- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Sirkonyak #13716 üzenetére
Én egy hete rápróbáltam a Paypalos-ra lengyel IP vel: egyből jött az üzenet hogy a magyar fiók meg lengyel IP nem passzol. Fiókot átállítottam lengyelre. Így már elfogadta.
Jött a vásárlást összesítő oldal, raktam az elfogadó pipát a négyzetbe, majd elhagytam a proxyt, és magyar IP vel mentem tovább a Paypal oldalára. És rendben ott volt a zlotys összeg. -
noblem1983
senior tag
válasz
Sirkonyak #12700 üzenetére
Az Aventador kellene de így majd várnom kell, hogy leárazzák. A tetves csíterek meg még mindig nyomulnak. Kezd elég lenni a dologból
. Nehéz kiirtani a gyomot ebből a játékbó és persze a bugok.... ma is volt kétszer olyan, hogy egy bug miatt DNF-et kapott mindenki.Ezért nem fizetek nekik egy ideig. A starter pakkot talán még megvenném de akkor+postaköltség és abban nincs neon,vinyl,rendszám sem.Nem lenne túl nagy probléma ha annyiba kerülne a 8000-es pakk mint a starter de paypalal már fizetni sem lehet. 5700 forintért meg nevetséges a dolog és még a meseautó sem jönne ki belőle
-
Robokutya
senior tag
válasz
Sirkonyak #12674 üzenetére
Így igaz egységesítsék egy értelmes minden valutában megfizethető árért
Ne legyen kivételezés.
Érdekes módon ha jól tudom az arany joystick díjas world of tank meg tudja ezt oldani
Vagy a Star Trek online?--->itt még ki is lehet farmolni a pontokat hogy tudj olyan cuccot venni amit pénzért is.
Ott is mindenkinek egységes csomagárak vannak és senki se sír.
Itt meg még az earn boostot is ledobják. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Sirkonyak #12651 üzenetére
Az autó szinte összes variánsának a rallitörténetét ismerem, így nem szorul bemutatásra.
Ezért is írtam, a Quattro-t mint ősellenséget, még a legendás Group B-s menetek időszakára utalva (és persze a Lancia részéről a későbbi időszakban elért eredményekre), ahol mindkét gyártó kitett magáért rendesen akárcsak a pilótáik (gondolok itt pl. Henri Toivonen-re és Sergio Cresto-ra, akik pont egy Lancia Delta-ban lelték halálukat igen tragikus körülmények között).
A játékban egyébként remek autó, sokat gondolkoztam rajta, hogy megtartsam-e, de az Audi közelebb áll hozzám a régi Quattro-val. -
UFO1
senior tag
válasz
Sirkonyak #12384 üzenetére
Az nem jelent semmit mert a GT2 a Zonda-t is lerázza és ha figyelmesen nézed a videót annyival megy el 911 amennyivel erősebb a hiper nitroja (perfect + egyéb) az LMS-nek nincs ilyen.
Használhatnád a link gombot, elvileg ezért van az enyém is ez lett volna, reggel még működött. -
chris1997
aktív tag
válasz
Sirkonyak #12376 üzenetére
Nekem az 5.2-met lehagyja... szóval nekem hova sorolható? A kulcsa a zsebembe, a kocsihoz 3 autómosó leányzót rendelni és díszszőnyegen tárolni és a pályán napi lökhárítócserére vitetni
Amúgy gyenge NOS, de baromi gyorsulással rendelkezik ez is...(4.2-t hogy tudták így elk.rni? pff)
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
Sirkonyak #12290 üzenetére
Ahogy én látom a most leárazott autók közül a Zonda F a leggyorsabb de ott az M1 Procar is. Én most szereztem be a Murcielago LP 670-SV-t. Ennyiért már nekem megérte mert én Lamborghini fanatikus vagyok de még ki kell tesztelnem rendesen, hogy hogyan is legyen a legjobb de nem tűnik az sem rossznak.
-
UFO1
senior tag
válasz
Sirkonyak #12217 üzenetére
Mindenkinek:
Sok mindenkinél nem megy, aki akar olcsón vásárolni hagyja az országot Lengyelen és használjon Paysafecard-ot az működik és sokkal egyszerűbb.
(#12218) SylarHUN
Valami IP figyelés lehet, mert nem lehet állítani a PayPal-nál semmit, csak annak jó aki az első várásáskori (vagy skill rendszer előtti) IP-t használja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest