- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Hogy magamat idézzem:
"Egyébként sose volt 180k normál kereskedelmi forgalomban a gtx, inkább 130k"Szóval, hogy ON is legyek: a GTX 280 $649 (100 595Ft) lesz, a dolgok állása szerint. Az általában 649 euróból lesz szép magyar forintba átkonvertálva, ami nem kevesebb, mint 156 400 Ft. (Mondjuk most a dollár nagyon mélyponton van, szóval bízzunk benne, hogy leszoknak róla, hogy 1:1 be váltsák dollár-eurót). Szóval kb tegyük fel, hogyennyibe fog nálunk kerülni a kártya az elején. Az első pár darabot simán ki fogják megint rakni 190eFt -okért. Nna most akkor a normális ára 190k, vagy 150k lesz?
-
alien_
őstag
Megvettél egy $699-ért debütáló kártyát 184 260 Ft-ért. Gratulálok.
Az első pár országba érkező kártya mindig drága, de a reális, hivatalos árazáshoz hogy semmi köze, az is biztos.
De igazad volt, rosszul fogalmaztam, én alapból nem is foglalkozok azzal, hogy mennyivel próbálják behúzni az embereket a kereskedők amikor még csak pár hetes egy termék, és nagyon ritka, én onnantól számolom az árazást, amikor beáll normális értékre, az ilyen extrém, +50 ezres árazásokon maximum csak a fejemet csóválom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest