Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
új turbó, új váltó az MP4 lejátszómban, úgyhogy begördülök az autópályára, a lion's challenge-re én is. Nem oda terveztem az autót, bizony meg is látszik, de 1:49 alá befutok én is. Azon túl... a fene tudja. A lyons 201-et várom nagyon, nekem az egy legendás pálya, ott szeretnék dobbantani egyet. mondom, új a váltó, új a turbó, 6 cuccból 5 ulta, abból 4 tuned , 1 sport, a gumi csak pro tuned, szóval már élvezet menni a Mclarennel. Ha jól sikerülnek a futamok, akkor talán egy fekete ablak is kerülhet a gépre, de azt csak az arra érdemes autók kapják, nálam így megy.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest