- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Narxis #107735 üzenetére
A kedvező flottás előfizetésem teljesen úgy látszik a fiókomban, mint a sima yetteles előfizetésem. Sőt, még a szerződés is yetteles és yetteles kedvezményt ír,
csak a csomag nevében van benne flotta.Ja még a csomag nevében is yettel van (Yettel Hordozható Flotta Internet Unlimited tarifacsomag)Szóval azon kívül, hogy "pult alól" kell kérni, gyakorlatilag olyannak tűnik, mint bármelyik másik yetteles csomag. A publikus weblapjukon regisztráció után rányomtam, hogy mit szeretnék, mivel más miatt is be akartam menni, így személyes yettel ügyfélszolgálathoz kinyomtatott papírt bevivős módot választottam. Amikor eltévedtem, hogyan tudom a meglévő előfietésem mellé felvenni teljes értékűen a másodikat, akkor a normál yetteles webchat és videochat ügyfélszolgálat segített, a gondom sem a flottaság miatt volt
Vicces volt, amikor az ügyintéző lány kérdezte, hogy otthoni internet érdekelne esetleg, és mondtam hogy ez olyan, csak még hordozható is.
-
trec12
addikt
válasz
Narxis #107733 üzenetére
Az igaz, hogy a honlapjuk nem csilli-villi.
De minden másban amit írsz az egyszerűen nem igaz.
A drágulás meg 30% kettő év alatt. De mindenhol ennyi. Megköszönhetjük legnagyobb részben az ország vezetőinek.
A szolgáltató meg amúgy a Yettel akivel szerződésben áll aki a KÜF-nél van. -
Landsmann
addikt
válasz
Narxis #107248 üzenetére
Erre gondolsz?
Ez több szempontból is érdekesnek néz ki. Egyrészt adatjegy, de percet is ad hozzá. Azt írja, 20 % engedménnyel rendelhető, miközbern alul meg 0 Ft-ot ír. De az is ott van, hogy megújuló. Na most akkor ezt hogy is kell értelmezni? 5 naponta újul meg? A 0 Ft 20 % kedvezménnyel is 0 Ft.
De ha meg egy egyszeri alkalom, ami az első megrendelésre vonatkozik, akkor ezt azért jó lett volna leírni, mert kifért volna. -
-
-
tomp
félisten
válasz
Narxis #98052 üzenetére
Akkor a te esetedben az egyik ember azt se tudta mit csinált a másik vagy mit kellene hogyan csinálni.
Ha eleve nem ment akkor azon eleve tiltás volt. Ennyi. Pont. Az első nem rakott rá semmit hanem szimplán nem csinált semmit.
A második pedig Viktor szerint óriásit hibázott azzal, hogy levette a tiltást és emiatt használni tudod a szolgáltatást...
Na melyik a jobb?
1, nem csinált semmit mivel "majd a rencer leveszi magátó" (vagy nem...)
2, a kollégájára fogja, hogy ő miatta van
3, mivel levette így hibázott és a hibája miatt tudod használni a ma már eléggé alap szolgáltatást. -
tomp
félisten
válasz
Narxis #98048 üzenetére
De még mindig zavaros.
Az első hívásnál mit kértél? Kapcsolják be mivel nem ment?
Ha igen akkor azon eleve tiltás volt. Nem ő rakta rá hanem rajta van alapból.
Még 1x: olyan nincs, hogy nincs aktiválva, nem kapcsolják be hanem tiltást raknak rá.
A tiltás magyarul a kikapcsolt állapot.Vagy eddig is ment aztán nem ment és felhívtad, hogy kapcsolja vissza?
-
tomp
félisten
válasz
Narxis #98043 üzenetére
Úgy érzem nálad zavar van.
Ha nincs bekapcsolva a számodon akkor egyszerűen tiltás van rajta ami megjelenik a fiókodban ha böngészővel nézed meg. Onnan lehet tudni, hogy nincs bekapcsolva.
Ha tiltás van: ki van kapcsolva a VoLTE elérhetőség
Nincs tiltás: engedélyezve van.
Olyan megoldás nem létezik, hogy nincs engedélyezve és utána még tiltást is ráraknak.
Ha meg eleve új szám azaz előfizetés azon default a tiltás.
Bahár kitalálhattak volna neki szebb megnevezést is.
Pl VoLTE szolgáltatás kikapcsolva -
tomp
félisten
válasz
Narxis #98040 üzenetére
Nekem is volt mikor egy emailes megkeresés miatt egy hiperaktív lekapcsolta a VoLTE-t. Onnan tudom, hogy a válaszába bele is írta, hogy lekapcsolta...
Éppen a városban voltam. Hívás alatt lőtte le...
Hívtam is rögtön a 1220-at, hogy azonnal most kapcsolják vissza.
Az ügyintéző sűrű elnézéseket kérve azonnal vissza is kapcsolta. Ő teljesen korrekt volt és megértő.
Szerencsére automatikus tiltás 1x sem hajtott végre a rendszer. -
-
-
válasz
Narxis #97783 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy nem tudják egyénileg manuálisan aktiválni, hanem a rendszer aktiválja automatikusan, ha támogatott készüléket érzékel.
Elvileg deaktiválja is, ha támogatottból visszateszed nem támogatottba.Én is bosszantónak tartom, hogy a 3G lekapcsolás után nem lesz adatforgalmam hívás közben, de emiatt tuti nem fogok abból a szűk kínálatból választani. Inkább vettem plusz egy vodafone-os kártyát hívásokhoz.
A digi meg tudta oldani, hogy menjen a VoLTE minden erre képes készüléken. Kiváncsi lennék, hogy mi ennek az akadálya a yettel esetében.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged