- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj ezzel (mármint, hogy mi hogy működik, a központ várja-e el és határozza meg a teljesítményszintet, vagy a viszonteladó), hogy aki pontosan tudja, az nem mondhatja meg, mindenki más meg csak találgat sajnos.
Bár a felvetés szempontjából mindegy is, valójában egy olyan szolgáltatásnak az árát "fizetteti ki" az érintettekkel az ügyintézőn keresztül a szolgáltató, amit nem vettek meg. Ó bárcsak egyszer valaki egy kicsit megfircangolná emiatt a szolgáltatót. Csak sokakat nem érdekel, megelégednek azzal, hogy végül kikapcsoltatják.
-
ferob
őstag
De összességében a végeredmény pontosan ugyanaz, még akkor is, ha elvárják az ügyintézőtől, így az a bizonyos bevasalás megtörténik és a szolgáltató kaszál a dolgon.
Sőt a Telekomnál biztos, hogy tudatában is vannak ennek az egésznek, akár felsőbb körökben, elvégre nagyon is tisztában kell lenniük azzal, hogy adott időszakban miből és mennyit tudnak értékesíteni.
Biztos másik szolgáltatónál is jelen van a dolog, de ettől függetlenül most náluk kell megtapasztalnom a saját bőrömön.
Panaszt azt biztos, hogy elég sokat kapnak ilyen dolgok kapcsán, de mégis hagyják... Nem véletlenül.Az, hogy a szolgáltató elvár egy bizonyos teljesítményt, azt pont úgy oldja meg, hogy az ügyintézőknek lehetőséget biztosít az ilyen szolgáltatások fű alatti aktiválására az ügyfél tudta nélkül.
Valamint attól szerintem senki sem lesz megértő, hogy kevés pénzt kapnak az ügyintézők és elvárják tőlük, hogy teljesítsenek, ezért más embereket vernek át és adott esetben károsítanak meg.Szerintem engem sem engedne el mosolyogva a rendőrség, ha pl. a megélhetésem miatt lopnék meg másokat.
-
polonic
félisten
En csak technikai vonatkozasban irtam. Nem figyelve arra, hogy hsz-re vonatkozva irtal.
Egyebkent nem is volt rola szo egyik szolgaltatonal sm, hogy vevezetik a 4g-vel egy idoben. Felesleges is lett volna. Meg akkor kellett volna egy masik funkcio is, az srvcc is. Nem tudom, eut ismered-e. Mivel eleg gyer volt idaig a lefedettseg. Szerintem most, hogy kozeledik a majdnem teljes lefedettseg, most mar van ertelme.
Es mint mondtam, az egyik szolgaltato a 2016-os penzugyi evben tervezi bevezetni. Ezt belso forrasbol tudom. -
Dav123
tag
Ezt a wifi allitgatos kort mar lefutottam itthon, probalgattam beallitasokat de a hiba ugyan ugy megvolt. S mivel masik lakas masik wifi halozatan is jelentkezik a hiba jutottam arra hogy a keszulekkel lehet a problema, s mint irtam szoftveresen amit lehetett mar megtettem. Viszont videki vagyok apr meg csak Pesten van igy az utazasi koltseg tobbe lenne mint varni par napot.
-
polonic
félisten
Igen. Azért mondom.
Az LTE hálózaton semmit nem kell módosítani. Semmilyen feltétel nem kell magának a hálózatnak a részéről. A core-ba kell egy TAS.
Meg is van, hol van a férleértés. Én a hálózatot csak rádiós oldalra értem. Azt azt kiszolgáló core networköt külön tekintem.
Már van jópár készülék, ami tudja az volte-t. Csak kettőt hirtelen: iphone talán az 5s-től, de 6 tuti, Samsung s6.
De megy. Dél Koreában tudtommal már élesben megy. Talán T-mobile usa is. De pl nem egy partnerünknél megy a pilot. És ha jól tudom már vodafone italy is elindította/indítja éppen. -
polonic
félisten
Hagy tisztázzam egy kicsit.
De igen. A jelenleg használt 4g hálózaton nagyon is lehet. És nem valamikor lesz. Már jó néhány szolgáltató pilotolja vagy éppen élesben is használja.
Igen, VoLTE. Voice over LTE. És nem kell semmilyen más technológia. Nincs többféle LTE hálózat a volte szempontjából. Ez nem elétrő technológia. Adott az LTE hálózat és ezen lesz, ennyi. -
Köszi, ez nagyon jó nekem most. Éppen szét van szóródva a család az országban, és nem kell egyikkel megbeszélni valamit, aztán felhívni a másikat, hogy azt egyeztettük hogy stb., aztán vissza... Szóval nagy fejfájástól kímél meg ez a lehetőség. Szvsz reklámozhatnák ezt jobban is, ilyen családi és cégen belüli beszélgetésekre nagyon tuti.
-
Danny365
őstag
Igazából nekem csak ez a 2 opció van a "Meglévő előfizetés" menüpont alatt.
Aztán ha lenyitom a választható előfizetéseket, csak a Music S van ott, mint opció, ha egy összegben fizetném. Míg ha részletre, akkor ott a Next S is (még írja is, hogy jelenlegi).
Tehát nekem csak ez a történet furcsasága, hogy miért kényszerítenének rá a részletfizetésre ahhoz, hogy továbbra is Next S-es maradhassak. Még ha nem kamatmentes lenne a dolog, azt mondom értem, de így.
-
Danny365
őstag
Köszi! Igazából mondanám, hogy értem, de nem értem.
Nekem alapból nem ad olyan opciót, hogy csak előfizetésre írok alá, díjcsomagra nem, de ez végül is mindegy is, mert annyi pénzért amúgy is inkább függetlenül venném...
"A díjcsomagra nem lehet úgy korábban (direktben) hosszabbítani, csak ha kifutott a hűség" - Nekem mégis engedné, de csak akkor, ha részletre venném a telefont. Ennek mi az értelme? Vagy inkább úgy kérdem, hogy a Telekomnak miért lenne rosszabb, hogy ha egyben van kifizetve az adott készülék? Főleg ez azért érthetetlen, ha tényleg úgy van, ahogy írod, hogy a részletet előre kifizethetem nekik, hisz így tényleg ugyanaz lenne a két dolog végeredményben (mármint hogy Next S-t hosszabbítok úgy, hogy egyben fizetem a telefont, illetve hogy szintén Next S díjcsomagot választok részletfizetéssel, amit mondjuk másnap egyben kifizetek)
Persze nem igazán várok semmilyen választ, mert honnan tudhatnád (ha esetleg náluk is dolgozol), csak hát tényleg tök hülyén van ez kitalálva. Vagy én vagyok hülye, amit viszont nyugodtan megmondhatsz.
-
Jaajj ez egy utolso csepp volt csak bajom van a nettel stb. Ide oda kapcsolgattak és senki nem tud segíteni mert BlackBerry, de én nem üzleti vagyok hanem lakossági. Nem leszek lusta a nyakukra járok remlem olvassa valaki! Bannolni nem akarom magam de írnék olyat...
Külön vettem a telót. Független.
Tény : telenorral nem ismertem ezeket a hibákat! -
törölt tag
-
Azharel
aktív tag
Ez egy 2 éves dominos kártya, akkor még valami 300 pont kellet kb az arany szinthez. Fél éve próbálom tudatosan az arany szintet elérni, azelőtt nem is foglalkoztam vele. Erről veszem a lottót, a pálya matricát, havonta a net csomagot. Tudtommal a mobilvásárlás után is jár a pont, szóval tényleg nem értem mi van. Tehát hiába költök el havi 5000 ft-ot, van hogy kapok 8 pontot aztán ennyi.
-
Ez így oké is lenne, csakhogy céges szintű a bejelentkezésem, ahol egyszerre minden számot látok, és tudok választani, hogy melyik számnál mit akarok. Ott nincs ilyen opció. Tehát külön, annak az egy számnak nincs bejelentkezési jelszava, nekem van az egész cégre kiterjedő.
-
Ha simán felhívom a 1430-at, az működik? Ott meg tudják csinálni a bővítést? Vagy egyszerűen lehet, hogy megcsinálom a bővítőt az illetőnek míg egy helyen vagyok vele, fel nem tudom fogni, hogy sok minden más mellett ez pl miért nem fér el az online felületen. Bár szegény telekom online felületét bántani, nem sportszerű
-
Lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam, nekem kellene megoldani távolról, anélkül hogy a telefon használójának sms-t kellene küldenie, vagy mást csinálni a telefonjával.
Tehát helyette nekem kellene kérni, a telefonja nélkül a bővítőt.
Látom mi a félreértés, az önkiszolgáló üfsz-t én a webes felületre értettem, bocsánat. -
törölt tag
Nyilván az ftp nem minősül böngészésnek. A kérdés az, hogy az eredeti 1 gigás csomag elfogy -e 1 giga böngészés után, ha megvettem a kiegészítőt. Vagy megmarad, és így abból tudok ftp-t használni.
kicsit műszakibb nyelven feltéve. Megvettem a kiegészítőt:
- nem számolják be az adatforgalomba a 80-as porton keresztül menő forgalmat (+email de azt nem sorolom fel)
- vagy ha lejárt a csomag, akkor a 80-as portot nem tiltják le (+amin meg az email) -
CityBoy007
csendes tag
Hát pontosan nem tudom, mi szerint bírálhatják el, de a haverom, akitől 80ezret elkértek aranykártyás előfizető és mindig pontosan fizeti a számláit. Én fél éve mondtam fel a Platina kártyás előfizetésemet és most kötöttem újat és nem kértek tőlem semmit. Lehet hogy az ügyintézőt egy jó napján fogtam ki.
Reméljük te is egy ilyen ügyintézőt fogsz ki -
CityBoy007
csendes tag
Fognak kB. 10 kérdést feltenni és ebből fogják eldönteni, hogy menyi előleget kel fizetned
Tőlem ilyeneket kérdeztek: Hány éves vagy? Van-e munkád? Beosztót vagy a munkahelyeden? Mi a legmagasabb iskolai végzetséged stb. Tőlem egy forintot elöleget nem kértek egy Xperia Z3-ra de haveromtól 80ezret elkértek.
Hát elég hülyén van megoldva ez az előlegek kérés szerintem jobb lenne, ha fix előleget kérnének be mindenkitől, mint a Telenor-nál.
Mondjuk, lehet hogy tőlem azért nem kértek, mert már volt egy Telekomos múltam, amit említett a nő is. -
taip
senior tag
Továbbra is azt állítom, hogy ha azt látja az ügyfél, hogy "Hívja helyi tarifával a 06 40 ..... számot" akkor érthető, ha nem azzal kezdi, hogy díjszabást böngész.
Ráadásul hiába tudod te meg én meg még sokan, hogy ez nem igaz, akkor sem biztos, hogy találsz másik elérhetőséget. -
taip
senior tag
Szerintem mindkét fél hibás.
A mobilszolgáltatók azért, mert nem hinném, hogy az említett 42 kontra 9 Ft esetén neki ennyi lenne a többletköltsége. Ráadásul nem hirdeti, hogy ez nem helyi tarifával hívható szám, hanem egy speciális díjazású szám, amely sok esetben többe kerül, mint az általános mobilról mobilra hívás. Szóval nem hinném hogy sajnálni kellene a szolgáltatót a magas percdíjak miatt.A kék számot igenis úgy hirdetik, hogy helyi tarifával hívható és nem tesznek különbséget, tehát ha nem mondják, hogy mobilról drágább, akkor joggal hiheti azt az ügyfél, hogy helyi hívást fizet és majd csak a számláról derül ki, hogy többszörösét fizette. És az, hogy helyi hívásnak hirdetik, az jellemző lehet bármilyen szolgáltatóra, akár távközlésire is.
Szóval ez igenis félrevezetés. Engem, mint ügyfelet miért kellene érdekeljen, hogy ő milyen feltételek mellett kötött szerződést erre?? És az sem érdekel, ha a műszaki osztály nem szól a marketingeseknek, hogy valótlanságokat hirdetnek.Az, hogy én tudom, hogy nem szabad kék számot hívni és ahol lehet kinyomozom a vezetékes megfelelőjét (nem mindig egyszerű), attól még ez így nem korrekt. Hányszor hallottam már, hogy valakinek hívni kellett a Postát / NAV-ot / UPC-t / Telekomot, stb. és tartotta a vonalat 20 percig, mire kapcsolták és egy kisebb vagyonba került a hívás.
-
taip
senior tag
Mennyivel kerül többe a mobilról végződtetett hívás? Csak mert pl. én 9 Ft-ért hívok mobilról vezetékest és 42 Ft-ért kék számot. Ezt nem tudom másképp értékelni, mint emelt díjas hívás, amit a mobilszolgáltatónak fizetek, nem annak, akinél végződik a hívás.
Akinél végződik a hívás, az az esetek többségében nem is ad meg normál telefonszámot, hanem azt kommunikálja, hogy hívjad a kék számot, hiszen vezetékes díjszabású.
Szóval itt valamelyik oldal extraprofitot tesz zsebre vagy/és nem ismeri a szabályozást, félrevezeti az ügyfeleket.
-
CityBoy007
csendes tag
Szerintem hasraütésszerűen mondanak ezek árat, mert most hívtak vissza és azt mondták, hogy nekem egy forintot se kel fizetni előlegnek, de az egyik ismerősömnek, aki velem együtt rendeltem meg neki pedig igen. Pár dolgot kérdeztek tőlünk, de még a fizetés panírjainkat se kérték be akkor meg miből állították, meg hogy menyit kel fizetnünk. Telenornál kicsit jobban működik ez a rendszer, mert ott fix előlegem vannak. De kitudja, lehet, hogy az is közrejátszott, hogy én 3 évig voltam náluk előfizető és mindig pontosan fizetem és ezért nem kértek tőlem előleget.
-
taip
senior tag
Nem a router beállítási lehetőségei érdekelnek (hiszen nem routeres topikban vagyunk), hanem hogy mit tud a mobil internet szolgáltatás: egyedi, publikus IP-címet kapok-e? Nem tilt-e a T olyan irányokat, protokollokat, mit tudom én mit, ami megakadályozza a mobilnetet használó készülék elérését kívülről? (Felejtsd el a routert, vegyük úgy, hogy a stick egy laptopba van dugva. Elérem kívülről?)
-
taip
senior tag
-
Na most jó volt, de neten azt mondta nem, sms-be meg, hogy igen, aztán F5 és ott is azt írta sikeres befizetés.
Lehet, hogy még 2 emeber átjön téhez telenortol. Őket nem érinti a BlackBerry net silány minősége. Sőt ha ők akkor lehet még egy ember. Az telenortol mínusz 5 ember lenne már velünk együtt.
-
taip
senior tag
Egy Alcatel W800Z-ről van szó. Jelenleg ez nem támogatja a port forward beállítását, de inkább az a kérdés, hogy publikus-e az IP címe, illetve nincsen-e központilag letiltva a befelé irányuló forgalom.
Szóval lehet, hogy hiába vennék routert, ha a Telekom ezt nem támogatja. -
AAntii
őstag
Szia!
4 éve van Relax m+az otthoniak, kétszer két év hűség mellett volt eddig, ami ma járt le, hosszabbítani pedig a múlt héten hosszabbítottam újabb két évet. Nyilván nem egy megszűnt csomagot szeretnék új előfizetőként, sőt, régiként is mindegy lenne mi a neve az új csomagnak, többet viszont nem akarok érte fizetni és a jelenlegi kínálatot megnézve 20 giga forgalmi korláttal nem találok másik csomagot 4500 forint körül.
@ForRedGlory: van valami olyan csomag, ami a korábban írtakat tudja ugyanannyiért vagy kevesebbért?
-
Próbálok keríteni egy olyan készüléket, amibe bele tudom tenni a nano simemet (átalakítóm most nincs), de nem egyszerű faluhelyen, ahol most látogatóban vagyok a szüleimnél. Kellene egy olyan app, amivel láthatom, hogy adott napon milyen változások/apptelepítések voltak a telefonomon. Akkor meg tudnám nézni, mi változott múlt hát előtti péntek és szombat között (pénteken még jól ment, szombaton "romlott el" a dolog).
-
golyós
addikt
Igen ezt néztem, ennek az lenne az előnye, hogy így 2 készüléket lehetne cserélgetni a hűség lejártakkor mert megmarad mindkét előfizetés.
(#65127) Mint írtam, ha visszaadom akkor a jelenlegi társkártya lép elő főkártyává és így már nem 9990 az előfizetés hanem 14990.
Jó, nyilván elég lenne félévente tölteni.Kapkodtam. -
Nem annyira... ma felhívtam őket, de azért, mert letelt újabb 72 óra,miután másodszor is felvették a hibajegyet hét közepén.
Kulturáltan vitatkoztam egy sort a műszakis kollégával (végre kapcsoltak egyet). Szerintük minden rendben, nem látnak semmi gondot.
Mondom az szép. Azt mondták, hogy nem Spotify-t hallgattam, hanem NETEZTEM és az fogyasztotta le. Mondom igen, esélyes, hogy eddig elég volt egy hónapban 500 mega mobilnet, a szokásaim nem változtak, de mostmeg hirtelen elneteztem 3 nap alatt egy gigát (amit ugye kaptam, miután az alapcsomagban lévőt leszívta a spotify)?
Hát, ő azt látják, hogy neteztem, nem Spotifyoltam.... aztán meg kiderült, hogy mégis látják IP alapján azonosítják, hogy Spotify vagy mobilon netezés volt, és ilyet szól, hogy aznap, mikor bejelentettem másodszor a hibát, nem is használtam egyáltalán a spotify-t. Akkor elröhögtem magam, mert ugye minden nap többször is használtam, próbáltam, hogy vajon még mindig a díjcsomagomban foglalt netet használja-e...Aztán elváltunk, hogy nem tudnak mit csinálni, nagyon sajnálják...
Visszakapcsoltak, jóváírattam a havi Spotify előfietést, hisz nem tudom használni. Ennyi. Van egy szolgáltatása a T-nek, amit nem tudok használni, miközben más meg tud. Remek. Nem tudom, hogyan tovább, nincs más lehetőségem, hogy munkahelyen zenestream-et hallgassak.
-
flegga92
senior tag
-
Na, felhívtam őket most. Kellemesen elbeszélgettünk a hölggyel, aki a legnagyobb meglepetésemre technikailag is tökéletesen képben volt, nem kellett neki semmit sem magyaráznom, "vágta" a dolgokat. Sajnálta, hogy sokmindent nem tud tenni, újra felvettük a hibajegyet, még részletesebben, plusz mondtam,hogy jó lenne, ha a technikusok nem csak kitalálnának hülye indokokat, mert lehet lerázni engem ilyenekkel, csak nem fog menni. Persze, játszhatunk ilyet, én állok elébe. Majd megunják és érdemben is lépnek valamit
-
-
Nagyon sok a hiba úgy látom a Telekom háza táján egy ideje. Mitől lehet ez? Van olyan szolgáltatásuk, ami tetszene, de ilyen hibaszázalék mellett félek megrendelni, mert amire használnám, az fontos lenne. Inkább maradok más megoldásnál.
Én jártam velük úgy, hogy próbáltam megrendelni tőlük egy szolgáltatásukat, de egyszerűen nem tudták beállítani hónapok alatt. Aztán inkább ráhagytam, megrendeltem máshol. A mai világban, amikor ilyen fontos a kommunikáció, néha már rémisztő, miket csinálnak.
-
Martin Eden
tag
-
tomy86
addikt
Még ezt is tudják fokozni
Én az első ilyen üzenet után váltottam Net&roll 1GB LTE bővítőről Netplusz L-re. Arra is jött 1 nap után ilyen üzenet. Erre ma kapok egy sms-t, hogy az általam használt net&roll 1GB bővítő csomag (vagy egy hete mondtam le) aug. 15-ével megszűnik és addig módosítsam a mobilnet csomagot, mert ha nem, akkor automatikusan áttesznek Netplusz L-re, melynek havidíja 2490Ft. Ez több okból nevetséges. Egyrészt napokkal ezelőtt váltottam. Másrészt szerintük nincs mobilnet az előfizetésemhez (Move XS), hogy 2490-ért adnák a Netplusz L-t? Harmadrészt mi az, hogy automatikusan átváltanak egy kiegészítő szolgáltatást (ráadásul drágábbra)? Ha azt mondom, hogy zavar van a rendszerben, akkor nagyon finom voltam.
-
A gondom az ilyen tömeges sms-sel, hogy drága, bár itt most éppen 11,9 + ÁFA saját hálózatba ami már már jó kategória ... 10 + ÁFA körüli árat szeretnénk...
Valószínű több átjáró használatára fogunk kényszerülni, de jó lenne egy szolgáltató szolgáltatására bízni a küldést...
A mondatom végével arra gondoltam, hogyha olcsóbb akkor simán megcsináljuk mi az sms gatewayt ...
Illetve nekünk szerver oldalról kell ezeket az üzenetek küldenünk
-
Zeki
nagyúr
-
taip
senior tag
Jelen esetben tutira a Telekom oldalán van a hiba, hiszen az edigital, Speedshop, stb. nem az a kategóriás webshop, aki valami gagyit árul csak azért, hogy olcsóbb legyen.
Magyarul ugyanazt tudja a náluk vásárolt készülék is, mint a T-nél vásárolt, csak független és még emellé olcsóbb is. -
Google-ből kiindulva már nekem is bejött minden...nem értem, de mindegy.
Pénteken még volt Honor 6, csak készlethiány miatt nem rendelhető állapotban volt. Most már szimplán nem rendelhető, értesítés sem kérhető. A vicc, hogy az ajánlott készülékek között továbbra is ott van. Gondolom belsős infó lenne a pontos válasz, de véleményed szerint érdemes várni, hátha újra rendelhető lesz? Erre már lenne kedvezmény a "kártyafüggetlen" árhoz képest.
Illetve arra valami tipp, hogy a Honor 4X miért van ennyire túlárazva? Speedshop-ban 66k, T-nél "kedveménnyel", meg egy BT hangszóróval 88k, ennyi volt a Honor 6 utolsó ára pár napja, amit láttam, és a két készülék nem egy kategória.
-
South Velen
addikt
Amit ott kiír, nem tér ki a tarifahűségre, csak az előfizetésre. Lehet mondani, hogy hibáztam, de nem értem, miért kell bevédeni a Telekomot, hogy nem programozza be az alkalmazásába, hogy figyelmeztessen erről, bár talán nem kötelessége, de akkor is mocsokság. Persze lehet simán csak balfaszok, a honlap működését ismerve. Az is elég érdekes, hogy ha a t simán tudná, hogy nincs diákom, kötbér nélkül lökne át a move xs-be, így meg kiterhelik elvileg, pedig nincs már diákom.
A segítséget köszönöm, a témát részemről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged