolgot (ne keverd más véleményt hozzám a vistáról) , pedig nem vagyok olyan aki csak úgy beletörődik a dolgokba, de ez nem éppen az a topic és egyáltalán miért kell ekkora vitát nyitni ez miatt?
Használd egészséggel a vistádat...de én nem kérek belőle köszönöm, majd ha lesz legalább SP2 hozzá, talán akkor upgradelek. Ennyi, komolyan mint az oviba vagy NV vs. ATI szindróma.
Ezen kiakadni... -
keszegduda
őstag
Lehet hogy az apróbb beállítások és kisebb-nagyobb frissítések talán megteszik jótékony hatásukat, mert amikor kipróbáltam kezdetek kezdetén, nagyon gyerekcipőben járt, de amíg nincs legalább SP 2, addig nem látom értelmét. XP sem az igazi, de talán számomra stabilabb. Ezzel talán fejezzük is be mert soha nem lesz vége...
-
keszegduda
őstag
válasz
TazLeacher #7304 üzenetére
Annyi hogy játékra nem valami jó, azon kívül eszi a memóriát feleslegesen, sokszor sweppel a gép, sok a felesleges opció/lehetőség (amit kötve hiszek hogy ki is használod 100%-osan) stb., tudom hogy be lehet állítani finomhangolni, de akkor már egyszerűbb egy XP-t használni ha már szénné butítod...DX10 stb., mind csak duma, semmi gyorsulás nincs hatására, sőt...(1 max 2 kivétel nem mérvadó)
Egyébként arra akartam kilyukadni hogy nem alkalmas játékra, sokan panaszkodnak a fórumban, hogy nem olyan gyors mint az XP sőt sokan visszatértek...GTS SLI-vel talán nem Neked kellene letámadni... -
keszegduda
őstag
válasz
constantyne #7299 üzenetére
Nem hinném hogy GT-vel 30fps felett volt a képkockák száma, néhol a GTS-emet is fogta, főleg a végefele...kell idő a drivereknek és egy halom patchnek. Ugyan ez volt a crysis megjelenésekor, jó ha ment 8800GTX-en, azóta egész sokat javult. Vistát egyenesen a kukába kellene dobni, talán lesz értelme ha kijön hozzá az SP3, jobban jársz XP-vel pedig az sem az igazi.
Egyébként pedig a Warhead jobban fut nálam mint az alapjáték. -
keszegduda
őstag
Ezt sosem értettem meg eddig hogy miért csak a markra verik magukat, ráadásul ezt a 4 meg 2 magos proci kihajtja avagy sem téma szintén zenész...3d markban a több magos proci esetén több pontot ad, de játékban nem sok + fps...
A GT260/280 egy továbbfejlesztett G80-nak mondható vagy egy teljesen más alapokra épül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest