- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
keszegduda #22373 üzenetére
Turboval (3,5GHz) elégnek kéne lennie pedig. Milyen felbontáson tolod? Meg mondjuk ez játék függő is, mennyit gyorsul nem csak driver.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
keszegduda #7698 üzenetére
Érdemes lenne a 178.13 helyett a 180. as felrakni a vistax64 ..oprendszeremhez a Gx2 nek?
FarCry miatt is?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
keszegduda #7329 üzenetére
Nagyon félreértettél valamit. Azon akadtam ki, hogy olyan dologról mondasz véleményt, amiről elképzelésed van maximum de tapasztalatod 0. Simán lesz@roztad a Visát, és játékra alkalmatlannak tituláltad, amikor amximum mások (értelmes) hsz-ére hagyatkoztál...ezzel csak az a baj, hogy az ilyen jellegű "tapasztalat" ragadós sajnos...
Abban viszont igazad van, hogy olyan, mint az ovi...láttál már olyan embert, aki beszélt már olyan valakivel aki hallott már olyanról, aki használt Vistát. Ez alapján véleményt alkotni tényleg olyan, mint az oviban. És igen, nem ide való, de remélem más kérdésekben nem így alkotsz véleményt...LEZÁRVA!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
keszegduda #7307 üzenetére
Tisztázzuk először is: eddig 1 db GTS-el használtam és C2D 3,6Ghz-el, és teljesen jól működött. Ha jól látom hasonló géped van...
Te mennyit használtál Vistát? Mert én hosszú évekig Xp-t, és amikor váltottam akkor E4300-asom volt alap órajelen és 8600GT-m. Azóta használom, és teljesen jól működik. Annyira birom, hogy direkt lehet szídni valamit. Zabálja a memót...
Soha az életben nem volt még 2 Gb-nál több ram a gépemben és egész jól elvagyok vele.
Játékra használhatatlan? Érdekes, akkor én biztos nagy másus vagyok. Ja, és finomhangolás? Lehet én vagyok a hülye, de én nem piszkálom az OPrendszert. Minden simán megy rajta...
Az meg, hogy mutassak olyan dolgot, amit Vistán lehet, Xp-n meg nem...ebből a szempontból tökmind1, hogy van-e ilyen dolog. Vagy ha nincs (tehát ugyan olyan állításod szerint), akkor azért sz@r mert nem tud olyat, mint az XP nem?sokan panaszkodnak a fórumban, hogy nem olyan gyors mint az XP sőt sokan visszatértek...
Ez aztán a komoly indok. Erre meg azt tudom mondani, hogy sokan meg itt a fórumon is használják. Csak azért mert én nem írom be mindenhova, hogy nekem semmi bajom vele, ez kicsit kevésbé feltűnő, mint az az X ember, aki mindenhol elhordja minden sz@rnak.
Egy dolgot biztos tudok a Vistával csinálni, amit Te az XP-ddel nem. 180Gb-os particióra 16 perc alatt komplett rendszert telepíteni...
MOD: OFF
-
KTTech
veterán
válasz
keszegduda #7307 üzenetére
Tudom, nem Vista topic, de a memóriát nem feleslegesen eszi, hanem gyorsítótárnak használja... azért van a gépben a memória, hogy használva legyen, nem? Swap-elést én nem vettem észre többet, mint XP-nél, de a gyorsítótárazás dolgoztatja a HDD-ket, az biztos.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
keszegduda #7302 üzenetére
Komolyan mondom...mi bajod van a Vistával? Több, mint 1 éve azt használom, játszom rajta, netezek, ez-az, amaz, mint bárki más, és soha nem volt vele bajom...leírnád pontosan, hogy mi vele a problémád, ami miatt ki kell dobni a kukába?
-
constantyne
csendes tag
válasz
keszegduda #7302 üzenetére
simán highon, sp2-es xp alatt megvan a 30 fps
most így azér annyira nem
-
válasz
keszegduda #6237 üzenetére
Azért az még messze van. Lesz itt szerintem 50-ért is 280 gtx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest