- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #13781 üzenetére
A 250 méter az milyen táv? Olyan nincs is. A negyed mérföld 403 méter...
Ma megint érdekes hackerbe botlottam. Egy csávó végig tankmode-olta az egész pályát egy Mazdaspeeddel, majd mivel lenyomtam, nekiállt ripacskodni, hogy én vagyok a hacker...
Az érdekes az volt, hogy a Mazdája 380 körüli gyorsulással bírt, az én Nissanom meg 440-nel. De én vagyok a csaló. Aztán azt írta, hogy Ő amúgy level60-as, csak "lejött" ide a level10+ szintre hackereket vadászni. Gyáááá......
Ez a chikane-on volt, a másik accommal játszottam... -
GrotESC
aktív tag
válasz
sunny84 #13727 üzenetére
Jelenleg is van Aston Martin, méghozzá a Vanatge V12. A kérdés az volt, hogy ezek közül melyiket.
tatabike: nekem van mind a kettő, de egyik sem annyira jó szerintem. Mint már írták előttem A osztályba a Lamborghini Murcielago LP 640 illetve 650 roadster, valamint a BMW M3 GTS ami nagyon ott van. 1,8M; 1,9M; 1,8M igc/db áron.Szerintem.
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #13430 üzenetére
Jól mondod, mi már nem mai csirkék vagyunk a játékban..., csak próbáltam közzétenni azt, amit az elmúlt 2-3 napban tapasztaltam...
Régebben divat volt, hogy az újonnan bevezetett pályákon több volt az értékes nyeremény, próbáltam jó pár körig a Luna Circuit-ot, de azt kell mondjam, erről a jó szokásukról is leszoktak....
-
Robokutya
senior tag
válasz
sunny84 #13430 üzenetére
Gyertek star trekezni ott nincs csaló azt kapod a pénzedért amit akarsz vagy KIFARMOLOD a hajót vagy megveszed
Mos unalmamban kiforgattam a Facebokos BMW-st robokutya2 azzal tolja majd
Ismét addig fajult a dolog nálam hogy csak gyémántozok azt ha úgy érzem hogy van pár jó verda alattam komolyabbra forgatom a dolgot Talán ha nem leszek teljesen STO függő inkább őket pénzelem. -
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #13294 üzenetére
Menő...
Kérdés. Nyertem egy race féket, gondoltam fölteszem a D-kategóriás Eclips-re. Erre azt jelzi, hogy ha fölteszem, a handling kivételével minden stock értékre fog lecsökkenni. A gyorsulás 340 helyett 140 lesz, az overall is 300+-ról 201-re fog romlani, meg ilyenek. Ez valós, vagy csak bug? Nem mertem feltenni, hátha később még jól lesz valamilyen verdára.
-
Norwich
tag
válasz
sunny84 #13285 üzenetére
Köszi a választ!
Hát végülis jobb árban mint a sima
Bár nemtudom h költsek - e rá.
Az APEX szerveren van egy Accom a régi az teli van SB - s kocsikkal.
Szerintem kezdek most egy olyat amit nem SB - s kocsikkal rakok tele.
Bár még maradt egy kis SB - m azt elköltöm valamire
Akinek van kedve vegyen fel:
APEX EU: BURNBOSS
CHICANE EU: FCKINFAMOUSMost perpill a CHICANE Serveren vagyok többet ezt kezdtem most!
-
-
SylarHUN
senior tag
válasz
sunny84 #13071 üzenetére
Valóban eléggé hanyagolom a játékot.
Most a régi Ps2-n nyomom a Gran turismo 4-t.
PC meg az ACR-t.Nem, még nem adtam el.
Nem keveset kérek érte, ezért nem olyan 1xű a dolog.Fejembe vettem, hogy veszek egy PS3-at, Gran turismo 5-el. DE...... az asszony máris közbeszólt, hogy inkább fogakat kellene csináltatni neki azon a pénzen.
Úgy hogy valószínűleg maradok a PC és a PS2 világában.
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #12912 üzenetére
16 foglalt garázshelyem volt, mikor elértem a 60-as szintet, gondoltam veszek egy autót az új helyre..., de nincs új helyem....
Na, ettől meg végképp röhög a vakbelem:
"And remember that higher level players will not only have better drop rates of any car parts, but also a better chance of getting those rare Ultra performance parts and Skill Mods!"
szerintem ezek az amatőr, pénzsóvár f@szok ha letudnák ezt programozni, akkor se tennék meg.
Egy ujjamon meg tudom számolni, hány komolyabb cucmók esett idáig level 60-on... -
Micsurin
nagyúr
válasz
sunny84 #12709 üzenetére
az a baj hogy elég sok igc-t adna ha eladnám mert egyébként csak ez a 2 van jelenleg de a shaterben csak az alap cucok vannak amiket hozzá kaptam mert az rx-8-ba szereltem 3 kulcsos motort és 3 kulcsos sebeség váltot ezzel igy nagyon megy ugy hogy az evo hát nem tudom..
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84 #12486 üzenetére
A versenyautókért jár a piros pont, ha igényes. A tied igényes, bírom a gépeidet.
Alakul a no2. Hondád, amit utóbb vettél? Tudod fejlesztgetni, építgetni, vagy mi van?közben:
Ki is van fizetve , de nézegetem most a UPC akciós bekötését Győrben.... Az se szar, a TV csatornái is jók meg az internetjük is. Nem emiatt akadt az NFS, az tuti -
Underground2
tag
válasz
sunny84 #12452 üzenetére
de viszont ha jó kocsit akarsz, akkor valamennyit fel kell tölteni mindenképp?!
meg gondolom a legjobb tuningok is boost-ért vannak?!
vagy ezeket valahogy meg lehet szerezni a játékba is?
meg úgy nézem h 8000 boost 6k-ért, nem a legolcsóbb,
és annál még több kellene!
Ti mennyi pénzt toltatok bele eddig a játékba? kb... -
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12370 üzenetére
Azért létezik ilyen (utcai) verseny verzió is, tehát most kivételesen csak a valóságot másolták, bár az is eléggé eltúlzott. Íme: 911 Carrera RS 1, 2, kicsit másképp, és a hagyományos.
(#12377) chris1997
Nagyon jól sikerült ez a R8 LMS, megvan már?? Érdekes lelépett a puderes képű + ahogy olvasom Drew is elhúz (ha elhúz) és elkezdenek tudni autót tervezni. Érdekes!
És ahogy nézem hasit rendesen és tapad, ahogy kéne neki. -
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12276 üzenetére
Ez nem a top 10, kizárólag a leggyorsabb autók vannak összeszedve a listáról!
Akinek kedve van hozzá, összeírja.(#12278) F22Reventon
Miért, nagyon jó futamokat lehet menni bármelyik IGC-s géppel is, meg ki is lehet lépni a lobby-ból, ha túl sok Zonda-val, 911-el, stb.-val sorsol össze. -
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #12276 üzenetére
Az tényleg kimaradt meg gondolom A-ban az Elite CCX-re gondolt mert a normál CCX jóval keményebb, bár azt általában ki szokták felejteni a top autók közül de én még próbálkozom odatenni a legjobbak közé, ha sikerül. És még ott van a nagy Nismo is amit annyira szerettek ahogy látom és valamiért a Reventon-t se emlegetik annyira pedig megy az is ha jó kezekben van(sajnos az én kezemben még nincs) ahogy látom.
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12151 üzenetére
Ja a sárga brutális (elvileg nem változtat a „gyári” beállításokon) az egyforma értékek miatt (motor, turbó), bár van jobb vegyes-felvágott színsort. Az viszont nagyon meglepett hogy utcai cuccal a tiszta sárga volt a leggyorsabb (pedig próbáltam vagy 6-7 fajtát magasabb stat, stb.), igaz kanyargós pályán néztem nem tudom hosszú autópályáson milyen, oda valószínű azért lassú lenne.
(#12152) SylarHUN
Jó pofa, szeretem ilyen videókat. -
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12119 üzenetére
Nem nagyképűségből, de ezt is meg lehet futni úgy hogy a GT2-ben nincs is NOS újratöltő amitől + 1–2-öt még el lehetne tolni.
Ami ott nagyon megy még a másik profilban az RS 4.0 (alsó) ami, ha jól emlékszem nitro mentes idő, mondjuk összefutottam multiban Kaki-val aki GTS-el 1.50-et ment hasonló paraméterek mellett. A Zonda talán még jobbat menne csak hiány volt N2O-ból és abban sincs újratöltő pedig az nagyon kell bele, bár sosem hajtok a jó időkre, általában csak 1-2-3 tesztkört futok SP-ben.Más: Valaki kapott már 3*os perfect start-ot és RPM-et és ha igen merre, mert az is nagyon kéne.
(#12116) SylarHUN
A Nismo szerintem most a legjobb nem olyan csicsás, azért egy rajtszámot elviselne még, ha már szanaszét tuningolták. -
NFree
addikt
válasz
sunny84 #12105 üzenetére
A nismo szerintem lendületes de kanyargós pályákra nagyon jó, ott igen is versenyképes , de egyenesbe nagyon karcsu igaz az enyém bolti cuccos , még a 700 as statot sem übereli , , de összehozhatnánk valami nizmo-os futam sorozatot , mert élvezetes vele menni. én még messze vagyok az 1.50 től is a cinegével. de majd egyszer ha minden összejön.
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84 #12106 üzenetére
új turbó, új váltó az MP4 lejátszómban, úgyhogy begördülök az autópályára, a lion's challenge-re én is. Nem oda terveztem az autót, bizony meg is látszik, de 1:49 alá befutok én is. Azon túl... a fene tudja. A lyons 201-et várom nagyon, nekem az egy legendás pálya, ott szeretnék dobbantani egyet. mondom, új a váltó, új a turbó, 6 cuccból 5 ulta, abból 4 tuned , 1 sport, a gumi csak pro tuned, szóval már élvezet menni a Mclarennel. Ha jól sikerülnek a futamok, akkor talán egy fekete ablak is kerülhet a gépre, de azt csak az arra érdemes autók kapják, nálam így megy.
-
NFree
addikt
válasz
sunny84 #12093 üzenetére
Gratt az időhöz, kiprobáltam , nem mentem jobb időt mint te, de öszinte leszek ez ide kevés sajna, szerintem . én a szar kis nismommal mentem 2 percet a nagyok nem néztem még de tuti 1.50 alatt mennek. és oda kevesek vagyunk a nismoval , kár érte pedig nem rossz kocsi.
, Még a centrálon akarok menni 1 et de ma nincs bent -
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #12093 üzenetére
Ha jól emlékszem 4 kékkel kezdődik a tiéd akkor érthető az 1.59-es idő. Gondolom ezt az autót nem lehet úgy építeni, hogy bírja a nagy tempót tartósan mert ahogy láttam eddig úgy építették, hogy a rövid padlógázas szakaszokkal tarkított versenyeken eredményes. Ide már szerintem kell a minimum 6.0 liter
-
Beeerka
aktív tag
válasz
sunny84 #11656 üzenetére
Igen, így lenne... 2 mail címen, 2 profilt akarnék egy kalap alá venni. Lakótársam abbahagyta, odaadta nekem a profilját, így viszont teljesen ki kell lépnem, hogy az ő mailjával belépjek, gondoltam egyszerűbb lenne, ha be tudnám azt a profilt dobni az én mail címemre, így csak select driver-ben váltani tudnék arra, a teljes újraindítás nélkül.
Azért dobok nekik pár sort, hogy ezt szeretném, hátha tudnak valamit segíteni. -
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #11640 üzenetére
Tudom, tudom, tudom ... 30 köröm bánta Kemton Docks-on míg meglett!
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #11339 üzenetére
Nekem is zöld váltóval van szerelve az RSem és én is szoktam borsot törni komolyabb gépek orra alá. De sajna mióta itt vannak a komolyabb gépek egyre kevesebb eséllyel vágok neki. LEgfőképp azért mert nem kapok értelmes csigát, ami most van benne az meg a mostani ultra korszakban már kevés
Kattintásra előjön a nagy kép
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest