- Apple Watch
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84 #12106 üzenetére
új turbó, új váltó az MP4 lejátszómban, úgyhogy begördülök az autópályára, a lion's challenge-re én is. Nem oda terveztem az autót, bizony meg is látszik, de 1:49 alá befutok én is. Azon túl... a fene tudja. A lyons 201-et várom nagyon, nekem az egy legendás pálya, ott szeretnék dobbantani egyet. mondom, új a váltó, új a turbó, 6 cuccból 5 ulta, abból 4 tuned , 1 sport, a gumi csak pro tuned, szóval már élvezet menni a Mclarennel. Ha jól sikerülnek a futamok, akkor talán egy fekete ablak is kerülhet a gépre, de azt csak az arra érdemes autók kapják, nálam így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest