- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
60-ért van most egy eladó példány az aprón, az nem rossz ajánlat
-
Most így tudatosult bennem, h 2017 novemberében rendeltem gearbestről (asszem) 220e forintért az i5+8GB-os verziót és azóta rendületlenül megy. Csak wifi kártyát upgradeltem h tudja az ax szabványt. Durva.
Ti hajtjátok még?
-
DCI_market
tag
én DELL töltőt használok, kezdetek óta, first kompjuterbe 5k volt anno usb C 70W
-
ozono
csendes tag
üdv,
kontakt hibás lett a táp kábel usb-c-s csatlakozójaHonnan, milyen fajta új töltő ajánlott?
-
Sziasztok!
Tudtok valami ajánlott féle akksiról ezekhez a Xiaomi notikhoz?
Egy Air 12-t nyúzunk már 3-4 éve és érezni már az akksi gyengülést, de annyira megfelel még a mai napig a gép, hogy egyébként sajnálnánk lecserélni.Olvasni jó véleményeket mostanában például Nohon akksikról , csak sajnos ehhez a notihoz pont nem találok olyat.
-
adorjant
őstag
válasz
Freddycom #686 üzenetére
Én perpill egy 4750u procis (8 mag 16 szál) laptopot használok cégesként, kipróbáltam 10 gen i7-es verziót is ugyanebből a gépből (4 mag 8 szál), igazából hétköznapi feladatoknál nem láttam különbséget,Intel ugye a brutál turbóval ellensúlyozza a magbeli hátrányt, ahogy tudja, de mind a két gép néma, iszonyatosan sokat mennek akkuról, nyilván a 8 mag,illetve Xiaomi esetében 6 néha számíthat a 4-hez képest, de nem hiszem, hogy ez menti meg a világot
Mindenesetre én kíváncsian várom, nemrég adtam el a 8. genes Promat, 2,5 év után, soha ennyi ideig nem volt még meg semmilyen gépem,nagyon bevált.
Gyanítom ezt az újat már nem lehet majd megcsípni 180k-ért,mint anno a régit -
Xiaomi Notebook 2021 refresh, sok infó nincs még, csak a geekbench mérés.
Ti mennyire vágjátok ezt az örök Intel vs AMD vallási túlbuzgóságot? Laikusként azt látom, h papíron jobb, de ez mit jelent a valóságban?
-
Sikerült a csere, nagyon egyszerű volt. Ezek kellettek, ha esetleg vki érez magában affinitást:
Wifi kártya: [link]
M.2 átalakító: [link]
Antenna hosszabbító: [link]Az üres SSD slotba megy az átalakító, abba a wifi kártya, amire a két antenna, amit előzőleg lecsatlakoztattunk a AC8265-ről. Jegyezzük meg, h melyik antenna melyik csatlakozóhoz tartozik, számozva van és úgy csatlakoztassuk az új kártyára.
Eszközkezelőben le kell tiltani a régit.
Sebességteszttel majd estefele jövök.
-
-
Kapott egy upgradet a laptop, már elérhető a zalábbi kivitelben is:
CPU: Intel i7-10510U
RAM: 16GB
GFX: GeForce 250MX
SSD: 1TB (!) Intel 660p M.2 NVMe
WIFI: Intel AC 9560 -
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Bekerült egy Samsung 970 Evo Plus SSD a gépbe. Az CrystalDisk eredmények azonban rosszak és x2-t mutat az infoban. A BIOS-om 502-es végződésű, amiben elvileg ez már javítva lett. Mi lehet szerintetek a gond? És ha csak BIOS frissítés oldja meg, melyik a legajánlottabb verzió most?
Köszi,
Attila -
jimpo
senior tag
Nekem is ilyenem van, jó cucc.
Egy tizest simán megért.
Valóban tudja amit igér
Ezzel legalább van normális net, a laposon. A Wifi elég messze van a használati helytől, a kábel meg amúgy is itt van a volt asztali gép miatt. -
ozono
csendes tag
válasz
Nakivagyok #666 üzenetére
Hasonlót Baseus adaptert vettem.
A töltés, a hdmi és a 3db usb port is működik remekül, viszont az rj45 ethernet portot nem érzékeli. Van valakinek tippje? esetleg a win-ban kéne valamit bekapcsolni? -
adorjant
őstag
Vett már valaki közületek EU fejes adaptert? Kezd egyre inkább zavarni az átalakító,néha ki is mozog használat közben, jobb lenne egy normális,de nem tudom milyet érdemes venni,ötlet?
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
Használ valaki ilyen adaptert Xiaomi Notebook Pro-val, miniDP->DP kábellel?
http://xiaomishop.hu/xiaomi_usb-c_-_hdmi_mini_displayport_port_extenderÜdv.
-
jimpo
senior tag
-
Köszönöm mindkettőtöknek!
Hátha segíteni fog. -
Sziasztok!
Vettem egy HP X4000b típusú bluetooth egeret, ami sajnos nem az elvártak szerint működik az Air 12-es notimmal.
Elég sűrűn akad a kurzor, olykor meg is szakad a kapcsolat, ezt mind tarthatatlan szinten.Gondoltam, hogy keresek új Bluetooth driver-t, de az ezen a linken szereplő első, gyűjtő hozzászólás legutolsó szerkesztési idejéből arra következtetek, hogy nekem már újabb driver van telepítve. Az első hsz linkje 2016-ban volt utoljára szerkesztve, míg a nekem jelenleg fent lévő driver, ha jól látom 2017-es.
Illesztőprogram frissítése gombra nem talál újabb drivert.
Lehetséges, hogy valóban nincs újabb driver vagy csak a Win 10 nem találja és közben valahol az internet rejtett bugyrában akad frissebb driver is?
Sajnos a google is nem annyire a barátom. -
xedos
addikt
-
zedok
őstag
Sziasztok! Ugy adódott, hogy megyek ki igy ev vegen Shanghajba, es gondolkozom egy ilyen laptop beszerzesen. Melyiket ajanljatok? Előre is köszönöm!
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valahonnan venni most 13.3-as Air-t i5-tel ÁFA nélkül?
Gearbest-en nincs EU raktáras szállítás mostanában. -
jimpo
senior tag
Nagyon nem érdemes szerintem számítani rá. Az Intel Processzorok ára az egekben készlethiány miatt.
Talán AMD Ryzen alapon, de ez elég nagy talán. Mindenesetre jóval ütősebb integrált grafikája van mint az Intelnek, és a TDP ugyanannyi. Ergo hatékonyabb.
Amennyiben lesz is olcsó nem lesz, se így se úgy.
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem, a 2018-as laptopok januárban érkeztek!
Valakinek van valamilyen infója arról, hogy januárban ismét jön-e frissítés! Valamint lehet tudni már valamit, hogy milyen hardver változások lesznek a gepekben? -
DCI_market
tag
Sziasztok
kb 1 éve vásároltunk egy Air 13,3at TM1604 kóddal, illetve 2db-ot az 1. az hibátlan nagyon jó akku idő, nem melegszik.
De a másik valamiért BD PROCHOT hibát kapott és melegszik. Sok olvasás után jöttem rá az elvi hibára és TS 8.5 alatt kikapcsolható a jelenség, ezután nem 400mhzen megy fixen, de ugyancsak melegszik.
Keresnék valakit akinek esetleg volt szerencséje már biost heggeszteni, nekem sajnos nem sikerült találnom megfelelőt esetleg CMOS clear vagy bármi más ismert módszerrel tudná a biost alaphelyzetbe hozni, és rájönni a melegedés okára. P0907 bios van fent, ennél csak régebbit találok.
Illetve mentek beszélgetések a hibás hűtés kapcsán, nem tudom hogy ezek rám vonatkoznak-e
Épp most terveztem a saját gépem is cserélni egy gamer-re de most kicsit kétségbe estem.
-
Hogen
tag
Xiaomi Mi Gaming
ez azért elég full .. ha bármi baja van mihez kezd az ember ? -
xedos
addikt
így még nem jártam... megjött kollégám gépe. Win10 kínai elindítva, nézegettük, majd usb-ről magyar Win10 telepítve. Nem akarja aktiválni...
-
cubi06
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy xiaomi notebook pro-t. Ha valami gond lenne hova lehet vinni szervízbe Kínán kívül?
-
Megnéztem már XTU stressz teszttel (10 perc), hogy mit ér a - 0.115V alulfesz, de mellette a megemelt TDP, de marha jó, mert így korlátlan ideig tudja tartani a 3.4 GHz-es órajelet kifejezetten jó fokok mellett (a gyári 15W TDP mellett rövid idő után TDP throttlingba futottam stressz teszt alatt és visszaesett ~2.6 GHz-re, bár ahogy emlékszem játékok alatt nem).
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Ezt a laptopot szeretném megvenni a gearbest-rol!
Xiaomi Mi Notebook Air 13.3
De ugyan azt a modellt többféle áron is feltüntetik!
Miért van több ár is ugyanarra a modellre!
Azt látom, hogy az egyik ár valamiért kedvezményes! -
akooos
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy i7-es, 16 gb ramos Prot. Gearbesten úgy látom, hogy nincs eu raktáros. Ismertek helyeket ahonnan esetleg meg lehetne rendelni biztonságosan, mindenféle plusz költség vám nélkül?
Köszi! -
jimpo
senior tag
-
Ez a jóember meg megoldotta, hogy ne olyan hamar kapcsoljon be a venti:
-
Faith
aktív tag
Üdv
Nem tud valaki most akcióban 12,5' vagy 13,3'-as darabot? Gearbesten a legolcsobb amit találtam 800 dollár körül van.
-
Pár napja felkerült a' internetttre egy undervolt patch, unlockolja az UV-t az XTU-ban. Én most próbáltam ki, 603-as BIOS és valóban működik.
Annyi, hogy ha nem működne simán adminként futtatva a patch, akkor a bin mappában lévő patchscript.ps1-et megnyitva az első sorba ezt illesszétek be ezt:
Set-ExecutionPolicy -Scope Process -ExecutionPolicy Bypass
Mentés, patch futtatása adminként és restart.
-
Majd nézzétek már meg kérlek, ha úgy adódik, hogy nem csökken nektek "drasztikusan" a wifi sebessége hálózatra dugva? Vmelyik új driver szarhatta így el? Ez wifi, etherneten nem tudom mit csinálna, mert port nincs a gépen, átalakítóm meg még kínában van.
Rögtön, egymás után mértem több alkalommal is és bár nyilván más sebességeket mért, de a tendencia maradt.
-
xedos
addikt
Újabb meglepetés!
Vettem másik SSD-t és összekevertem őket...
Szóval mind a két slotja kezeli az NVME SATA és PCIe SSD-ket!
Viszont a Hackintoshba a nem SAMSUNG macerásabb... -
xedos
addikt
Nekem OSX is fut rajta... most néztem be a fórumába: ott már 603-as BIOS-t is írnak!
Lehet ma otthon kipróbálom... -
UdVi86
aktív tag
Nekem is Pro-m van. Nálam előfordult olyan, hogy munka kezdésnél a töltőt bedugtam a konnektorba, de a gépbe már elfelejtettem és munkanap végén ugrott fel, az alacsony töltöttség üzenet.
Ventilátor nagy csendben kicsit zavaró, de én is munkában észre se veszem, hogy megy.
Chrome-ban youtube videó nézésnél pl. hálózatról működtetve nálam be szokott kapcsolni a venti, telepről legtöbbször nem. Sajnos ez a része picit rossz a gépnek, hogy elég alacsony hőfokon bekapcsol már az egyes fokozata a ventinek. De ezt persze nézhetjük úgy is, hogy a gépet védi.
A ventilátor hangja viszont nem mondható zavarónak, értem úgy, hogy nem ciripel, meg kattog.
-
xedos
addikt
Szia! Volt a korábbi 13-asom 2magos. Az picit csendesebb.
A 15"-os 4magos meg egy erőgép. Halkan megy a venti, de terheléskor felpörög.
Akksi idő brutális... kb 20perc 4K-s videókkal, majd egy 2.5órás film, majd 1.5 órás film és még több mint 2óra volt benne... Szeretem. Én is Eu express-priority lineal rendeltem - ilyenkor angliából jön futárral - nincs VÁM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook FireFly G11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest