-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
válasz
WASPZotya #17087 üzenetére
A Roveresekben is voltak ugyanúgy 1.4-esek is, nekem is egy ilyen 97-es angol Civicem volt anno.
A halálos iramban-ban viszont 5.gen coupék voltak, ha jól emlékszem.Hogy a topichoz is hozzászóljak. Mennyivel lett rosszabb vagy jobb a játék a fél évvel ezelőtti állapotához képest? Én akkor azért irtottam le a gépről, mert egy kalap kulát nem ért.
-
noblem1983
senior tag
válasz
WASPZotya #15863 üzenetére
Próbáld meg Originen keresztül indítani, van akinek azzal működik ha simán problémája van az indítással. Az E30-ról meg annyit, hogy elmorzsoltam egy aztak.rva-t mikor megláttam, hogy a régi T2-es bikát játékpénzessé teszik. Így végre lesz ütőképes verdám B-ben meg lehet C-re is veszek egyet
-
joe007
tag
válasz
WASPZotya #13657 üzenetére
Igen teljesen egyetértek és mer tele a hócipőm az egésszel, hogy ezért még pénzt is kérnek?? Vettem kemény magyar FT-ért autókat és még rendesen a napi TH-kat se tudom begyűjteni a szaros 'Out of Memory' error hiba miatt és állandóan ez a jelszó mizéria is már nekem is kezd elegem lenni
-
törölt tag
válasz
WASPZotya #12620 üzenetére
mivel még elég kezdő vagyok, nem akarok nekiállni okoskodni, de szerintem ezek a számok abszolút tükrözik a kocsik viselkedését, legalábbis én úgy érzem.
az már más kérdés, hogy egy gyengébb kocsival is verhető egy erősebb, sprint vagy circuit futamon két osztállyal gyengébb kocsival is lehet nyerni, a drag már nem bír el ekkora különbséget.
de pölö én ma vittem ki az A osztályú ford boss-t tuning nélkül drag futamokra, és lazán megvertem azokat a mclaren f1-eket amik nem nyomtak tökéletes rajtot.úgyhogy szerintem ehhez a játékhoz kell egy minimum A osztályú kocsi, és rengeteg gyakorlás és pályaismeret, hogy tartósan dobogón tudjon az ember végezni.
nekem pölö a drag a kedvencem, de 10 rajtból 5-öt még mindig elrontok -
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11959 üzenetére
[link] innen kikövetkeztetheted. A szinsor d meg ugy rakod ahogy kedved tartja, nem tudom megcáfolni a kéket , de talán majd egyszer, de a kék rugót én tuti nem ajánlom, de csak én .
Nox&sunny
kiváncsiságból ha láttok a játékban írjatok , már rám tesztelés miatt nismoval gurulhatnánk , párat kitudja lehet meggyőztök -
UFO1
senior tag
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Megerősíthetem (#11953) sunny84-et már 2-szorra az a legstabilabb és leggyorsabb színsor.
(#11935) Zolcsy82
Hasonló az LP640-hez csak talán még jobban tapad, közel egyforma stat-al viszont skill-ek nélkül (csak 4 IGC-s perfect) kb. ugyan annyit megy, tehát marha erős a NOS-a alapból.Aki kihagyta az LP640-et mindenképp vegye meg, mert jobb annál, ha csak egy hangyányit is.
-
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Nem tutu vagyok , de mint jo padavan, mondok neked egy olyat , hogy : Z,Z,K,P vagy Z,S,S rendben
piros futómű akkor , ha beton stabil kocsit akarsz, a zöld hagyja kicsit csuszkálni a seggét , jobb vele manőverezni a kék futómű se rossz csak nagyon korlátozza a kanyarodást kissebet fordul a gép nem jó, a medion futóműröl nem tudok nyilatkozni , nekem szinte utcai cuccok vannak benne , és a ghoost on tud a kocsi power upp nélkül 2.33-at ennyit tud.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
WASPZotya #10961 üzenetére
A boost-os autok IGC-se tetele is azt mutatja hogy egyre kevesebben jatsszak a jatekot, igy probaljak visszacsalogatni a regi jatekosokat, csak hat eleg nyilvanvalo hogy ez edeskeves.
Lehet full ingyenes is ha a szerver egy rakas szar, a jatek tele buggal es csalokkal, ez az uj rendszer meg a palyakorlatozas meg csak olaj volt a tuzre, szoval ne csodalkozzatok hogy keves a jatekos.
Amugy meg eddig se volt sok ha visszagondoltok mennyit kellett varni amig az osszes palyan lehetett menni. Nem szivesen mondok ilyet de ennek a game-nek lealdozott (legalabbis szamomra biztosan), ennyi bug meg atbaszas egy betas jatekban is ciki, nemhogy egy 2 eve futo MMO-ban.
Meg annyit hogy honapja atnyargaltam a LoL-re, na ott pl ugy megy a fizetos resz hogy amit penzert tudsz venni azok un. skinek a jatekosokra (mint itt a vizualis tuning) meg XP es IGC boost, es ennyi. Magyarul az osszes olyan cuccot ami a jatekosod teljesitmenyet befolyasolja meg tudod venni IGC-ert, es lam mukodik a dolog, mert nem keveset kaszalnak vele, es a jatekosok hajlandoak arra kolteni hogy maskepp nezzen ki a karakteruk. Kerdem en, az NFS-be miert nem lehet ezt megcsinalni? Koltoi kerdes volt, a valaszt ti is tudjatok...
-
sunny84
senior tag
válasz
WASPZotya #7848 üzenetére
nem életbiztosítás és tépkedi a hátsó ajtót a menetszél ? érdekes.. 200 nálam nem tempó
.. ilyet nem tapasztaltam még , pedig volt már 3 hondám + a mostani vti a 4ik ..
bár a mostani szépen össze van rakva nem rohadás és motorikusan sem taliga bár gyári 160le vel se volt gyenge de most... bömbi is jó , autó de sokan el vannak tévedve meg az arcuk is elszáll .. és valóban e30at már kurv@ nehéz találni ami nem rohad vagy nincs széthajtva de ez az igazi vti -kre ( 96-98 ami igazi japó blokkos ) is igaz
üdv
-
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #6385 üzenetére
Cayman S ről csak annyi a véleményem, hogy.... :
Röstellem, de a TH editiont is csak az extrája miatt vettem meg.
Semmire sem jó. Nekem nem is tetszik annyira. Persze lehet, hogy neked tetszket.
GT3 RS ről csak annyit mondanék, hogy van valami jani mondandójában, ámde megszelidíthető a vas. Kellő gyakorlattal, és ha rájössz, hogy hogyan fordul a legjobban, akkor szerintem erősen TOP3-ban végez... -
SylarHUN
senior tag
válasz
WASPZotya #6261 üzenetére
Nem tudom velem miért ilyen kegyes a játék, de nekem, semmilyen hibát nem produkált.
Nyomattam vagy 5 órán keresztül és minden jó volt. Sőt mondhatnám tökéletes.
1db csaló annyi nem sok, nem találkoztam. Végre.
Nem szaggat be véletlenül sem.Nagyon elégedett vagyok most.
-
noblem1983
senior tag
válasz
WASPZotya #6261 üzenetére
Az a 0-zás a verseny végén nekem is előfordult ma többször is,a Corvette Z06 IGC-s verzió tényleg jobb lett.Összefutottam két ISF-el az egyik beauty volt meg gondolom a másik is mert egész jól mentek.Ha valakinek volt esetleg sima ISF-e észlelt valami javulást az autóban?
-
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #6228 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy már nem érint, de sajnánám! Csodálatos vas!! IMÁDOM!
Ne tessék félre érteni, nem egy Top autó, de egyszerűen annyira jól néz ki, mint nagyon kevés kocsi.Szerk: Nem akarom telerakni a topikot offal, ezért bepréselem ide! Kivétel nélkül ajánlott mindenkinek! Ne ilyesszen meg az elején senkit a motoros rész, ámbár lenyűgözött az is!
De ami utána jön *-* Az egyik olyan autó, amit bármennyi boostért megvásárolnék
Drift 2 Motor VS autó Drift Battle -
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #5917 üzenetére
ááá bocsánat, hogy közbeszólok!
A mazda RX7 'BM' és a Porsche gt3 rs is gyárilag race tuned alkatrészekkel kapható!
Ne hagyd magad becsapni *.* Ezek ilyen tuningolt autókban található alkatrészek.
Tesztelgettem Exiget ma reggel, és furcsa jelenséggel találtam szembe magam!MÁS:A Porsche-nál is észrevettem, hogy valamiért elmúlt a kanyarodásából az a hihetetlen akarat..
Exige-ot tuningltam reggel, és semmi gondd nem volt, amíg bele nem kerül a kék p. tuned váltó.. utána érezhetően elment az irányítása..próbáltam küszöbölni Ventura tuned rugókkal..valamit javult, de nem volt az igazi..kapott Ventura tuned gumikat és még mindíg nem..időben jobb, mert sokkal jobban gyorsul, de mégsem kanyarodik olyan jól. Van esetleg valami tapasztalat? Mit kell tegyek bele, hogy visszakapja az akaratot?Megint más...: Exige tuned Ventura motort kapott, és valami fantasztikusan gyorsul..ámbár még nem teszteltem Velo val.
-
tutuhawer
őstag
válasz
WASPZotya #5908 üzenetére
így adják. ebben van valami.
hogy lásd, hogy nem pro ,de a fejlesztéshez pro kell és vegyél sok aranykártyát
erre jó a race tuned. Zárójelben megjegyzem, hogy marhára nem csak a pro cucc jelent javulást, pl az M3 E92-vel foglalkozom manapság, ami az egyetlen boostos autó, amire vágytam, immár bő egy éve, és utcai alkatrészeket dobtam be különböző pro cuccok helyett. Főleg könnyed vezethetőséget akartam elérni, ami 4 kék és 2 piros cuccal sikerült. Pro tuned turbó helyett is azonnal váltottam utcai alkatrészre és kényelmesebb az autó, picit gyengébb, de a nitrója... Lexus kolléga meglepődöttt, amikor odaértem mellé, és ugyebár nitróval lehet a legjobbban rammolni, hát amennyire tudtam számolni 300 felett... 3-4-et pörgött a csávó. Csak hogy értse mindenki, aki teszi az értetlen és fair play szellemet: readyt nyomtam E92-vel a lexus lfa ellen. Mintegy elismertem a vereséget, elfogadtam az ezüst kártyát. Ha ellenfelem olyan balfasz, akkor én azonnal elveszem tőle az aranyat, méghozzá így, hogy ne vehesse vissza a kiváló autójával, amit vezetni se tud.
-
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
WASPZotya #5447 üzenetére
Ez van benne elvileg (race tuned) [link] uber golfban is ez van.
Az alapban pedig biztos, hogy street tuned van amerikon ss-bol, ultetes nelkul.
A body-t meg le tudod venni vagy csereled, csak az utkozo a plusz ami nincs meg a boostosok kozott se, ha jol neztem szelesitest o sem kapott. -
callmeakos
veterán
válasz
WASPZotya #5129 üzenetére
Megmutatom hogy kell:
Képberakás
A képet amit meg akarsz mutatni töltsd fel egy képmegosztóra. De előtte méretezd át 450 pixelnél nem szélesebbre. Nyomj egy mentés másként-et és hozz létre egy új fájlt. Így elvileg van egy kis és egy nagy képet. Miután feltöltötted, itt a hozzászólásszerkesztőben van dolgod.
Előszöt is nyomj egy Link gombot. Az ekkor felugró ablakba másold be a nagy méretű képedet. Nyomj egy Ok ot. Ezután egyből kattints a Kép gombra. Az ekkor felugró ablakba pedig másold be a kisméretű képet. Nyomsz egy OK-ot és elvileg kész is van. Remélem segítettem. -
tutuhawer
őstag
válasz
WASPZotya #4983 üzenetére
de főleg mert mindenki igyekszik a rendőröket kikerülni, optimális úton menni, és nem néz hátra, hogy jön-e valaki. Meggyőződésem, hogy balesetek az eseteid 90%-a. Az viszont könnyen lehet, hogy ők meg észre se veszik, hogy téged legyúrnak, mert újoncok. A szinkronizáció hibáiból sok félreértés születik, főleg ha valakinek már lasul a játék, pont erre volt példa nfree-vel pár kiváló menet. Eleinte stabilan láttam, végül ő érezte, hogy kezd lassulni, szarabbul tapad, minden rosszabb, én meg mondtam neki, hogy LÁTOM, mert nő a lagg stb, nem olyan stabil. TE-ben is ez lehet, a sync ütköz le téged, nem a nyomi orosz, és te meg azt hiszed, tank móddal megy. Egy biztos, hogy nem titok, hogy a boostos sofőrt ha utolérem multiban az utcai motorral hajtott E46-os bmw-vel, belezúzom a falba és felnézek a nagytérképre, alias visszapillantóra, hogy mit alkottam, és olyan őrült nagyokat pörögnek, mintha a körhintán lennének. A sync nagy úr, tán még a tank módos sofőrt is megfogja, ami óriási dolog, ha jól használjuk.Én bizony nem vagyok rest midnen apró trükköt bevetni, megtanítom a newmaneknek, hogy előbb álljanak fejre 100X, aztán lehet haladni. Biztosan 100X jelentettek engem tank mód gyanúja miatt, akkorát oda tudok ütni. TE-ben szerintem csak menni akar mindenki előre, a megoldás, hogy te elveszed a gázt, és picit mész a társ mögött, sima ügy.
-
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #4983 üzenetére
SZVSZ azt gondolják, hogy ez egy verseny...már ha csak magamból indulok ki. Emléxem mikor megkaptam az All In-t..Első verseny..: Nagyonkomoly nézd öcsi versenyezni kell, és közben jönnek a rendőrök. Következő verseny...Nézzük milyen fajta vereseny is ez? Team Escape??? Jaaaaaaa..
És azóta vissza is megyek a társakért, ha valami baj lenne!
-
sunny84
senior tag
válasz
WASPZotya #4769 üzenetére
van 8000 boost , 3 verda : toyota supra , porsche cayman , bmw z4 coupe ..
10 napos rep és pénz szorzó , 60 ezer kezdőtőke , + elsőbbségi bejelentkezés ..+ 1 műanyag tok
ha új profilt csinálsz abba kapod meg a 60 ezer zsét + a 2 hírnéverősítőt + a többi dolgot , a meglévőbe pedig 3 verdát garázzsal együtt + 8000 boost
-
-
Docci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Medence topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest