Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
CellWalker #96197 üzenetére
Csak a hívást és az sms-t érinti.
A VoWiFi szintén e 2-t érinti.
Szerintem a VoWiFi-t illesztik a számlázási rendszerbe. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #96191 üzenetére
No comment...
Most agyalok rajta, hogy megtartsam e vagy sem mert nagyon jó de nem lenne rossz a 6ezres díjat levenni akár hűséggel is. -
-
tomp
félisten
Az új Yettel TV-re lehet hűséget kötni? Vagy szigorúan hűség nélkül megy csak?
-
aprokaroka87
nagyúr
Hálózat fejlesztésel kapcsolatban kérdezem hogy olyan lehet hogy egy bázisállomás valójában 2 helyen van, vagy 1 bázisállomás közvetlenül összekötve.
Mert elég gyanús hogy az egyik itteni szomszédos bázis állomás van / volt fejlesztve, ami kihatással van arra ami amire csatlakozik a telefon.
Hódmezővásárhely siló-ról van szó, ami elvileg nem messze található. -
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #96186 üzenetére
Lehet. Ettől függetlenül a mobilszolgáltatóknak nincs mérlegelési lehetősége a piactéren történt vásárlások terhelésével kapcsolatban. Ha a kérés megérkezik, akkor terhelni kell.
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #96184 üzenetére
1., A vásárlások összegét a mobilszolgáltatók pont akkor fogják terhelni, amikor megkapják a terhelésről az értesítést.
2., 2023.02.12 és 2023.03.11 között messze nem telt el 30 nap, hiszen a február csak 28 napos volt... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
4Grider #96183 üzenetére
Lehet hogy a Google már előtte 1 nappal is küldheti az infót a számla összegéről.
Aztán már nekik semmi közük a dologhoz hogy ezt a Yettel hogyan számlázza ki.
Ha tényleg 30 naponta történik a Google számlázás, akkor meg mostmár érthető a dolog.
Csak korábban nem emlékszem ilyenre, bár 12-e napon egyedül csak a Hbo max újúl meg. -
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #96182 üzenetére
Ha nem yetin keresztül fizettél egy szolgáltatásra elő, akkor hogyan tudna a yeti előbb terhelni, mint ahogy megkapja a terhelésre a kérést?
-
EA's hit
őstag
válasz
aprokaroka87 #96178 üzenetére
Ha jól látom, nem Yetin keresztül fizettél elő az HBO-ra, hanem piactér vásárlással, ami meg 30 naponta újul meg, márpedig a február rövidebb hónap volt, tehát simán előfordulhat, hogy két egymás utáni terhelés is egy számlázási cikluson belülre került. Így első ránézésre ez egy teljesen rendben kiszámlázott tétel. Valószínűleg az egyik következő számlában majd egyszer sem lesz számlázva, mert azon meg éppen túlnyúlik a következő 30 napos ciklus.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #96178 üzenetére
Nézd meg a szolgáltatásról készült számlán.
-
-
VGYke
addikt
válasz
Viktor0610 #96171 üzenetére
Az a vicces, hogy 03.11-ig (tegnap délutánig) a feltöltős kártya egy olyan ősrégi Nokia telefonban volt, ami fizikailag nem tudott adatkapcsolatot létesíteni. Tegnap került át a SIM (csere után) egy Huawey P10-be. Fél nap alatt nem tudom mi történhetett
-
-
Dictator^
veterán
válasz
Viktor0610 #96166 üzenetére
Értem, akkor hogy ha írok egy meghatalmazást neki, akkor sem kapok róla infót a Yetteltől?
SMS-ben őt mit fog kapni? -
VGYke
addikt
válasz
Landsmann #96170 üzenetére
"Magától". Amikor én anno kértem a Yettel üzletben személyesen a bekapcsolást, azt mondta a csóka, hogy nem tudja bekapcsolni, mert a telefon nem támogatott.... viszont akkor már volt benne egy Vodás kártya is, ott meg támogatott volt, szóval... nem értettem a helyzetet, de aztán magától megoldódott.
-
-
VGYke
addikt
válasz
Viktor0610 #96168 üzenetére
És ennek nyomára tudok akadni itt? Hogyan tudom lemondani ha az a hunyó amit írtál?
Egyébként most megnéztem, van adatkapcsolat a kártyáson, pedig nem kellene hogy legyen, az asszony korábban mondta is, hogy születésnapjára kapott SMS-t, hogy megajándékozzák x GB-al, de nem foglalkozott vele, mert a kártyás telefon úgy sincs használva... -
-
VGYke
addikt
válasz
Landsmann #96163 üzenetére
Most megnéztem, a SIM lassan 6 éves, a Samsung Galaxy A51 készülék érdekes módon a Yettel listájában nincs benne, de lásd korábbi fotót képernyő fotót, működött a VoLTE!
Más kérdés:
Yettel kártyás Praktikum csomag: csak nosztalgiából van tartva...
December végén kellett feltölteni 3000 Ft-al és nyilván volt rajta valamennyi pénz...
Azóta 0 perc lett lebeszélve és most nézem, hogy van rajta 676 Ft. A Yettel fiókban semmi infót nem találok, ki ette meg a pénzt.
Hogyan tudok utána nézni, mi fogyasztja a nem használt szám egyenlegét? -
-
-
Dictator^
veterán
Üdv!
Ha valaki elviszi a Yettelhez a régebbi eszközömet ingyenes függetlenítésre, akkor arról kapok én értesítést, ha megcsinálta neki a Yettel?
-
VGYke
addikt
válasz
sfdrakex #96161 üzenetére
4 évnél régebbi! Tegnap voltak a SIM csere akciók. Vettem egy Samsung A51 helyett egy A53 telefont. Az asszony ezer éves Huawei P10 Lite telefonjából átment a SIM az A51-be, az A51-ből az A53-ba... Mondtam én a csókának, hogy ki kellene cserélni a P10-ben lévő SIM kártyát, de csak megrántotta a vállát, azt mondta belemegy az A51-be, minek?
Menjek be egy másik Yettel üzletbe és kérjem, hogy cseréljék a SIM-et? De milyen indokkal?
-
Sword
őstag
Nem hallott véletlenül valaki pletykát arról, hogy a Yettel TV elérhető lesz-e üzleti előfizetéssel valamikor a közeljövőben?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! VoLTE a kérdésem. Samsung A51 tudja, be is van kapcsolva:
Meg használta is a telefon:
De most a telefonba egy másik telefonszámmal jó pár éves Yettel SIM kártya került, és nincs VoLTE.Szerintetek azért nincs, mert a számhoz tartozó Yettel fiókban kellene valamit állítgatnom, vagy mert régi a SIM kártya?
-
-
Nerd
aktív tag
Hello,
Mivel Hello Data megszunik gondoltam, atrakom magam masik csomaba.
Online csak ezeket ajanlja:
-Yettel M Talk+
-Yettel Prime Max+
-Yettel Prime Plus+
-Yettel Prime+Sima Yettel XS+ szeretnek 5999-ert.
Ez most komoly, hogy csak par csomagra valthatok?
Be kell mennem egy uzletbe? -
Katicza
tag
válasz
martonl #96151 üzenetére
Igen. Vannak elhanyagolt területei is a mobil netnek. A yettel egyik fő hiányossága pl. Ferihegy. Ott iszonyat gyenge, de Vecsésen már az 5G hasít. A belváros szerencsésebb helyzetben van, mert ez promóciós terület is nekik. Ha a Hungária körúton belüli részt tiszteségesen lefedik, akkor tudnak milliós tömegnek, lakóknak átutazóknak virítani. De rengeteg területet elhanyagolnak, nem tudom a hálózatfejlesztés segít-e némileg majd ezen. Plusz az egyedi netes szokások igények. Én kis háztartás, alacsonyabb felhasználásal elégedett vagyok. De vállalkozóként irodában nem ezt használnám. Ott nem érdekelne a kábelerdő
-
martonl
senior tag
válasz
Katicza #96148 üzenetére
A Voda vezetékes netnek sajnos nagyon leesett a minősége, mióta nem UPC. Ezt megértem. Nálunk a mobilnet sebessége a főváros szélén ingadozó, beltéren gyakran értékelhetetlen. Pingről ne is beszéljünk. A hálózatfejlesztésnek köszönhetően kicsit jobb értékeket mérek, van, hogy 100Mbps közeli kültéren, de "cserébe" pl. van olyan hely, ahol a beltéri 4G lefedettség teljesen eltűnt. Nálunk csak Telekom koax van, viszonylag stabil. Eleinte főként wifin használtuk, de a vége az lett, hogy kiépítettük a házban az infrastruktúrát. A pandémia alatt amikor a gyerekek egyszerre videokonferenciáztak, az asszony a munkahelyi VPN-jén lógott én meg távoli asztalon, akkor bizony a wifi is akadozott, hiába van saját router. Most csak a mobil eszközök vannak wifin, így már nincs is semmi gond. Beltéren a mobilnetet el lehet nálunk felejteni, a telefonom úgy is van beállítva, hogy az otthoni wifire kapcsolódva csak 2G hálózatot használjon. A beszéd minősége megfelelő és az aksi is tovább bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest