- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
zzola #115801 üzenetére
Én nem értem ezt a hatalmas elégedetlenséget. Az első problémát te okoztad saját magadnak, mivel kidobtad az aktív dominó kártyákat. Ha nem is tudtad, hogy kelleni fognak az átváltáshoz, akkor sem értem, hogy miért nem maradhattak a telefonokban, hogy legalább az újak megérkezéséig elérhetőek maradjanak... A "tudatlan" alkalmazottak még spóroltak is neked, mivel a "kidobtam a kártyákat, kellene helyettük új" elég egyértelműen a kiszámlázós indokok közé tartozik, annak meg emlékeim szerint 4500 ft/db az ára.
Normális esetben az egyik kártyát azonnal be tudtad volna aktiválni, a másikkal kellett volna csak befáradnod az üzletbe. Ha meg az egészet ott csinálod, fél óra alatt megvan az egész, és nincsen semmi fennakadás a jelszavak miatt...
-
BBke
tag
válasz
zzola #115803 üzenetére
Szerintem is tegyél panaszt, részletesen mindent leírva. Igaz, 30 napon belül fognak válaszolni. Én még új előfizetésnél nem kaptam meg a promóciós pendrive-ot, panaszt tettem és kaptam 5000 forint jóváírást amit a webshopban elkölthettem. Vettem egy Samsung vezeték nélküli töltőt.
-
zzola
titán
válasz
zzola #115800 üzenetére
Bent voltam egy T pontban, a kálvária folytatódott!
Azt mondja az ügyintéző, hogy nem tudja módosítani az előfizetéshez megadott jelszót, mert még nem előfizetéses a kártya. Előbb váltsam át a Domino-t előfizetésre, utána tud segíteni...
Egy kicsit megemltem a hangom, aztán mindjárt tudtak segíteni! Kiderült, hogy a szerződéskötéskor elütött egy karaktert a kollégája.
Végül ott helyben megcsinálták telefonon az aktiválást/átváltást.
Mondom a csajnak, akkor most módosítsa meg a jelszót arra, amit szeretnék!
Na erre már nem volt hajlandó, merthogy még nagyon friss az előfizetés, jöjjek be máskor és megcsinálják!
What?
Nem vagyok elégedett! Látszik, hogy nem tudás/hozzáértés alapján választják ki az alkalmazottakat....
40 km. autózás meg 3 órám ment el erre...
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
zzola #115758 üzenetére
Ezek olyan folyamatok, amelyek be vannak égetve. Egy-egy eset kedvéért nem lehet csak úgy belenyúlni az automatikus folyamatba, ami nem igényel emberi beavatkozást, ha már el lett indítva.
Azért is kell az előfizető direkt közbenjárása, hogy ő maga tudja megejteni, amikor neki kényelmes, így elkerülve az előfizetői irritációt.
Persze lehetne más is a folyamat: pl. akkor aktiválódjon a SIM, amikor a futárszolgálat kézbesített állapotot jelez vissza a T-nek. Ekkor meg a futárszolgálat rendszerére hagyatkozna a T és nem mellesleg, lehet akkor vágná le a T a dominós SIM-et mikor épp beszélsz rajta.
Nem véletlenül lett kitalálva a rendszer úgy ahogy. Neked peched volt, mert az ügyintéző nem tájékoztatott pontosan a csere menetéről. Kíváncsi vagyok, mit mondott volna, ha közlöd vele, hogy ki akarod dobni a domino SIM-eket.
-
AnonymusX
őstag
válasz
zzola #115756 üzenetére
14 nap az elállás online rendelés esetén, ezért a 15 nap. Illetve, ha nem is érkezne meg, elég az idő a jelzésre (ugye ezért is nem küldik aktiválva, hisz ha esetleg eltűnne a kártya, akkor azzal valaki szép kis havidíjat hozhatna össze neked).
A kártyacsere pedig a Telekom rendszere miatt kell. Más az előfizetős és más a feltöltős SIM.
-
btudos
nagyúr
válasz
zzola #115752 üzenetére
Nem gyűjtögetni kell, de azért legalább addig, amíg megbizonyosodsz arról, hogy valóban élnek az új kártyák, célszerű megtartani a régieket.
Az előfizetés onnantól él, hogy a Domino kártyáról indítva kezdeményezed az aktiválást, addig a régi SIM és a Domino konstrukció él, attól függetlenül, hogy Telekom fiókban ott vannak-e vagy nem. Az üzletben is ezt fogják csinálni, csak ehhez egy-egy kártyacserét kell majd csinálni, hogy legyen miről beaktiválni az új, már kiküldött SIM-eket.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zzola #115364 üzenetére
Ha már van egy Magenta1 csoportod, akkor nagy valószínűséggel ha a te nevedre kerül a a Dominoról havidíjasra váltó SIM is, akkor arra a folyóra kerül, ami a Magenta1-es folyó.
Ha most csinálsz Magenta1 csoportot, akkor mindenképp kell személyes beavatkozás az összerendelés miatt szerintem.Ha meg tudod rendelni online a magenta1-es csomagot, akkor rendeld meg, s utána telefonon érdeklődj, ha nem tudod megrendelni, akkor egyből telefonon érdeklődj
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
zzola #115352 üzenetére
Mert az nem is hang csomag, a neve mobilinternet... A legkisebb hang csomag az a Mobil S! Az, hogy lehet beszélni 35 Ft-ért a Mobilinternet csomaggal, az egy dolog, de ez nem számít hang csomagnak, mivel 0 perc lebeszélhetőséget tartalmaz. (ÁSZF nem is említi a hang csomagok között, de nem linkelem).
És ha megnézed, üzleti oldalon nincs is olyan lebeszélhetőség nélküli internet csomag, amivel lehetne beszélni. Szóval nem mondtam hülyeséget! -
Amennyiben az a része jól működik a rendszernek, úgy igen, lefoglalásra kerül a rendelt termék.
Több ilyen státuszú rendelést vettem át az utóbbi időben és csak egyszer fogtam ki hozzá nem értő, illetve értetlenkedő ügyintézőt, de szerencsére átvette az ügyintézést a szomszédos pultnál a kolléganője és egy perc alatt megoldotta a problémát, más esetekben meg eleve olyanhoz kerültem, akik nem is csodálkoztak rajta, hanem véglegesítették a rendelést és kiadták a terméket. -
zzola
titán
Ma felhívott a házhoz szállítási csoport. Hétfőn rendeltem a készüléket Pécsi T pontba, ma közölték velem, hogy oda nem szállítják ki, mondjak másik átvételi pontot. Nem értem, ha most van a Pécsi T pontban olyan készülék, amit választottam, akkor miért nem lehet pl. már ma átvenni az üzletben a készüléket. Mi ebben a ráció, hogy kiszállítják külön nekem a készüléket egy Pick-Pack pontra? Ráadásul a webes rendelésnél lehet kérni azonnal átvételt T ponton, tehát nem értem, minek szórják a pénz feleslegesen?
-
1430
senior tag
Akkor most milyen konstrukcióban rendeltél? Készülékváltás? Ha igen, akkor nem fognak hívni, és elvileg már át is adhatták szállításra a készüléket. Új előfizetéssel? Ha igen, akkor hívni fognak, de nem kell papírokat beküldeni, viszont kérheted az előbb említett számon a visszahívást, ezzel gyorsítva fel a folyamatot.
-
1430
senior tag
Hívd fel a 30/9303030-at, s bár már nem a Házhozszállítási csoport fogja felvenni, de kérhetsz visszahívást holnapra, lehet így előbb hívnak, mintsem rád kerülne a sor. Addig is ha előfizetést is rendeltél, küld el a személyigazolvány és lakcímkártya + az egyéb okirat szkennelt / fényképezett másolatát a hazhozszallitas@telekom.hu-ra, hogy holnap emiatt ne kelljen újra felvenni veled a kapcsolatot és gyorsabban lemenjen a folyamat.
-
-
-
ezért jobb a futáros kiszállítás, mutatja, hogy gyártóilag lezárt matricás a doboz, és utána veszem át!
igaz, nem jellemző, hogy a webshop bontott dobozban küldené, de eddig üzletben is mindig bontatlant kaptam, vagy előttem bontották ki!
amennyiben bontott lenne a webshop kiszállításos, elállni a szerződéstől, még indokolni sem kell! -
Vangelis
félisten
régen nem volt fóliában (zacskóban) gondolom azért, hogy ne lehessen ellenőriozni, hogy bontott e vagy sem.
Nekem tegnap jött a Nokia L 800 as.. de nem tudom bontott volt e már.. inkább azt mondom, hogy vagy vagy.
De mondjuk nem látszott semmi rajta....
Régen nem tették ilyen zacskóba. Akkor jobb volt.
-
zzola
titán
Rendelés dátuma: 2012.11.26. 00:42 óra
Az átvétel várható időpontja:
2012.12.04. délutántól
5 munkanapon keresztül
Amennyiben munkatársunk 2012.11.28. 12:00-ig fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, és a szerződéskötéshez szükséges feltételek teljesülnek.9 nap, igen, trémobil...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest